Dnia 2011-12-12 o godz. 22:14 ~deon napisał(a):
> Dnia 2011-12-12 o godz. 22:05 ~concept napisał(a):
>
> max zdołowana ale z perespektywami bedzie mozna zarobic!
nie wykluczam ze nie spadnie ale wtedy wartosc calej spolki to 500 tys a ff 150 tys
to chyba wszyscy spekulanci z NC sie zleca zeby napchac po 5 gr tylko ciekaw jestem kto im nasypie....
Co to znaczy wg. ciebie o zmiennym nicku inwestorze " z perspektywami" ?? Bo jeśli ot tak sobie palnąłeś (łaś), to rozumiem. A jeśli na poważnie to podaję ci linka, kiedy to prezes niemota też widział perspektywy i padł, co widać po żenada wynikach
Dnia 2011-12-12 o godz. 22:32 ~redo 82.139.164 napisał(a):
> Co to znaczy wg. ciebie o zmiennym nicku inwestorze
> " z perspektywami" ?? Bo jeśli ot tak
> sobie palnąłeś (łaś), to rozumiem. A jeśli na poważnie to
> podaję ci linka, kiedy to prezes niemota też widział
> perspektywy i padł, co widać po żenada wynikach
> http://biznes.interia.pl/news/polski-rynek-odziezowy-jest-a
> trakcyjny,1177220
> http://www.sii.org.pl/stowarzyszenie/aktualnosci/wywiad,z,j
> aroslawem,kopciem,prezesem,spolki,hurtime,,sa.html
zobacz ile maja sklepow ,maja kanza ciagle otwieraja nowe sklepy moja kasa moja decyzja
ps a ty nie siej zametu bo kto sieje wiatr ten zbiera burze .
co redo
ja nie mam osobiscie Hurtimexa ale mam coraz wieksza chrapke zeby zaryzykowac i kupic
pisze ciagle o bankructwie firmy ,to moze spojrzmy na to z 2 strony a mianowicie np firmy Kanz -myslisz ze oni ryzykowaliby wspolprace z bankrutem?a ci ludzie co otwieraja sklepy franczyzowe?przeciez po ich stronie jest lokal,wyposazenie obrandowanie system informatyczny duze koszta nie wspominajac o kosztach najmu lokalu i umowie bardzo czesto zawieranej na dlugi okres czasu i duza kara za jej zerwanie ,nikt o zdrowych zmyslach nie inwestowalby kasy we wspolprace z bankrutem bo i po co?
spolka bardzo mocno spada od roku-odreagowanie sie nalezy
Dnia 2011-12-13 o godz. 14:49 ~redo 82.139.164 napisał(a):
> 12 groli, potem syndyk.
a wiesz ile mozesz dostac za pisanie takich rzeczy?grzywne lub do 2 lat wiezienia,ale pewnie nie wiesz bo co moze wiedziec koles ktory pod roznymi nickami i na roznych spolkach od rana do wieczora nagania na spadki ?mam nadzieje ze ten co ci placi za pisanie regularnie na forum i obrzydzanie hurtka da ci premie na swieta i bedziesz mogl zrobic zakupy w biedronce tzn kupic sobie zgrzewke piwa vip ,naciesz sie tym bo wiesz jak jest fellini powiedzial kiedys ze najpiekniejszymi rajami sa raje utracone ....wyryj to sobie w pamieci i jeszcze jedno kazdy z nas daje swiatu energie twoja jest wyjatkowa-bo pelna jadu nienawisci i prostego skurfysynstfa wiem na 100% ze taka zla energia wraca do nas zwielokrotniona -choc jak sadze ty juz wisisz na haku i nie masz nic do stracenia...
redo chcialbym ci zyczyc na swieta pewnych rzeczy ale nie chce boje sie ze moja zla energia do mnie wroci -wiec zamilkne
Dnia 2011-12-13 o godz. 22:24 ~slawek napisał(a):
> Dnia 2011-12-13 o godz. 14:49 ~redo 82.139.164 napisał(a):
> > 12 groli, potem syndyk.
a wiesz ile mozesz
> dostac za pisanie takich rzeczy?grzywne lub do 2 lat
> wiezienia,ale pewnie nie wiesz bo co moze wiedziec koles
> ktory pod roznymi nickami i na roznych spolkach od rana do
> wieczora nagania na spadki ?mam nadzieje ze ten co ci placi
> za pisanie regularnie na forum i obrzydzanie hurtka da ci
> premie na swieta i bedziesz mogl zrobic zakupy w biedronce
> tzn kupic sobie zgrzewke piwa vip ,naciesz sie tym bo
> wiesz jak jest fellini powiedzial kiedys ze
> najpiekniejszymi rajami sa raje utracone ....wyryj to sobie
> w pamieci i jeszcze jedno kazdy z nas daje swiatu energie
> twoja jest wyjatkowa-bo pelna jadu nienawisci i prostego
> skurfysynstfa wiem na 100% ze taka zla energia wraca do nas
> zwielokrotniona -choc jak sadze ty juz wisisz na haku i
> nie masz nic do stracenia...
redo chcialbym ci zyczyc na
> swieta pewnych rzeczy ale nie chce boje sie ze moja zla
> energia do mnie wroci -wiec zamilkne
> MORTADDIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech tam energia sobie krąży i odbija się w lusterkach.
Spółka dała ciała na całego i nic sobie z tego nie robi - można wyliczyć kilka "zagrywek". Kto tego nie rozumie - to jego choroba. Do tego dochodzi wysoki kurs euro, który uwali spółkę na dobre. I co innego w takiej sytuacji można napisać ?