hahaha ja muszę pisać prawdę nikt mi ust nie zamknie,przez kogo i jakich ludzi tu cierpimy między innym Olo i przez Ciebie haha a szczególnie ludzi mieszkających na zachodzie Polski oni nieświadomie za 2kg kiełbasy obiecanej sprzedają Polskę. To oni wybrali tam większego śmiecia do sejmu jakim jest Palikot niż był sw. pamięci Lepper i Giertych.
I ten największy śmieć Palikot robi na nich kasę a oni nawet o tym nie wiedzą taka jest prawda.
Rydzyk będzie zarabiał ogromną kasę ma ogrzewać cały Toruń wodami termalnymi umowy juz mu się sypią jak z rękawa z całego Torunia a w przyszłym roku wraz z moherowymi beretami,którzy zrobią zrzutkę pieniędzy będzie wiercił do wód termalnych pod warszawą i przyszłości chce ogrzewać całą stolicę wodami termalnymi i do tego jeszcze zakłada swoją telefonię komórkową z zasięgiem na cały kraj. Masoni sa zdumieni i mocno zakłopotani nic nie mogą mu przeszkodzić bo to jest inwestycja innowacyjna. Rydzyk jest dla nich piekielnym zagrożeniem bo nie którym tu oszołomom może otworzyc oczy jaka jest rzeczywistośc.
Olo mam pretensje do Ciebie bo przez Twoje zachowanie nie świadomie większość teraz z nas nic nie zarabia i tylko cierpi razem z Tobą haha.
Gdyby Jarek wygrał wybory 4lata temu ja dzisiaj już bym mieszkał w Dominikanie i lezał na słonecznej plazy tam a tak mnie tylko do pada depresja razem z Tobą haha.
Olo uczy się od Rydzyka jak mozna zarabiać kasę, nie licz na obiecanki i darmochę nie głosuj na śmiecia bo to Cie zgubi w życiu ,nie to ze siebie gubisz to jeszcze innych tu.
I jeszcze jedno byłbym zapomniał odnośnie Rydzyka ma budować autostradę z Torunia do Warszawy to juz jest pewne,moherowe berety mają zrobić rzutkę pieniędzy na tą autostradę.
Olo jeśli będziesz słuchaczem Radia Maryja i zapiszesz sie tam u niego to nie będziesz płacił za przejazd tą autostradą tak jak i za telefonię komórkową bo słyszałem, ze wszyscy moherowe berety będą mogli jeździć autostradą i rozmawiać przez komórkę za darmo bez abonamentu.
To dopiero będą jaja dla konkurencji i masonów, dopiero otworzysz Olo oczy na świat jak byleś oszukiwany przez masonów jaki Ci do głowy kit wciskali.
Olo ja Ci to wytłumaczę na chłopski rozum prostym i niezwykle zrozumiałym przykładem jak robią w tej chwili masoni a jak chce zrobić o. Rydzyk haha.
Przeczytaj to bardzo uważnie może Ci otworzę oczy na rzeczywistość ale jeszcze nie jestem takim pewnym czy mi się to uda, nie wiem czy to zrozumiesz: masoni dają Ci 100 krów ale zabierają Ci wszystkie pieniądze za to, masz puste kieszenie tylko Ci zostają same krowy, o. Rydzyk haha też Ci daje 100 krów ale Ci zostawia pieniądze wszystkie w kieszeni np. równowartość tych 100krów dodatkowo.
Teraz tylko pomyśl logicznie która firma będzie się bardziej rozwijać a która będzie upadać o.Rydzyka haha czy masonów.
Jesli odpowiesz mi poprawnie to uznam Cię za faceta prawego w innym przypadku... i zobaczysz jak juz w przyszłych wyborach bedzie Ci łatwo podejmowac decyzje nikt Ci w głowie nie zamiesza.
Jeszcze Ci tu nie dodałem naciskom propagandy jakiej jesteś narazony na co dzień przez TV. a wiesz jak przed tym bombardowaniem swego mózgu bronic, przed nienawiścią do o. Rydzyka haha dawać kontry umysłowe przeciwległe do bombardujących Twój mozg wtenczas zachowasz równowagę będziesz po środku w innym przypadku jak tego nie zrobisz będziesz zakładnikiem jednej tylko ze stron,ajak juz będziesz zakładnikiem jednej ze stron to można juz z Tobą robic co się chce nawet szczec Ci na głowę i tak jak pies nic nie powiesz na swego Pana . Pamiętaj o równowadze psychicznej to jest klucz do sukcesu.
