...ma szanse zostac perełką kupioną w miare tanio pod przyszły rozwój spółki. Nie wiem czy to się uda ale zaryzykuje i sprawdze. Główny udziałowiec ma koncepcje i pomysł na spółkę a to juz połowa sukcesu. W tej chwili PBS Finanse mają 8,3 mln zł przychodów, 1,2 mln zł straty operacyjnej i 1,8 mln zł straty netto. Powiedzmy że dam kredyt zaufania i poczekam aż zaczną zarabiac
zakładają w przyszłym roku wyjście na plus,a w tak krótkim czasie to sukces !!!
Mają już po jednej placówce bankowej w Krakowie, Katowicach i Gdyni. W planach na przyszły rok otwarcia w Gdańsku,Elblągu,Lublinie i Wrocławiu !!!
.
dzisiejsza koncówka pokazała już kierunek , pamiętacie początek tygodnia i +20% wypada tak zakończyc tydzień !!!!!!
obserwuję notowania tej spółki od tygodnia i myślę, że tutaj odrobię straty po sprzerdaży tego mega śmiecia jakim jest Boryszew. Od jutra już na otwarciu melduję się na pokładzie tej perełki.
tu sie kupuje ,a nie sprzedaje !!!! odzejdz gówniarzu bo cie opluje !!! Sorrki za opluje , lecz uwielbiam "Cafe Pod Minogą" (cytat z filmu ,troszke zmieniony) - jestem po to na giełdzie ,żeby zarabiać dlatego łyknałem PBS !!!!