Moze jak zaczne pisac pod swoim dawnym nickiem piotreksep13 to cos to zmieni chociaz watpie bo i tak sie beda podszywac wiec ja z wiatrakami nie walcze bo chyba to nie ma sensu
Od dzwieku drukarki nowych akcji, bola mnie juz uszy. Tak to sie wlasnie konczy. Prezesi, pracownicy i krewni krolika niezle sobie zyja, a kto to wszystko sfinansowal? Tacy, jak m.in muszyna.
Tu nie chce byc zlosliwy, bo wydajesz sie w porzadku - Muuuszyna. Wspolczuje Ci, ze tak poplynales. Szczegolnie, ze dosc dobrze znales spolke i dzieliles sie wiedza na forum. Niestety, analizy sa bezuzyteczne wobec podwyzszenia kapitalu zakladowego w ten sposob, jak na novej. Nie chce tu pisac publicznie, co i jak. Kurs akcji mowi sam za siebie. A przeciez chyba nie wstrzymano wyplacania sowitych pensji zarzadowi z tego powodu? Jestem po prostu tym zazenowany.
Dnia 2011-12-19 o godz. 12:18 ~novek napisał(a):
> moi drodzy wsparcie nie wytrzymalo zeby tylko sie
> zatrzymalo na 10gr to bedzie dobrze!
jak ktoś wywala takie ilości tak nisko
http://stooq.com/q/?s=nov&c=3y&t=c&a=lg&b=1
co widać po wolumenie,to 10 groszy będzie z pewnością,popyt zaczyna słabnąć i nastąpi opadanie na niskich obrotach,dzisiaj też ktoś nie żałuje akcji oddając poniżej 20 groszy już prawie 100kilo,coś tu śmierdzi bez cienia wątpliwości.
no to teraz poczytajcie sobie moje wpisy od poczatku. zobaczcie czy nie bylo warto sluchac obiektywnej strony ktora od zawsze pokazywala wam w co inwestyjecie swoj cash;)
ale lepszym rozwiazaniem bylo mnie obrazac, co nie jest niczym zlym, ale mozna pisac swoje a robic swoje i bylo by mniej bolesnie.
jesli jeszcze ktos z was liczy na mikolaja, to moze sie okazac ze bedzie to...... dzied maroz...