• Spolka gniot Autor: ~Indyk [83.19.39.*]
    Kisilem na tej spolce od ponad pol roku!!
    Dzisiaj udalo mi sie wreszcie wyzbyc resztek. Plynnosc tutaj zerowa!! pakiety warte 200-1000zl co dziennie zbijaja kurs po 1-2%. Jak masz kolo 50k akcji to nie masz mozliwosc z tego wyjsc!

Na chwile obecna pakiet 30K akcji wystarczy zeby sorowadzic kurs do 0. Nie ma w oogle popytu za to podaz ciagle sie pojawia bo ludzie zmeczeni i dosc maja kiszonki.

Akcji jest 16 mln - FF 40% a teraz dodrukowywuja kolejne 16 mln akcji po 10 groszy!!!
    Za co ta kasa jak spolka nic ni epokazuje? Pomysl nietrafiony i tyle!

Ostrzegam szanownych forumowiczow - nie dajcie sie zlapac - teraz moze byc nagonka aby ubrac w emisje z PP!
  • Re: Spolka gniot Autor: ~ozu [178.212.161.*]
    ty chyba nic nie wiesz o tej spółce bo jak byś czytał to byś wiedział że pierwszy zysk według prognoz ma być w przyszłym roku pomysł jest świeży i na zyski trzeba poczekać Kto dziś po zamknieciu będzie miał papier na rachunku będzie miał prawo kupić akcje z nowej emisji po 10 gr Być moze dzieki tym nowym papierom poprawi się płynność bo różnie z tym bywało
  • Re: Spolka gniot Autor: ~Indyk [83.19.39.*]
    Znam spolke bardzo dobrze, wiem zysk w przyszlym roku (malutki zysk) wiekszy zysk za 2 lata itd...Oczywiscie zakladajac optymistyznie, ze wszystko im sie potoczy po ich mysli.
    Niemniej jednak podejrzane jest, iz na kontynuacje egzystowania potrzebuja wiecej pieniedzy niz na sam debiut?

W rok wydali 1.4mln?... w przyszlym roku wydadza 1.6 w 2013 poprosza o kolejne 1.6 albo i 2mln? A akcjonariusz siedzi z zacisnieta garscia i patrzy jak mu topnieje rachunek.

Czy kolega mysli ze po emisji 16milionow akcji po 10 groszy - kurs zostanie na poziomie powyzej 20groszy?

Prosze sie zalogowac na portal tej spolki!! ja to zrobilem. Mozna zobaczyc tam jaki jest rabat grupowy na darny produkt. Rabat ten uzalezniony jest od ilosci zamowien na dany produkt. Przegladajac poszczegolne produkty mozna zobaczyc jak idzie PowerPrice!! JEST ZALOSNIE..

A teraz dodatkowo osoby ktore dostaly po dupie z kursem... musza wyrzucic dodatkowa kase na nowa emisje... no poporostu zenada
  • Re: Spolka gniot Autor: ~ozu [178.212.161.*]
    pierwsza emisja taż była po 10gr i nie przeszkodziło to dolecieć z kursem nawet powyżej 80 gr Główny udziałowiec raczej nie wywalał papiera bo nie było komunikatu wieć większość nowej emisja trafi w silne ręce kto ma czas i może poczekać na zyski powinien dać spółce szanse Takie jest moje zdanie
  • Re: Spolka gniot Autor: ~lajkonik [212.87.226.*]
    Jejq tragedia ta spolka. 21 groszy juz dzisiaj ;d

Oczywiscie wolumen maly, ale nie wazne czy spada na malym czy na duzym wolumenie - wazne, ze spada . Ciesze sie niezmiernie ze opuscilem ten tonacy poklad!

Teraz musialbym jeszcze wyrzucac kase na PP.

Wytlumaczcie mi jak mozna wyciagac kase od akcjonariuszy na PP. Niedosc ze wiekszosc akcjonariuszy jest tutaj w plecy po 20-50% to jeszcze malo i biora wiecej.

Nie dajcie ise oszukac!! Nie kupowac gniota.
  • Re: Spolka gniot Autor: ~ozu [188.123.194.*]
    dziś w dół jutro w górę jak to na giełdzie nie panikuj przecież obrót śmieszny
    Oooo juz 19 groszy :D hahahaha

Co z tego ze obrot smieszny. Ludziom wpada po 19 wystawiaja po 21. Nie ma chetnych na kupno. Tworzy sie nawis podazowy. Ja tutaj widze tylko dalsze spadki. Moze 14gr wytrzyma - bo to chyba najnizszy dolek dla tej spolki
    ups dolne widly ;/
  • Re: Spolka gniot Autor: ~Obserwator [83.19.39.*]
    No no, juz 16 groszy na horyzoncie. :)

Gdzie obroncy kursu? w ciagu 2 tyg 26gr na 16 :D i nikt nawet nie lamentuje ani nic?
  • Re: Spolka gniot Autor: ~kil [178.183.167.*]
    ktoś wie czy będą notowane PP i kiedy to nastąpi?
[x]
PPRICE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.