Dlatego tu jestem, czekam na sytuacje kiedy większości znudzi się dyktatura dużych banków zorganizują sie i przejdą do mniejszych lokalnych takich jak PBS. Alternatywa jest teraz trzeba to odpowiednio nagłośnic ;)
Przecież to samo dzieje się np. w branży spożywczej.
Jest moda na ekologiczne jajka od Rolnika Zbyszka, a nie na jaja z super farmy, gdzie kury znoszą jajka co 15 minut.
Dlatego rozważam właśnie założenie konta Banku Spółdzielczym.
a wiec:
poraza mnie brak waszej (z wyjatkami - wyjatki wiedza ze ich wlasnie tu wymieniam;)) wiedzy na temat pbsfinanse
1. pbs to nie pbsfinse
2.pbsfinanse to nie bank
3.biuro maklerskie bps ma BARDZO nie wiele wspolnego z pbs
nie mniej jednak wasz optymizm jest podobny do mojego.
roznia sie zrodlem
:))
ps
podobno wszystkie drogi prowadza do rzymu;)
jak bys czytał od początku wątek wiedział byś ,że ludzie wiedza o czym piszą i co to jest PBS!
Mowa jest o przeniesieniu kont do małych banków z molochów do tego w obcych łapach.
Grupa wszystkich Banków Spółdzielczych należy do małych lokalnych banków! i tam mamy lokować kasę
odnosze sie tylko do twojego linku odnosnie przenoszenia kont maklerskich do "BIURA MAKLERSKIEGO PBS"
nie ma czegos takiego jak biuro maklerskie pbs
:)
Oczywiście zrobiłem literówkę chodzi o BPS - słuszna uwaga! dzieki ,że uważnie czytasz :-)
Zresztą link ,który wkleiłem wyraźnie mówi ,że chodzi o BPS !!!
Dom Maklerski Banku BPS S.A. prowadzi działalność maklerską na podstawie zezwolenia udzielonego przez Komisję Nadzoru Finansowego. Należy do Grupy Kapitałowej Banku BPS S.A., a jego głównymi akcjonariuszami jest Bank Polskiej Spółdzielczości S.A. oraz Banki Spółdzielcze........
....... zwracam uwage na słowa Banki Spółdzielcze czyli być może m.in. PBS !