• Coś wisi w powietrzu ? Autor: ~klonowiec [95.41.43.*]
    Na karnetach sprzedaży dzisiaj poznikały zlecenia sprzedaży poniżej 0,70. W zasadzie została marna garstka-ściągneli te drobne straszaki w okolicach 0,55 a to zapowiada poważny ruch w górę.Sam wykres też ma wydźwiek pozytywny-z bólami chyba coś się nam wreszcie wykluje.
  • Re: Coś wisi w powietrzu ? Autor: ~analityk [95.40.172.*]
    Faktem jest że na karnetach sprzedaży w piątek poniżej 0,60 zostało zaledwie niespełna 6500 akcji łącznie- najniższa podaż w ostatnich tygodniach w przeliczeniu na złotówki to zaledwie 3 tys zł.Wystarczy 20 tys zł żeby kurs wyprowadzić powyżej 0,70 gr.
  • Re: Coś wisi w powietrzu ? Autor: ~Ali [95.41.5.*]
    Ja ci powiem że w sumie już w czwartek mimo spadku procentowego zlecenia w karnetach sprzedaży zaczęły topnieć- podejrzenie że ci co chcieli podkupić za 0,50 już się nasycili i wycofali swoje oferty na s które miały prowokować oddawanie wydaje się słuszne. Klonowiec ma wiec chyba rację że coś zacznie się święcić niebawem (być może to tylko moje przypuszczenie zacznie się gra pod sprawę dogasającego lock-upu).Osobiście jestem za uwolnieniem gdyż zwiększa to płynność przez zainteresowanie się spółką.Z obserwacji własnych tylko wtedy dochodziło do znaczących ruchów w górę. Czy ktoś ma tu inne wnioski ?
  • Re: Coś wisi w powietrzu ? Autor: ~guziec [79.175.197.*]
    ja mam taki wniosek że już tyle czasu się kisimy na takich poziomach że powinno się coś ruszyć gdziekolwiek... co prawda się ruszyło, zamknięcia poniżej 0,50, ale to niewielki ruch. niech to wreszcie wywali w kosmos na 2zł.
[x]
KLON 0,00% 1,25 2026-05-14 11:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.