• Obudziłem się z ręką w nocniku - co robić? Autor: ~Lukas [91.150.222.*]
    W zeszłym roku kupiłem pakiet ATM za 12zł, na szczęście niezbyt duży. Wkrótce potem, z pewnych względów nie śledziłem giełdy no i przeoczyłem spadek kursu.

Czy są jakieś widoki, że w przeciągu paru lat kurs wróci do dawnych poziomów, tak abym sprzedał akcje bez straty? Dlaczego kurs leci na łeb na szyję? Czy coś złego dzieje się w firmie?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • Re: Obudziłem się z ręką w nocniku - co robić? Autor: ~Nocnik [87.212.10.*]
    Zmień rętkę!
  • Re: Obudziłem się z ręką w nocniku - co robić? Autor: ~JG [46.205.113.*]
    Nocnik, jesteś równie inteligentny co dowcipny. Ale to chyba wynika z twojego brązowego doświadczenia. Nie tylko z dzieciństwa.........
  • Re: Obudziłem się z ręką w nocniku - co robić? Autor: ~JG [46.205.113.*]
    Wydaje mi się że spółka jest dość mocno niedowartościowana. W dużej części to wynik ogólnej sytuacji rynkowej. Podział spółki powinien zwiększyć jej wartość. Duża część dobrych wyników z części kolokacyjnej jest jeszcze przed nami. Dotyczy to samego ATM jak i ich udziału w Linx. Systemy informatyczne są loterią ale to dotyczy każdej spółki z branży. ATM i tak jest w bardzo dobrej pozycji w porównaniu do innych spółek na rynku. Czy wróci do 12 PLN? Tak, tylko kiedy? Jeśli rynki odwrócą się na wiosnę 2012 to pewnie jeszcze w 2012.
[x]
ATM -3,20% 12,10 2020-07-01 13:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.