• ucieczka z banku Autor: ~mm [82.177.83.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ucieczka-z-banku-2450897.html
  • Re: ucieczka z banku Autor: ~marre [85.238.222.*]
    atrykol ukazal sie juz jakis tydzien temu na bodajze Onecie o czym pisalem w ktoryms watku
  • Re: ucieczka z banku Autor: prezes9 [213.216.75.*]
    Dlatego tu jestem, czekam na sytuacje kiedy większości znudzi się dyktatura dużych banków zorganizują sie i przejdą do mniejszych lokalnych takich jak PBS. Alternatywa jest teraz trzeba to odpowiednio nagłośnic ;)
  • Re: ucieczka z banku Autor: ~Kacper Anuszewicz [79.186.19.*]
    W ogóle nie dziwi mnie ta tendencja.

Przecież to samo dzieje się np. w branży spożywczej.
    Jest moda na ekologiczne jajka od Rolnika Zbyszka, a nie na jaja z super farmy, gdzie kury znoszą jajka co 15 minut.

Dlatego rozważam właśnie założenie konta Banku Spółdzielczym.

http://www.bssanok.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=358&Itemid=108

Pozdrawiam,
    KA
  • Re: ucieczka z banku Autor: ~cyceron [178.37.234.*]
    Jako inwestorzy giełdowi pierwszy ruch jaki powinniśmy wykonac to założenie konta w domu malerskim PBS!!!!

http://dmbps.pl/index.php?p=news&kid=144&pkid=146
  • Re: ucieczka z banku Autor: ~koliber [83.11.202.*]
    a wiec:
    poraza mnie brak waszej (z wyjatkami - wyjatki wiedza ze ich wlasnie tu wymieniam;)) wiedzy na temat pbsfinanse
    1. pbs to nie pbsfinse
    2.pbsfinanse to nie bank
    3.biuro maklerskie bps ma BARDZO nie wiele wspolnego z pbs

nie mniej jednak wasz optymizm jest podobny do mojego.

roznia sie zrodlem
    :))
    ps
    podobno wszystkie drogi prowadza do rzymu;)
    jak bys czytał od początku wątek wiedział byś ,że ludzie wiedza o czym piszą i co to jest PBS!
    Mowa jest o przeniesieniu kont do małych banków z molochów do tego w obcych łapach.

Grupa wszystkich Banków Spółdzielczych należy do małych lokalnych banków! i tam mamy lokować kasę

• Re: ucieczka z banku Autor: ~koliber [83.3.95.*]
    odnosze sie tylko do twojego linku odnosnie przenoszenia kont maklerskich do "BIURA MAKLERSKIEGO PBS"
    nie ma czegos takiego jak biuro maklerskie pbs
    :)
    Oczywiście zrobiłem literówkę chodzi o BPS - słuszna uwaga! dzieki ,że uważnie czytasz :-)
    Zresztą link ,który wkleiłem wyraźnie mówi ,że chodzi o BPS !!!

Dom Maklerski Banku BPS S.A. prowadzi działalność maklerską na podstawie zezwolenia udzielonego przez Komisję Nadzoru Finansowego. Należy do Grupy Kapitałowej Banku BPS S.A., a jego głównymi akcjonariuszami jest Bank Polskiej Spółdzielczości S.A. oraz Banki Spółdzielcze........

....... zwracam uwage na słowa Banki Spółdzielcze czyli być może m.in. PBS !

• Re: ucieczka z banku Autor: ~antoni009 [46.134.109.*]
    ale to nic nowego , o co chodzi?
[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,75 2026-05-25 11:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.