• Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha? Autor: ~baca [89.68.56.*]
    i czy to on blokuje arrinerę z powodu np braku gotowego produktu? nie zważając na to że większość gniotów które wpuszczają na NC również nie spełnia tego warunku ale jakoś to im dotąd nie przeszkadzało?
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~Kto to [89.231.109.*]
    Dnia 2011-12-13 o godz. 11:01 ~baca napisał(a):
    > i czy to on blokuje arrinerę z powodu np braku gotowego
    > produktu? nie zważając na to że większość gniotów które
    > wpuszczają na NC również nie spełnia tego warunku ale jakoś
    > to im dotąd nie przeszkadzało?

Może w tym coś być skoro wysłał list do Venolocza.
    Kto wie tak czy inaczej Zarząd GPW powinien to sprawdzić, czy nie ma jakiegoś konfliktu interesów.
    A jeżeli faktycznie to on blokuje wejście Arrinery na NC ponieważ naczytal się bloga i teraz zatracil zdolność obiektywnego postrzegania rzeczywistości?
    Trzeba pisać do GPW niech wyjaśniają sprawę robimy to we własnym interesie.
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~Rico [83.24.101.*]
    Poszukajcie barany konfliktu interesów w Veno zanim zaczniecie kogoś obrzucać łajnem.
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~baca [89.68.56.*]
    Dnia 2011-12-13 o godz. 11:51 ~Rico napisał(a):
    > Poszukajcie barany konfliktu interesów w Veno zanim
    > zaczniecie kogoś obrzucać łajnem.

jakiego konfliktu?

• Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~jack sparow [31.175.199.*]
    ja bym w pierwszej kolejności wyjaśnił jak prezes spółki akcyjnej mógł podać informacje o podpisaniu pierwszych umów sprzedaży supersamochodu w oficjalnym infie dla akcjonariuszy a później tłumaczyć że celem tej informacji było badanie rynku...

rozumiem że potencjalni klienci w pierwszej kolejności czytają informacje o spółce a później kupują supersamochód.

Manipulacja informacją które dzisiaj nawywają konfliktem na GPW....
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~baca [89.68.56.*]
    Dnia 2011-12-13 o godz. 12:56 ~jack sparow napisał(a):
    > ja bym w pierwszej kolejności wyjaśnił jak prezes spółki
    > akcyjnej mógł podać informacje o podpisaniu pierwszych umów
    > sprzedaży supersamochodu w oficjalnym infie dla
    > akcjonariuszy a później tłumaczyć że celem tej informacji
    > było badanie rynku...

rozumiem że potencjalni klienci w
    > pierwszej kolejności czytają informacje o spółce a później
    > kupują supersamochód.

Manipulacja informacją które dzisiaj
    > nawywają konfliktem na GPW....

zapodaj linka w którym prezes mówi że podpisują pierwsze umowy sprzedaży bo inaczej będziesz zwykłym manipulantem
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~Rico [83.24.101.*]
    A chcesz link do oficjalnego komunikatu z 2008 roku o rozpoczęciu sprzedaży samochodu którego nie było?
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~piesZpsa [213.25.94.*]
    Dnia 2011-12-13 o godz. 13:10 ~Rico napisał(a):
    > A chcesz link do oficjalnego komunikatu z 2008 roku o rozpoczęciu sprzedaży samochodu którego nie było?

no nieżle
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~Akjonariusz [87.96.41.*]
    Dnia 2011-12-13 o godz. 12:56 ~jack sparow napisał(a):
    > ja bym w pierwszej kolejności wyjaśnił jak prezes spółki
    > akcyjnej mógł podać informacje o podpisaniu pierwszych umów
    > sprzedaży supersamochodu w oficjalnym infie dla
    > akcjonariuszy a później tłumaczyć że celem tej informacji
    > było badanie rynku...

rozumiem że potencjalni klienci w
    > pierwszej kolejności czytają informacje o spółce a później
    > kupują supersamochód.

Manipulacja informacją które dzisiaj
    > nawywają konfliktem na GPW....

