• O co chodzi?? Autor: ~Wkurzony [91.150.222.*]
    Dlaczego dzisiaj wycofali wszystkie zlecenia i notowania nie odbywają się?
  • Re: O co chodzi?? Autor: ~gattina [212.14.14.*]
    Wczoraj widziała tam gdzieś okolo 18 godziny ukazał się komunikat GPw o wstrzymaniu wszystkich notowań FONECO. Zarąbiście nas wyr..... Kasę na PP się wpłaciło a oni zawiesili teraz notowania, nawet jaby się chciało sprzedać żeby kasę odzyskać to nie można bo notowania zawieszona. Toż to jawne oszustwo w biały dzień to całe FONECO. Nadaje sie to do prokuratury takie zagrywki bo do KNF to nie ma co liczyc na ich pomoc, to jedna wielka klika, ręka reke myje.
  • Re: O co chodzi?? Autor: ~inwestor [89.72.148.*]
    tak KNF powinien zrobić ze wszystkimi spółkami Patro czyli wycofać z obrotu gdyż to jawne oszukiwanie inwestorów Jego spółki spadają cały rok a wciągu 3 sesji rosną 100% aby patro po nowej emisji i rozwodnionych akcjach mógł kilkanaście czy też kilkadziesiąt milionów akcji opchnąć w rynek i tak on cały czas się bogaci a 99,9% inwestorów traci
  • Re: O co chodzi?? Autor: ~żelek [164.127.221.*]
    do pudła dziada
  • Re: O co chodzi?? Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Wydaję mi się że środki które zostały zablokowane pod pp powinny być zwrócone. To było by dla drobnych akcjonariuszy najlepsze rozwiązanie!!! Nie zdziwię się jak by tak się stało. Patrowicz przesadził (skup, emisja akcji, resplit, emisja akcji). GPW nie pozostaje bez winy, KNF powinnien się dobrać Patrowiczowi do skóry i to ostro!!!
  • Re: O co chodzi?? Autor: ~nikt [79.184.151.*]
    już nawet nie wiem ile mojej kasy tutaj zniknęło .Po tych resplitach zostało mi kilkaset złotych z kilkudziesięciu tysięcy.....z wpłaconych pp też może na końcu nic nie zostanie....
  • Re: O co chodzi?? Autor: ~mika [87.10.214.*]
    w poniedziałek znowu walne i znowu nowa emisja .............................
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.