• NIECH ZYJE KROL!!! Autor: ~ktos [87.96.2.*]
    Krol ma dobre serce zrobil nam prezent na swieta. zwalil kurs bysmy mogli taniej dokupic.
  • Re: NIECH ZYJE KROL!!! Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    on na centrozapie non stop rozdaje takie prezenty
  • Re: NIECH ZYJE KROL!!! Autor: ~ktos [31.60.206.*]
    teraz ty robisz tu za dobrego struza i pilnujesz kursu.
  • Re: NIECH ZYJE KROL!!! Autor: ~friend [213.17.201.*]
    jak leci?
    ogulnie lepiej niz pare tygodni temu, ale dzis myslalem ze bedzie lepijej ,troszke duze prubuja,a male moze jeszcze szarpna, zaczyna sie weekend moze byc lekka realizacja zyska,zobaczymy. ale w dluszym horyzoncie zapowiada sie niezle
  • Re: NIECH ZYJE KROL!!! Autor: ~wstyd [178.183.144.*]
    Jednak trzeba kogos a najlepiej Leszcza wydoic z pieniedzy wtedy ciebie doceniają Brawo Malinowy jakich masz fanów wszystko kupią taki ci wierzą byle sie tobie przypodobać
    Krol jakto Krol dba o swoje nikomu ze swojej kieszeni nikomu za darmo nieda, nie on jeden. nikomu na sile nie wcisnol, trzeba miec troszke do siebie pretensi za brak rozwaznosci w zakupach.
  • Re: NIECH ZYJE KROL!!! Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    pretensji do siebie :8

nie masz racji tutaj było jawne dymanie leszcza w serwując informacje w taki sposób ze drobny czy wiekszy byl bez szans.

to sie nazywa wykorzystywanie insajdingu

najprostszy przyklad przesuniecie glosowania nad ukladem i zwolanie walnego zeby przeglosowac drukowanie, do tego walenie akcjami na potege i jest to co jest

mam nadziej ze Król zostanie kiedyś równie pięknie wydymany w wiezieniu.
    zgadza sie to prawda,no ale nikomu pod przymusem niekazal kupowac,to jest gielda i nie wszystkie informacje okreslaja konkretny kierunek,trzeba czasem czytac miedzy wierszami i miec swoje zdanie nie gnac za reszta,pozatym mozna bylo troszke po obrotach wnioskowac ze jest cos nie tak.sam wypychalem w granicach 68groni bo cos mi to smierdzialo.ale trudno ogulnie ostatnio bylo cos grac w gore.
  • Re: NIECH ZYJE KROL!!! Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Więc czekajcie, mówię Wam to ja, chłopina...

A mi można wierzyć, w odórżnieniu od Zbycha i jego IP...
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.