• no moi drodzy... Autor: ~muszyna [178.73.51.*]
    jestem 90% w plecy!!!!!!! O LE!!!!!! DZIEKI PANIE KORDEL!!!!
  • Re: no moi drodzy... Autor: muuszyna [78.8.182.*]
    Moglibyscie sie chociaz nie podszywac pod moj nick

Ja zawsze pisze jako zalogowany a jak chcecie pisac swoje ograniczone posty to sobie piszcie ale pod wlasnymi nickami

• Re: no moi drodzy... Autor: ~muszynanin [178.73.51.*]
    no ale powiedz chociaz ,ze zostałes męczennikiem ś.p.kordela...no powiedz...90% w plery masz ...a tak piałeś nad tą kłamliwą suka,że da kokosy...
  • Re: no moi drodzy... Autor: ~xxx [109.243.51.*]
    Jeszcze da kokosy i to niedlugo z 0,22 z na 1 zl to juz ladny zarobek
  • Re: no moi drodzy... Autor: piotreksep13 [78.8.182.*]
    Po pierwsze jestes dla mnie nikim bo podszywasz sie po moj nick i usilujesz glosic jakies poglady , ktorych nie jestem autorem a manipulacji nie lubie

Po drugie jezeli ktos jest odpowiedzialny za jakikolwiek stan mojego portfela i moich decyzji inwestycyjnych to jest to nikt inny jak ja sam

Po trzecie jak mozna rozmawiac z kims kto w swoich postach ma wiecej kropek i znakow interpunkcyjnych niz realnego tekstu??

muszyna

ps jezeli ktos tu jest sp to jest to Twoja logika
  • Re: no moi drodzy... Autor: muuszyna [78.8.182.*]
    Moze jak zaczne pisac pod swoim dawnym nickiem piotreksep13 to cos to zmieni chociaz watpie bo i tak sie beda podszywac wiec ja z wiatrakami nie walcze bo chyba to nie ma sensu
  • do muszyny cała prawda Autor: ~fan novej [178.73.51.*]
    no ale powiedz,że cie w h,,,,ja pajace bartel kordel macenowicz nie zrobili no powiedz...!!!!
  • Re: do muszyny cała prawda Autor: ~novek [88.199.34.*]
    moi drodzy wsparcie nie wytrzymalo zeby tylko sie zatrzymalo na 10gr to bedzie dobrze!
  • Re: do muszyny cała prawda Autor: ~Euklides [83.4.106.*]
    Od dzwieku drukarki nowych akcji, bola mnie juz uszy. Tak to sie wlasnie konczy. Prezesi, pracownicy i krewni krolika niezle sobie zyja, a kto to wszystko sfinansowal? Tacy, jak m.in muszyna.
  • Re: do muszyny cała prawda Autor: ~Euklides [83.4.106.*]
    Tu nie chce byc zlosliwy, bo wydajesz sie w porzadku - Muuuszyna. Wspolczuje Ci, ze tak poplynales. Szczegolnie, ze dosc dobrze znales spolke i dzieliles sie wiedza na forum. Niestety, analizy sa bezuzyteczne wobec podwyzszenia kapitalu zakladowego w ten sposob, jak na novej. Nie chce tu pisac publicznie, co i jak. Kurs akcji mowi sam za siebie. A przeciez chyba nie wstrzymano wyplacania sowitych pensji zarzadowi z tego powodu? Jestem po prostu tym zazenowany.
  • Re: do muszyny cała prawda Autor: ~konkret [79.184.149.*]
    Dnia 2011-12-19 o godz. 12:18 ~novek napisał(a):
    > moi drodzy wsparcie nie wytrzymalo zeby tylko sie
    > zatrzymalo na 10gr to bedzie dobrze!

jak ktoś wywala takie ilości tak nisko

http://stooq.com/q/?s=nov&c=3y&t=c&a=lg&b=1

co widać po wolumenie,to 10 groszy będzie z pewnością,popyt zaczyna słabnąć i nastąpi opadanie na niskich obrotach,dzisiaj też ktoś nie żałuje akcji oddając poniżej 20 groszy już prawie 100kilo,coś tu śmierdzi bez cienia wątpliwości.
  • Re: do muszyny cała prawda Autor: ~zainwestowany [195.12.32.*]
    no to teraz poczytajcie sobie moje wpisy od poczatku. zobaczcie czy nie bylo warto sluchac obiektywnej strony ktora od zawsze pokazywala wam w co inwestyjecie swoj cash;)

ale lepszym rozwiazaniem bylo mnie obrazac, co nie jest niczym zlym, ale mozna pisac swoje a robic swoje i bylo by mniej bolesnie.
    jesli jeszcze ktos z was liczy na mikolaja, to moze sie okazac ze bedzie to...... dzied maroz...
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.