• dawać na górne widły ! Autor: ~mocny [178.182.14.*]
    2 dni wisiało, niech i dziś powisi !
  • Re: dawać na górne widły ! Autor: ~racja [91.94.253.*]
    dobrze że piszesz o które widły chodzi :) bo tutaj jest możliwe wszystko trzeba czekać na rozstrzygnięcie w którą strone pójdzie
  • Re: dawać na górne widły ! Autor: ~mocny [178.182.42.*]
    na dolne ? nie !!!!!!!!!!!!
  • Re: dawać na górne widły ! Autor: ~tak myślę [80.53.156.*]
    tu tylko wzrosty??... przecież jak by chcieli wyrzucac to juz dawno by wyrzucili -papier się wspaniale trzyma (widły może jutro)??........
  • Re: dawać na górne widły ! Autor: ~racja [91.94.159.*]
    gruby musi pokazać w którą strone idziemy bo te plus 37% nic nie znaczy przy takich obrotach i z takim popytem w każdej chwili możemy mieć 1,40
  • Re: dawać na górne widły ! Autor: ~tak myslę [80.53.156.*]
    na tej spółce takie obroty to norma???..
  • Re: dawać na górne widły ! Autor: ~racja [46.134.121.*]
    ciekaw jestem jutrzejszego dnia bo dzisiejszy dzień spowodował tyle że mamy wyższy próg wideł górnych i dolnych i tyle. Nie spadło jak myślałem ale tu jeszcze nic nie jest przesądzone
  • Re: dawać na górne widły ! Autor: ~tak myślę [80.53.156.*]
    racja-na każdej spółce na giełdzie jest ryzyko!!! Ja inwestuje kilka lat i widze ,ze tutaj kurs jest pilnowany jak do tej pory dlatego pisałem wcześniej a było to w okolicach 1-1.20 kto ma kasę to pakować !!! a co bedzie dalej zobaczymy po obserwacji notowań w tym tygodniu.
    Wg mnie do końca roku własnie na takich spółkach można troszkę zarobić.takie jest moje zdanie i nie pomyśl sobie ,że cię namawiam -bo jak wiesz wszystko się może wydarzyć i nie ma takich osób co do końca na giełdzie przewidza w którym kierunku polecimy ja mogę tylko na podstawie obserwacji wyciągnąc wnioski ,że jeszcze urośniemy ale to tylko tak myslę?..... a decyduje każdy osobiście
  • Re: dawać na górne widły ! Autor: ~racja [31.62.63.*]
    również obserwuje kurs się kisi od dłuższego czasu czy jest 1pln czy 2pln to tutaj nie ma znaczenia np. kupujesz jutro 5 kilo po 2 pln to żeby to sprzedac z zyskiem to kurs musi dojść do 4pln takie sito jest na kupnie chociaż sprzedaż też miała sito wystarczyło kilkaset akcji by powiesic ale ja jeszcze patrze jak to się rozwinie mam nadzieję że ten tydzień chociaż chciałbym by szybciej się rozstrzygło w którą strone idzie
[x]
GLOBALTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.