Dnia 2011-12-09 o godz. 11:25 ~edi napisał(a):
> Nie za fre siedział na dołku. Mało ważne że to było
> związane z poprzednią działalnością. To co wypisuje w
> odpowiedziach na mejle, tylko to potwierdza.
Jakby to było coś istotnego to nie uważacie że nie mógłby pełnić od zeszłego roku funkcji prezesa w spółce publicznej?... widocznie to jakiś gówniany temat był, który będzie się mielił w prokuraturze parę lat, po czym sprawę umorzą, a prezio dostanie odszkodowanie i lepiej na tym wyjdzie niż na wzroście kursu Artefe....
Dla tego kurs zleciał do tych 3 gr. Żeby nie te sprawy, to kurs był by wyżej. Tak kto w ten smród wejdzie. I żeby nie żwironia oraz dwa kontrakty, by nie odbił od 3 gr.
nie sądzę żeby to miało znaczenie, jakby miało to zgodnie z ksh i kk nie mógłby pełnić funkcji w zarządzie
poza tym mało to przypadków że kogoś wezmą na 48 godz albo nawet dłużej, a potem okazuje się że nie było podstaw
to info było powszechne, banki takie rzeczy sprawdzają i już na początku uwaliły by temat albo dały ultimatum zmiany zarządu bo obecny jest umoczony a prezia zawinęli przecież ponad rok temu
Co to za usuwanie postów ,więc sprecyzuję inaczej !
Czy ktoś próbował się kontaktować telefonicznie ,mailowo ,może i na koniu przez posłańca albo gołębia , nie ważne jak ale czy uzyskał jakiś kontakt, informacje ?
Żadnej informacji niema , ja wiem że są terminy jak tu rozmawialiście,macie rację ale człowiek próbuje się coś dowiedzieć i nic.
Tak się olewa akcjonariat ,co to za firma,jakieś wyroki,mafia paliwowa, o co tu chodzi?
Co tam w tej siedzibie nie ma nikogo dziś ,dzwoniłem z milion razy i cisza !!!!!!
Dnia 2011-12-09 o godz. 15:52 ~pusta_taczka napisał(a):
> Co to za usuwanie postów ,więc sprecyzuję inaczej !
Czy
> ktoś próbował się kontaktować telefonicznie ,mailowo ,może
> i na koniu przez posłańca albo gołębia , nie ważne jak ale
> czy uzyskał jakiś kontakt, informacje ?
Żadnej informacji
> niema , ja wiem że są terminy jak tu rozmawialiście,macie
> rację ale człowiek próbuje się coś dowiedzieć i nic.
Tak
> się olewa akcjonariat ,co to za firma,jakieś wyroki,mafia
> paliwowa, o co tu chodzi?
Co tam w tej siedzibie nie ma
> nikogo dziś ,dzwoniłem z milion razy i cisza !!!!!!
Dnia 2011-12-09 o godz. 16:24 ~edi napisał(a):
> Za parę dni odpisze tak jak zawsze że przebywał w szpitalu,
> który pewnie znajduje się na terenie sądu.
to nie 1-osobowa firma zawsze ktoś jest nie choćby brat