Oby tylko kres Euroimplantu jako przedsięwzięcia - nie nastąpił prędzej.
Ale tak, wiem, pamiętam, uwzględniłeś to w swoich kalkulacjach.
Inni już niekoniecznie.
Śladowski musi zostać.
Bez niego EUI nie ma racji bytu.
Choć i z nim perspektywy są mizerne.
Ale gdy będzie lab, wtedy otworzą się zupełnie inne możliwości.
Atrakcyjnych patentów, które nie mają żadnych możliwości zaistnienia na rynku jest mnóstwo.
Tylko ten dyletantyzm EUI w marketingu - to prawdziwa katastrofa.
Wanad, w niektorych kwestiach zgadzalem sie z toba, ale zaczynasz mnie juz w.......ac. skad mianowicie wiesz ze patenty sa nic nie warte, k....... pracujesz tam ?, kisielinski to twoj kumpel?, juz nawet w Euroimplancie w dziale inwestorskim znaja twoje wypociny i w koncu cos z tym zrobia, bo pier....... bez sensu!
Czytaj chłopie ze zrozumieniem, wysil się trochę przy czytaniu, potem pisz.
O patentach EUI niczego jeszcze nigdy nie napisałem !
Pisałem o patentach innych firm bio. Firm, które nie będą miały zaplecza produkcyjnego, ale pomysł i chęć kooperacji.
Jeśli tylko EUI potrafiłoby sprzedawać ( miało know how i rynki zbytu ) ,,, a zresztą, po co gdybać. Zobaczymy co będzie.
nie ma co sie obrazac i przekrzykiwac kto ma racje fakt jest niestety taki ze wyszlismy w gore z formacji wiec a 22 gr przelamane dla mnie to oznacza spore i dlugofalowe spadki nawet do 5 groszy kurs spolki znowu we wladaniu sypacza niestety, w kazdym razie jak juz nie kupie ani 1 akcji badziewa i wszystkim radze zrobic tak samo.
Coś ci się stało ?
Zwariowałeś od tych spadków ?
Trzymaj fason przynajmniej, nie musisz się na mnie wyżywać.
Wystarczyło tylko czytać moje "kłamstwa" i trochę pomyśleć - dziś mógłbyś mieć dwa razy tyle akcji.
Ps. Nie ruszają mnie twoje obelgi.
Wystarczy sięgnąć po nasze napisane już posty.
Płaczkiem owszem, nie jesteś.
Ale gamoniem do kwadratu - to na pewno.
to powiedz mi łonad kto pierwszy kogo tutaj obraził, a ty piszesz o moich obelgach? zgrywasz kozaka, który niby coś wie, ma dojście do zarządu, tak to rozumiem, bo piszesz co się dzieje wewnatrz firmy, a tak naprawde masz pełne majty, bo czujesz się ubrany i sfrustrowany, jeśli kogoś obrażam to zawsze jest to kontra, sam ponownie zaczynasz głupią dyskusję
Nie bądż bezczelny sena, ty obraziłeś mnie nie tylko pierwszy, ale robiłeś to kilkadziesiąt razy.
Potem ci przeszło, bo zobaczyłeś, że wszystkie moje infa się potwierdzają.
Teraz znów zacząłeś ... i naprawdę nie rozumiem dlaczego.
Jeśli skłamałem - to poproszę o cytat - chętnie odszczekam.
Ale jestem zupełnie spokojny.
Oczywiście że będę miał sporą startę na EUI w tym roku.
Ale nie tak dużą, jak miałbym, gdybym słuchał ciebie i mechatego i jego 10 nicków.
W porę dostrzegłem problemy EUI, uczciwie podzieliłem się wiedzą na forum. A co z nią ktoś zrobił - to jego sprawa.
Nigdy nie sugerowałem skąd mam wiedzę - to wy insynuowaliście różne głupoty. Z czasem przestałem je prostować. I tak większość wpisów to spam - nie sposób polemizować ze wszystkimi.