Pomimo drenazu jewriejskiego fundamenty spolki sa coraz silniejsze. Przesledzcie wskazniki finansowe Debicy historycznie. Odpowiedz narzuca sie sama czy warto miec te akcje czy nie. Tego byc moze nie widza idioci, dziennikarze ktorych Lepper zapedzal w kozi rog oraz przekupni anale (bardzo trafna nazwa).
Wkrotce beda same superlatywy. Śmiac mi sie chce jak sie czyta rekomendacje Nomury ws CEDC lub bladzi Zagwozdiny, ktorzy wycenili spolke na zero. Rusek ktory wycenil swoj rynek wódy na zero.hahahahahaahhahahahaahahh Trzeba miec tupet. Ci którzy nie posluchali tych przestepcow zarobili w 2 tygodnie 100 procent. Chodza sluchy ze nomura kupowala akcje cedc wyceniajac je na zero, powinni ich wyslac za to na wyspy solowieckie.
Mial racje ktos kto porownal anali i agencje ratingowe do PZPN, do tego grona o twarzy Lato a zwłaszcza Kręciny trzeba jeszcze wpisac UEFA. Hahahahhaha
W Pioneer powinna juz sie dziac rewolucja kadrowa, w ciagu roku potracili chlopcy wiecej niz polowe kapitalu.... Ktos to podsumuje, jezeli nie Zarzady (ktore sie juz zmienily) to rynek i klienci.
Olo haha Ty jesteś w takim stanie psychicznym jak teraz część społeczeństwa w Korei Północnej, możesz je porównać do siebie w relacjach do O. Rydzyka i Jarka tylko z tą różnica, ze Ty piejesz do nich nienawiścią tak samo ja oni sympatią do wodza haha.
Teraz porównaj, lepszego przykładu juz tu nie znajdziesz co mozna zrobić bombardowaniem mózgu jak się jest słabym psychicznie. Tylko kontry mogą Cię uratować przed urazem trwałym bo to co jest na tym filmie to jest juz uraz trwały nie wyleczalny.
Nic się nie dzieje jak do tej pory na Dębicy to mozna swobodnie sobie porozmawiać o przyczynach takiego stanu jaki mamy na Dębicy i wielu innych tu spółek i to by mogło na przyszłość nie dopuścić aby więcej juz się nie powtórzyło, ale nikt nie chce podjąć tego tematu tylko muszę ja go sam drążyć czyzby wszyscy byli tu w depresji? Nie dziwię się takiemu stanu, to są skutki lat bombardowania mózgu.
Ola ja Ci nie robię tego złośliwie tylko chcę Ci pomóc,zebys umiał się bronic w przyszłości,zeby nikt nie wykorzystywał Twoją słabość dla własnych korzyści,jak do tej pory sam widzisz ,ze jestes okradany bo wielokrotnie tu dawałeś tego wyraz na tym forum. Nie myśl ,ze jestes tu tylko sam w takim stanie, tu tylko na samym forum Dębicy jest ponad 50% delikwentów zaawansowanych Twoją chorobą. Wziąłem tylko Cię za cel bo jesteś na tym forum bardzo aktywny i bardzo łatwy do oceny,reszta z tą samą chorobą Co Ty kryje się i wstydzi się do tego przyznać ale ja ich wyłapuje nawet tylko po jednym wpisie nie mam z Tym problemu.
Wracając do tematu to przed wyborami nie było takiego dnia w TV straszeniem Rydzykiem i Jarkiem ,ze jak wygrają wybory to GPW nasze się załamie i będą olbrzymie spadki na giełdzie a jak wygra PO czyli masoni to nasze akcje na GPW miały iść ostro do góry. Wszyscy złodzieje Ci co mają dojście do kasy i informacji i wpływ na rynek zarzekali się wręcz w TV każdego dnia ,ze po wygraniu PO rynek się ustabilizuje i będzie szedł w gorę.
Więc się pytam teraz wszystkich tu oszołomów, nie dotyczy to osób normalnych i zdrowych dlaczego akcje nasze spadają przecież Rydzyk nie rządzi a akcje nasze spadają tak jak by Rydzyk rządził.