Podaj link do tego komunikatu, że są podpisane pierwsze umowy sprzedaży.
    Jeżeli tego nie zrobisz okażesz się pajacem z venolocza i naganiaczem na spadki oraz oszustem.
    Rozumiem, że ktoś trafił z tym Urbanowiczem z Działu Emitenta oraz jego powiazaniami z venoloczem, że takie poruszenie nastąpiło wśród zwolenników venolocza.
    Gratulacje!
    A ty baranie pokaż nam jak to możliwe że prezes w 2008 roku sprzedawał superauto które jeszcze nie istniało!

A może przy okazji wyjaśnisz kim był Adam Nowak?
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~Kto to [89.231.109.*]
    To widać, że jednak trafili w Urbanowicza ale nie wydaje mi się że bylbyby on aż tak nieostrożny i tak oficjalnie sprzyjał tym którzy chcieli uwalic Arrinerę.
    Jednak zastanawiająca jest tak agresywana jego obrona przez tych co tradycyjnie piszą negatywnie o Veno a zawsze w superlatywach o Venowatch.
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~filippo [85.221.182.*]
    widzę, że problemy z czytaniem ze zrozumieniem się kłaniają...
    "rozpoczęcie procesu sprzedaży" nie jest jednoznaczne z podpisaniem jakiejkolwiek umowy.
    proces sprzedaży, to może być np. przygotowywanie materiałów reklamowych.

żebym nie został zasypany łajnem zaraz - miałem akcje Veno, sprzedałem ze stratą, nie chcę ich mieć taniej, nie naganiam, wchodzę tu z sentymentu, żeby zobaczyć jak sprawy stoją z pierwszym polskim supercarem, ale jak widzę takich tępych manipulantów to aż człowieka korci, żeby coś napisać
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: charger [87.105.191.*]
    Dnia 2011-12-13 o godz. 14:26 ~filippo napisał(a):
    > widzę, że problemy z czytaniem ze zrozumieniem się
    > kłaniają...
    "rozpoczęcie procesu
    > sprzedaży" nie jest jednoznaczne z podpisaniem
    > jakiejkolwiek umowy.
    proces sprzedaży, to może być np.
    > przygotowywanie materiałów reklamowych.

Słusznie, ale głupi Jacuś Wróbel ma jakieś pojęcie o sprzedaży buraków na targu, a tam sprzedawcy nie robią badań rynku, ulotek itd. Do tego dochodzi agresja i manipulacja i mamy wypisz wymaluj obraz autora lub fana wenosracza.
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~mr [157.25.68.*]
    Swoją drogą ktoś tu miesza na pewno w jakimś celu i Ja nim nie jestem bo posiadam akcje tylko człowieka szlak trafia z takimi kłamstwami i terminami co łaskawie na wet nie podadzą .Kuich gdzie wycena kosztów produkcji ????????????????
  • Re: Czy Michał Urbanowicz z działu emitentów jest człowiekiem venowatcha Autor: ~Fakt [93.154.249.*]
    Dnia 2011-12-13 o godz. 22:53 ~mr napisał(a):
    > Swoją drogą ktoś tu miesza na pewno w jakimś celu i Ja nim
    > nie jestem bo posiadam akcje tylko człowieka szlak trafia z
    > takimi kłamstwami i terminami co łaskawie na wet nie
    > podadzą .Kuich gdzie wycena kosztów produkcji
    > ????????????????
    Czy uważasz, ze spółka opublikuje koszty produkcji?????????????????????
    Napisz która ze spółek nawet publicznych publkuje informacje nt kosztów produkcji swojego podstawowego produktu.
    To jakiś obłęd z tego typu żądaniami.
    Koszty produkcji będziesz widział RZiS a nie w oficjalnym komunikacie.
    Moim zdaniem zarząd powinien zakończyć politykę tłumaczenia się ze wszystkiego bo to nie służy bezpieczeństwu biznesowemu, powinien tez zrezygnować z akcji inwestor bo tam musi odpowiadać poraz setny na rożne idiotyczne pytania.
    Od komunikacji z akcjonariuszami jest główna strona spółki i komunikaty.
[x]
ERNE 20,00% 0,06 2019-04-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.