• Pytanie Autor: ~jery [91.94.159.*]
    Zakładając tak jak niektórzy piszą, że nie mogło dojść do emisji obligacji. Z powodu braku umowy o przeprowadzenie emisji. To czy muszą w ciągu dwóch tygodni podać raport, że niedoszła do skutku, czy nie muszą ?
  • Re: Pytanie Autor: ~pusta_taczka [78.133.141.*]
    Ponowię tez moje pytanie :

http://www.newconnect.pl/pub/regulacje_prawne/Regulamin_ASO_Zal_Nr_3.pdf

Proszę wskazać wycinek/cytat z regulaminu odnośnie:

a) w jakim terminie od podjęcia na WZA uchwał musieli poinformować o podpisaniu umowy na obsługę emisji obligacji?

oraz

b) jeśli nie było obligacji to kiedy uchwała wygasa.

Byłbym bardzo wdzięczny .
  • Re: Pytanie Autor: ~~moom_dial [83.4.15.*]
    zapytaj w stowarzyszeniu inwestorów serio, zadzwoń i sie dowiesz
    A ty nie potrafisz odpowiedzieć, za trudne pytania dałem ?

• Re: Pytanie Autor: ~~moom_dial [83.4.15.*]
    nie

ja czesto to robię i dostaje rzeczowa odpowiedz nie 1 makler nie wie w moim czy innym BM A oni wiedzą

ja będe tam dzwonil jutro w innej sprawie

motto na noc

Ci co mają tę spółkę, nie maja już keszu.

Ci co mają kesz trzymają się od spółki raczej z daleka.
    No to jak nie wiesz to może kto inny się odniesie do tego co napisałem,chyba nie stanowi to aż takiego problemu .
  • Re: Pytanie Autor: ~ugotowany [193.203.58.*]
    Nikt ci na to pytanie nie odpowie bo nie wie,linki wkleić łatwo ale podać z nich konkrety to już trudno a nawet nie ma sensu bo jesteśmy ugotowani.

W skrócie żadnych obligacji niema i nie będzie dla mnie bo coś poszło nie tak i teraz milczenie.
    Będziemy tak czekać w nieskończoność.

Naopowiadał się prezes bajek o terminach na wyrost ,infach na dniach itp a teraz chowa głowę w piasek. Najlepiej teraz ignorować maile maile bo po co odpowiadać niech główkują inwestorki i kwitną w niewiedzy nie wiadomo ile jeszcze.

A ta osoba co pocisnęła kit przez telefon że info będzie jak prezes wróci z choroby to powinna zawisnąć na suchej gałęzi. Piękne podejście do inwestorów.

Żwiru nie ma ,kontaktu niema taki prezent na święta .

• Re: Pytanie Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    nie brakuje dla sfrustrowanych lepszych spółek na nc, zapraszam na telliani i novian, tam to dopiero straciłem kasę.....
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.