Niech mi powie ktoś gdzie jest błąd i w czym on tkwi,cały wrzesień tego roku bombardowali nas TV,ze jak Rydzyk przegra a przegrał ze będzie tylko bardzo dobrze a ja widzę ze jest bardzo źle. Ja wiem gdzie jest ten błąd czy ktoś jeszcze tu wie?Nie mozna tu tłumaczyć nze się nie pamięta bo dopiero minęło 2miesiące więc można sobie wszystko swobodnie otworzyć w umyśle gdzie był popełniony błąd.
oj Waldi Waldi... przecież jest bardzo dobrze... dla tych dla których dobrze ma być(1-2% ludzi) reszta się przecież nie liczy, w tym ja i Ty i jeszcze 98% ludzi.
A tak z innej beczki to w sumie przy obecnym kursie dolara to GY stać na skup akcji Dębicy i po 90zł.... Przykre ale prawdziwe.
Ja jestem zabezpieczony i dobrze przygotowany niezależnie kto by rządził masoni czy Rydzyk, choc nie ukrywam,ze za Rydzyka bym robił potworną kasę na GPW a za masonów stoję tylko w miejscu juz 5 rok razem z Tomem,chociaż Tom jest kuzynem masonów i nic z tego niema haha. Faktycznie tylko te 2% tak jak piszesz ma dojście do wszystkiego, wiedzą kiedy sprzedać akcje np.KGHM zrobili im ładną podbitkę do 180zł za jedną akcję aby mogli sprzedac, teraz sobie kupią za pól ceny albo inne akcje,ktorych wzrost będzie pewny.
Oni muszą byc dobrze wynagradzani bo biorą na siebie odpowiedzialność za utrzymanie władzy i profitów na kolejne 4 lata i muszą tak bombardować mózgi haha 98% tu ludzi aby tą władze zachować a to nie jest takie proste bo oszołom może rożnie reagować. Wystarczy tą samą rzecz przedstawić lub określić w innej postaci i oszołom tego moze nie kupic haha.
Wiadome ,ze najpierw się przeprowadza testy i badania wnikliwe przez okres 4 lata, zeby na koniec kadencji tezy zastosowane przeciwko oszołomowi wypaliły z dokładnością -2 +2% jesli to się uda to sukces jest gwarantowany w kieszeni.
Dla akcji Dębicy będzie teraz bardzo ważny moment,jeśli PZU wygra apelację z dnia 19 października a na to się zanosi bo po tylu juz przegranych bez znaczenia dla sprawy,czas na wygraną . To będzie zwrot o 180 stopni na akcjach Dębicy i święto dla nas bo Goodyear od razu ogłosi skup akcji Debicy minimum 10%cena 140zł. Wyrok powinien
juz zapaść w grudniu a jak nie to ostatni termin będzie styczen 2012 r. Wiem ,ze Sąd,ktory wydaje postanowienia na zażalenia na posiedzeniu nie jawnym zbiera się zawsze co 2 tygodnie
przedstawiam wycenę dębicy:
100/8*2,96=37,00 i to pod warunkiem że łaskawie dadzą dywidendę.
37,00 - 30%(ryzyko)=25,90 i za tyle może łaskawie odkupię od was.
Na ten rok:100/5,67*3,50=61,70 -pod warunkiem że Laskawie zdecydują się na podział zysku
50/50.
61,70-30%=43,20.
Bo po co się szarpać ze śmieciową spółką ??
oh oh.
ohoh nie pisz tak bo Cie zaliczę do ludzi z Korei Połn. a wiesz co to oznacza, kim będziesz.
zysk Dębicy za 2011 r 100mil. zł
dywidenda 5,5 za akcje lub 8zł 100% zysku
cena akcji będzie uzależniona od w wygranej w sądzie i od rozliczenia pomiędzy goodyearem a nie od zysku
kapitał zapasowy z lat ubiegłych z zysku na 2010 r. 224,450mil zł co daje na jedną akcje 16 zł
to jest firma szlachetna,gdybyś nie miał akcji Dębicy to byś juz stracił wszystkie swoje mierne oszczędności a tak je zachowałeś dzięki Dębicy a jak wytrzymasz to będziesz Panem na jakiś czas haha.
zobacz co się dzieje na innych spółkach, ludzie tam potracili majątki tylko wierni żydkom zarobili kasę
oh oh ty powinienes wystepowac w cyrku
jestem ciekaw jak wycenisz inne spolki np z wig 20, ktore placa 1 procent dywidendy lub wcale. Wg twojej metody powinny byc warte pare zl, np pko bp 4 zl a niektore po zero.
