Ludzie przestańcie się obrzucać błotem bo tego już się nie da czytać. Takiego szamba jak na tym forum już dawno nie widziałem. Siedzę tu od maja, spadki wcale mi się nie podobają, ale dalej wierzę w spółkę, która IMHO potencjał ma ogromny. Ale na boga, rozmawiajmy merytorycznie. Jak się komuś wypowiedzi pana "niki" nie podobają niech je po prostu ignoruje, a nie jeszcze go podpuszcza!
aha i jeszcze jedno, mam spory pakiet z czterema zerami, więc starate mam ogromną, ale jednak chyba wierzę w tą spólke, przeczytałem raport ponownie, faktycznie tu jest ogromny potencjał.
Dnia 2011-12-02 o godz. 10:29 ~Niki napisał(a):
> aha i jeszcze jedno, mam spory pakiet z czterema zerami,
> więc starate mam ogromną, ale jednak chyba wierzę w tą
> spólke, przeczytałem raport ponownie, faktycznie tu jest
> ogromny potencjał.
Tylko ostania menda, wsza, gnida i sq..syn .............. Zapewne wszarzu straty już ci odebrały nie tylko rozum ale i resztki przyzwoitości. Jesteś prawdziwą gnidą. Zastanów bęcwale jeden jakbyś tak ..................... Fj..tem jesteś ostatnim i tyle. Nie sądziłem, że kiedykolwiek napiszę na forum takie słowa pod czyimkolwiek adresem. Świnia to dla ciebie komplement.
Popatrz gnido w lustro a w/w słowa pewnego klasyka będą pasowały do ciebie jak gnida do wszy.
To już do tego się zniżacie naganiacze, żeby się pode mnie podszywać. Ale powiem wam, że macie rację jest tu jeszcze spory potencjał ...... ale do dalszych spadków gdzieś w okolicę 2 złotych. Ze 2,20-2,30 to dostaniecie w prezencie pod choinkę. Będzięcie mogli "dobrać", uśrednić.