Ech kolego, gdybyś wiedział... Zbieram IPODS cały czas. Tak jak pisałem slowa nie rzucam na wiatr, w równych odstępach do 1 zł. Troszkę pogrywam
Pozdr. JAcek
Jacek co z Serenity nie wyglada to dobrze popyt słabnie a na wywalanie ustawia się pełno Oświeć mnie jesli wolno wpakowałem na tym za 0,15 jakie są szanse że odzyskam tą kasę i mniej więcej kiedy . Dzięki
Pisałem na forum serenity, że spółka jeszcze balon, ale jedna z lepszych na tym rynku, stad moja rekomendacja akumulować z dużą dozą ostrożności. Jedyna uwaga - jeszcze nie teraz, gdyż zjedzie sobie spokojnie do 8-6 gr - prosze zajrzyj tam gdzie pisalem. 10 gr. wydaje się być ceną atrakcyjną, ale sa pokusy na inne walory, a tu dominujący mają obecnie 100 % zysku. Obecnie gotówka jest droga, stąd warto ją trzymać karnie lub wymienić na przecenione akcje innych spółek. Dlatego uważam, że serenity jeszcze o co najmniej 2 gr. spadnie. Naturalnie, że mogę się mylić i widzieliśmy dziś dno, jednak p-stwo takiego scenariusza jest małe.
Pozdr. JAcek
Zdzisiek jestes na BLT i IOD? Bo ja mam już dość sporo do przodu, a i odkupuje porcyjkami 2/3 wywalonego IPODS. Blt wywalać zaczynam po 5 % co grosz. Nie jest wart więcej niż 50 gr.
Jacek jak sądzisz warto teraz wejsc w tą spółke bawisz sie aktualnie na niej w niedziewdzia ? Bo nie wiem barc dzisiaj czy sie wstrzymac z zakupem jak zacznie leciec to moze jeszcze sporo spasc... nie widać zeby ktos tego bronil za bardzo.
Pozdrawiam
pytaj sie jacka to sie dowiesz ...... jak być wyruchanym dobrymi radami
wchodz powoli na roznych poziomach i tyle
tutaj całe szambo już się odbyło i po jakiej cenie byś nie brał to i tak zarobisz
sprawdz dynamike wzrostu przychodów i zysków i sam sobie odpowiedz gdzie bedzie kurs pod koniec roku
Jeszcze tak, ale jak pisałem, nie liczyłbym na trwałe przebicie 50 gr. Ja tu wchodziłem wręcz idealnie, tak jak napisałem w grudniu, potem jeszcze dokupiłem i mam średnią poniżej 13 gr.
Wywalam od 30 do 50-ciu, niech inni też zarobią
Pozdr. JAcek