Waldi ma racje ty chyba jestes lektorem MR od rydzyka... ha ha ha
Piotr
a co sie stanie jak debica nie wyplaci dywidendy przez 3 lata ?
ma do tego prawo,inwestuje wiec w sadzie nic jej sie nie udowodni ?
A goodyearowi ta dywidenda jest za nic,a ta metoda calkowicie uwala
pieprzone fundy. i pzu odda akcje po 30 aby tylko wyjsc z inwestycji.
Tom nie myśl o rydzyku i o Jarku to zachowasz trzeźwość umysłu będziesz wszystko rozumował logicznie a nie tak jak teraz.
Dlaczego PZU przegrywa z goodyearem wszystkie prawie jak dotąd rozprawy a no dlatego ,ze nie przedstawiło żadnego dowodu aby uchylić NWZA z dnia 10 listopada 2010 r.
Goodyear stosuje sztuczki prawne i celowo przeciąga w czasie o powołanie biegłego rewidenta PZU z BDO a bez tego dowodu niema szans na uchylenie walnego,żebyś myślał logicznie to byś bzdur nie pisał.Celowo Twoje myślenie skierowano na inny tor nie właściwy abyś myślał o czym innym. Takie techniki stosuje się od dawna dla odwrócenia uwagi od rzeczywistości.
Goodyear w ciągu miesiąca powołał swego biegłego rewidenta, jak dysponuje kasą i wykazał ,ze wszystko jest w porządku i tym sposobem skutecznie odciąga sprawę w czasie a zarazem to ma wpływ a psychikę negatywną na akcjonariuszy mniejszościowych aby sobie byli nie ufni. Tak się rozbija jedność wśród akcjonariuszy,my amerykanie( tzn. ja i jeszcze paru tu zdrowych haha) znamy te sztuczki nie są dla nas one obce bo sami stosujemy te same metody co Goodyear bo to działa w dwie strony jak potrzeba tak Tom.
PZU nic nie zostało tylko cały czas się odwoływać i postanowienie oddalające z dnia 16 grudnia będzie zaskarżone przez PZU aż uzyska główny dowód z biegłego rewidenta z BDO lub innej firmy uprawnionej do tego typu badania bo ma do tego prawo wcześniej czy później będzie powołany przez Sąd biegły rewident w zakresie wskazanym przez PZU
Myslę Tom ,ze Ci oczy otworzyłem jak skutecznie można przewlekać postępowania i rzeczywistość na sprawę,przestań myśleć o rydzyku i o Jarku bo to Cię zgubi w życiu,tylko patrz na ręce co robią w Twojej sprawie wtenczas będziesz prawym facetem a nie oszołomem.
Tom jeszcze chciałem dodać ze i Palikotem to jest największy śmieć i oszołom,zeruje tylko na biedzie i na takich jak Ty i Olo.
No juz jak ohoh na gania na spadki to trzeba liczyć się ze lada moment będzie zażalenie PZU rozpatrzone w sprawie BDO przez Sąd moze byc nawet dzisaj albo miedzy Nowym Rokiem.
To zmieni obraz i rzeczywistość w sprawie diametralnie na akcjach Dębicy,tylko ta jedna wygrana bo od niej zależy wszystko czy będziemy Panami czy nadal chodzić po śmietnikach.
Przy zyskach 100mil zł akcje Dębicy powinna byc na poziomie 150-160zł taka jest wartość tych akcji
Olo i oh oh oglądaj dzisiaj TV na temat wigilii dla ubogich jakie są rekordowe,ile ludzi przychodzi,czegoś takiego dawno juz nie widziałem.
To jest wina Ola i Toma bo nie byli świadomi co czynią,nawet i moim budżetem zachwiali bo muszę juz liczyć dokładnie wydaną każdą złotówkę i przeczekać bardzo trudne czasy.
To już można nazwać śmiało produkcją na szeroką skalę ludzi ubogich. Kto taką metodę stosuje żydzi i złodzieje bo oni z tego czerpią największe korzyści.
Ci potencjalni ludzie ubodzy są łatwym łupem dla takich ludzi jak Palikot.