Gdybym chciał dziś sprzedac 1/2 swojego portfela na lugu mielibyśmy -38%, wycofuje jednak :) i czekam na 25 groni, chociaż coraz cięzej.....................POzdrawiam
Mam ponad 400 tys. akcji i jakies 100 k gotowki w tej chwili z mozliwoscia dolozenia nawet do 500 K. Moze zagramy na uwalenie razem? szczegoly priv. bonus w praktyce ~20 % akcji wiecej za te same pieniadze.
Ty z grochowa, ja bym sie dołączył, tylko nie wiem, czy mam odpowiednia kase, tzn chodzi o papierki, bo nie wiem, czy Ty masz z eurobiznesu czy monopolu?
Maro ja sie pozbylem 2/3. Maja dlugi w euro, ktore swa marszrute wykonuje na 5-6 zl. Odkupi sie walor znacznie nizej. 11 groszy, o ktorym pisalem jest dzis, ale bedzie 9-7 groszy i tam papiero mozna zbierac w marazmie jalowego bezruchu. Kredytow lug ma troche i jest niemale ryzyko ze nie bedzie kapitalu na splate. Moze byc walniecie akcjami lub szukanie branzowego. Wszystko okaze sie juz w marcu czy splaca rate czy nie
naturalnie polecam teraz akcje sprzedac i odkupic wiecej za te same pieniazki
Pozdr - JAcek
Witam Panie Jacku. Jestem zbyt strachliwy na takie zabawy..........................Mam jeszcze troszku kasy więc jak większość leszczy raczej będę uśredniał. POzdrawiam MArek
Panie Jacku ?
kolega nagania na spadki ...
teraz koniec roku ludzie przestraszeni to oddają ....
Kolega mówi o rosnących odsetkach od kredytu ale nie wspomina o rosnących przychodach z powodu rosnącej waluty.... :D
powiem jedno jeśli bym miał wolną gotówkę to bym wpakował w luga
dla mnie firma jak najbardziej na plus !!!!
Pozdra