• Zasieg wzrostu na TFONE???? Autor: ~japa [79.175.246.*]
    Jaki jest zasieg wzrostu na TFONE Waszym zdaniem??? moim co najmniej do 2,7zl ,ale gdyby sie ujawnila wiadomosc ,ze zreczywiscie TFONE bedzie startowal do przetargu na telefony obslugujace telewizje mobilna u SOLORZA-Zaka w Cyfrowym Polsacie , to Panowie, jazda bedzie bez trzymanki, i na dzien dobry kurs bedzie wisial na + 50% .pzd
  • Re: Zasieg wzrostu na TFONE???? Autor: ~kel [46.113.203.*]
    w/g mnie zasięg tfone to jakieś 0,40- PLN
    powiedzmy do końca marca...
  • Re: Zasieg wzrostu na TFONE???? Autor: ~heh [77.236.8.*]
    inwestorzy dali im szanse ale potraktowali nas jak zwykle więc....sam sobie odpowiedz
  • Re: Zasieg wzrostu na TFONE???? Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    A ja sobie teraz spokojnie czekam na początek wzrostów. Uważam, że jest mało pradopodobne, żebyśmy zjechali poniżej minimum historycznego. Każdy kto teraz sprzedaje realizuje stratę. Ile może być takich łosiów??? Pewnie kilku się znajdzie, jak zawsze, ale to wszystko.

Cierpliwości, ja dokupiłem sobie po tych cenach w tym tygodniu i czekam.

Pozdro
  • Re: Zasieg wzrostu na TFONE???? Autor: ~kropelka [66.185.195.*]
    Zgadzam sie z Tobą
    Przypuszczam że minimum 1.80,bo ludzie potrzebują gotówki i są zmuszeni do wywalenia w tym celu.Będzie tego około kilkanaście kilo .
    Najlepsi to łykną z chęcią
    A przyszłość jawi się mimo kryzysu nareszcie optymistycznie
    Wywiad Prezesa o tym, że zyski w tym roku raczej gorsze nie będą niż w rekordowym ubiegłym
    Infrastruktura i logistyka w porządku.
    Produkty coraz bardziej urozmaicone
    Jakość dobra
    Cena umiarkowana
    Płynność papieru słaba ze zrozumiałych względów
    Ale to nie jest problem tylko zaleta bo mało tu miejsca dla krótkofalowców i niecierpliwych dzieci.Tutaj takie postawy są skazane na porzarcie.
    Za kilka miesięcy powinno ruszyć spokojnie ku wyznaczonym miejscom.

[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.