Jedni twierdzą że nie musi być infa o podmiocie który przygotuje emisję więc do jutra powinno być info o obligacjach biorąc pod uwagę że od 30.XI mają 2 tyg na poinformowanie o tym.
Inni twierdzą że musi być info o podmiocie który przygotuje emisję a go nie było więc do jutra nie będzie infa o przebiegu obligacji bo ich po prostu nie ma.
Kto miała rację dowiemy się w jutrzejszym dniu.
(osobiście uważam że żadnych obligacji nie ma ,po co by mieli to tak przeciągać).
O ile bylem swiecie przekonany ze opcja1 jest pewniakiem to teraz sam zaczynam watpic po tym co sie dzieje. Teraz sam sie przekonam na wlasnej skorze ile naprawde sa warte maile do prezia.
Jedyne co mnie przekonuje jeszcze do przeciagania z obligami to mozliwosc zebrania akcji taniej przez kogos zwiazanego ze spolka.
Ale to malo prawdopodobne i od 30.11 przemielilo sie tylko lub az 1,3 mln akcji po 6gr.
Poza tym czy naprawde byliby to w stanie utrzymac tak dlugo w tajemnicy?Mysle ze ktos by lyknal wiekszy pakiet za 7gr jakbysmy byli zaladowani zwirem na dobre.
Ciezko powiedziec, ale uczciwie ostatnio to na pewno nie graja w tej spolce.
Maile są nic nie warte od niego, poczytaj sobie co wypisywał i porównaj do rzeczywistości.
Mi tu coś śmierdzi z tą żwirownią.
Jak by nie wyskoczyli z tą umową przestępną na której wszyscy się przejechali jak na razie to kurs był by dawno na 2 gr.
A jak im nie wypaliło i plan żwirowni pogrzebany to powinni poinformować uczciwie nas o tym że się nie udało a nie trzymać w niepewności.
Ja tam w cuda nie wierze że do 14 zobaczymy info i tak się z tym kryją.
Po prostu coś zawalili i leją na to żeby poinformować.
Niech sobie akcjonariusze siedzą w niewiedzy aż im się znudzi.
Szkoda że mam daleko do ich siedziby bo bym przeprowadził rozpoznanie.
Napisałem że próbowałem dzwonić do spółki żwiry i się nie dodzwoniłem na chwilę obecną.
Prosiłem żeby ktoś spróbował zadzwonić , podałem telefon i to był powód do usunięcia.
Takie rzeczy to potrafią usuwać a bełkoty i naśmiewanie nie !!!!!!
To może podam w linku te telefony to łaskawie nie usuną: