Oj dzieciaki ale wam psycha siada ,w końcu traficie w informacje ,przecież piszecie miesiąc w miesiąc przez pół roku to samo ,nie znudziło wam się.
No tak ale potem możecie napisać "a nie mówiłem" haha dzieci.
Widać jaki tu jest akcjonariat ,sami ubrani od dawna i co nie zajrzę to te same osoby piszą i piszą o wzrostach.
Chce wam się tak pół roku produkować i się ośmieszać.
Trzeba było myśleć i wejść obecnie .
Pozdrawiam i proponuję zarobione pieniądze zainwestować w doszkolenie i psychiatrę ,dobrze wam zrobi.
Wtedy nie będziecie musieli przesiadywać na spółkach po tyle czasu i pocieszać się na wzajem.
A czym bliżej finału to wan normalni mózg paruje :)))
Czytaj ze zrozumieniem .
Jak byś myślał i rozumiał jak się takie sprawy załatwia to byś tu nie siedział tyle czasu.
Ja tylko zwróciłem uwagę na puste słowa wypisywane od miesięcy przez niektórych (ubranych) .
Zrobili sztuczne podbicie pod infa i ubrali wielu ludzi,czy ja nieprawdę pisze?
Pisze prawdę o takich osobach i zachowaniu kursu a was do denerwuje.
Proszę tu ktoś to ładnie przedstawił:
cytat:
"W 2010 nastąpiła spekulacyjne podbicie kursu pod kontrakty na 14gr .
Kontrakty:
30 września 2010 na kwotę: 994.743,00 PLN
6 października 2010 na kwotę 858.358,50 PLN
Co było potem to wystarczy spojrzeć na kurs ,spadek z 14gr na 8gr.
7 marca 2011 kontrakt 300.000,00 EUR netto.
26 kwietnia - umowa przedwstępna -żwirownia (obecnie 5 aneksów)
Tak samo po tych informacjach kurs spekulacyjnie wzrósł do 10gr i spadł do obecnego poziomu 6-7gr."
"
I co nie było tak ?
To lepiej jak wam tyle miesięcy ktoś na forum wciska głupoty?
Zobacz ile czasu koczis tu wypisuje rożne rzeczy i od kiedy.
Jeszcze nie trafił ,nagania, ubrał się ,po co to robi?
Odezwałem się bo wchodzę w to i przy okazji śmieję się z tych dziecinnych postów pisanych tyle czasu .
Czy można traktować kogoś poważnie jak od kilku miesięcy wypisuje steki bzdur o wzrostach .
A trzeba być tu człowiekiem sukcesu żeby nie zauważyć że część osób od pierwszego aneksu miesiąc w miesiąc wypisuje bzdury że to już ,że ostatni aneks ,że do jesieni 100% itp czy np.20gr pewne itp.
A jak ktoś coś normalnego napisze to nie dociera.
Henio a co ty tu robisz ,napisałem prawdę a ciebie to uraziło widocznie.
To może mi wyjaśnisz dlaczego taka osoba jak koczis czy jemu podobni od kilku miesięcy przesiadują na forum i wciskają ludziom nieprawdę .
Jeszce we wrześniu was wyśmiewał i widział wzrost ,mamy grudzień i pisze to samo.
Sprawdź sobie co oni wypisywali przez ten a potem pisz o sukcesach .
Powiem tak, jeżeli nie doszło do subskrypcji to zarząd musiał poinfomować o:
- aneksie
- zakończeniu um, przedwstępnej /ew. podpisania nowej
Są to informacje prawno-kształtujące dla których musiał wyjść komunikat.
Obowiązku takiego nie będzie natomiast przy subskrypcji obligacji (2 tyg. na info o objęciu). W konsekwencji obligacje być muszą - inaczej naruszenie zasad obrotu (KNF)
Chlopie niepodszywaj sie pod Deona, bo widze ze juz wszelkich nickow uzywasz szm.tlawcu. Niedorastasz mu do pięt. Jest niedziela wiec zabierz rodzine na spacer, do resteuracji i itp. Jesli oczywiscie masz rodzine i pieniadze, bo zapewne po tych Twoich wpisach, Twoj iloraz inteligencji daje duzo do myslenia i nikt by nie chcial z Toba zyc u boku.
Nie podpuszczajcie bo jak nie będzie to wielu nie zdąży uciec ,popyt zniknie i zwała do 3gr
Niestety tu ryzyko jest duże , można dużo zarobić lub stracić
Ślepa wiara prowadzi do utraty kasy
Buahahhaha jasne ,wszyscy wiedzą kiedy będzie info i zamiast uprzedzić pozostałych i zebrać akcje to czekają aż im je ktoś sprzątnie .
Tak niby wielce chcecie dobierać a wiecie wszystko i nie dobieracie .
I tacy eksperci giełdowi marnują się na forum hahahaha.
Faktycznie jak to powiedziano kółko wzajemnej adoracji ubranych z koczisem w roli głównej.
Kredytu juz nie bedzie. Obligacje musza byc w ciagu 2 tygodni. Kiedy podadza informacje to juz inna sprawa, troche prezio zawodzie, ale to jego kasa. Tylko skoro wszyscy wiedza ze beda obligacje, a nikt ciagle nie zgarnia wiekszej ilosci to czy bedzie cos wiecej poza podbitka jak podadza info?Patrzac na arkusz do 9gr chyba wiecej osob tak mysli, skoro nie zdejmuja zlecen.
Cena kursu bedzie zalezec bardziej nie od samej informacji o przejeciu zwirowni, ile od prognoz zysku z wydobycia.Mam nadzieje ze prezes bedzie optymista w tych danych. Inaczej zabawa 6-7gr bedzie trwac.
Też mam akcje i nie próbuje manipulować bo po co i robić tak jak ty z siebie wszechwiedzącego i co się okazało że piszesz nieprawdę po raz kolejny.
koczis będziesz każdym wojował ,ma racje on i reszta ,po co oszukujesz ludzi i zakładasz dziecinne posty ? Próbujesz manipulować ?
Śmiejesz się z ludzi po raz drugi że nie znają internetu czy maili a okazuje się że ty nie znasz bo wymyślasz od jakiegoś czasu wizje wzrostów.
Po co ta twoja manipulacja postami od piątku ,próba nagonki ?