To, że od ponad tygodnia spółka jest zawieszona i uniemożliwiają na handel naszymi papierami jest skandalem. Ja już napisałem protesty do KNF i GPW.
Jeżeli zależy Wam aby wreszcie umożliwili nam handel tym papierem piszcie do KNF i do GPW. Im więcej maili dostaną tym szybciej zareagują!
W tym konkretnym wypadku Patrowicz nie ma z tym nic wspólnego, winna jest giełda,że wstrzymuje notowania! Jak cena spadała równoważyli błyskawicznie teraz od tygodnia nawet nie podnoszą widełek, to manipulacja kursem!!!
Dnia 2011-12-02 o godz. 08:58 concept napisał(a):
> W tym konkretnym wypadku Patrowicz nie ma z tym nic
> wspólnego, winna jest giełda,że wstrzymuje notowania! Jak
> cena spadała równoważyli błyskawicznie teraz od tygodnia
> nawet nie podnoszą widełek, to manipulacja kursem!!!
Giełda nie podnosi widełek,bo się domyślają że na tym to miało polegać,ale sprawa zrobiła się zbyt głośna i nie mogą pokazać graczom że takie numery można z kursem odniesienia robić jak wisi kilkanaście dni,takie przekręty były robione wcześniej na spółkach po scaleniach i podobnych operacjach.
Nagminnie był wykorzystywany pusty arkusz zleceń do bezproblemowego windowania kursu do nienormalnych wartości.
Gotuje się we mnie kapitalistyczna dusza, patrząc na jawną manipulacje kursem przez GPW! Nie wściekam się na spekulantów, gdyż są zdrowym elementem wolnego rynku, są jak wilki, zjadające słabe jednostki, jednak GPW nie powinna ingerować w wolny rynek!
Patro, podobnie jak każdy z nas ma prawo sprzedawać i kupować po ile chce (nikt nikogo nie zmusza do sprzedaży lub kupna) a GPW ma psi obowiązek nam to umożliwić! Fakt, że od tygodnia cena praktycznie stoi na 22 groszach to SKANDAL!
Ja napisałem już do GPW i zachęcam Was abyście ujęli się NIE za Patrowiczem, NIE za spekulantami, ale za WOLNYM RYNKIEM!
Jeżeli nie zareagujemy GPW niebawem zacznie ustalać ceny po którym możemy sprzedawać/kupować To jest chore!
Nie po to pozbyliśmy się czerwonych bolszewików z PRL i tych czarnych bolszewików z IV RP aby socjalistyczne regulacje wkradały się do naszej jaskini kapitalizmu, jaką jest GPW ;) Dlatego kolejny raz zachęcam Was abyście napisali do GPW i zażądali wznowienia notowań FONECO.
Nie rozumiem, skoro jesteś pewny że ta spółka jest warta te 2 złote czy więcej to poczekaj sobie spokojnie aż wejdą do obrotu nowe akcje i kupuj po 2 zł, a nie ubieraj leszczy w akcje. Widzę że twoja chciwość jest nieograniczona, jak to się mówi po trupach do celu. Właśnie najlepiej by było jakby KNF zablokował możliwość transakcji do wejścia na rynek nowej emisji.
Kto Ci karze kupować te akcje? Masz jakiś wewnętrzny przymus?
Jasne Powinny ustalić cenę za jaką chciałbyś kupić i taka cenę zablokować abyś mógł za darmo odebrać papier od ludzi za który inni zapłacili grubą kasę.
Witam panowie , posiadam fona tak po 0,55 (przed zmianami) siedzę na nim cholera już wie jak długo , i teraz muszę nabyć nową emisję - i to jest chyba moja ostatnia inwestycja z Firmami Pana MP .
nie bron patrona manipuluje kursem kazdy to wie poznalem go na Pcguardzie,a teraz obserwuje z ciekawosci to co zrobil na fon to juz parnoja jakas tak zgnoic drobnych inwestorow WSTYD!!!!
Autor: ~Kaczor [79.191.6.*], 2011-12-02 20:36
nie bron patrona manipuluje kursem kazdy to wie poznalem go na Pcguardzie,a teraz obserwuje z ciekawosci to co zrobil na fon to juz parnoja jakas tak zgnoic drobnych inwestorow WSTYD!!!!
------------------------------------------------
Właśnie taka patowa sytuacja jaką obecnie mamy nie ma nic wspólnego z wolnym rynkiem. Jest wiele osób, które kupiły papier a teraz nie mogą go sprzedać, ponieważ jakiś palant z GPW postanowił wstrzymać notowania. Sądzisz, że w ten sposób ukarał Patrowicza? NIE! Ukarał drobnych inwestorów, którzy kupowali ten papier po od 6 złoty w górę. Patrowicz ma w dup... wstrzymane notowania a dla nas to problem.
Ten baton na K to nie jest żaden problem dla nas, którzy mamy ten papier, ten baton to problem dla Was, którzy chcielibyście wyrwać nam ten papier za darmo... Niestety taka jest prawda, gdy nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o jedno, o... Ten milion na K odcina Was od papieru za bezcen, na który zapewne mieliście nadzieję.
Dnia 2011-12-03 o godz. 15:44 concept napisał(a):
> Autor: ~Kaczor [79.191.6.*], 2011-12-02 20:36
nie bron
> patrona manipuluje kursem kazdy to wie poznalem go na
> Pcguardzie,a teraz obserwuje z ciekawosci to co zrobil na
> fon to juz parnoja jakas tak zgnoic drobnych inwestorow
> WSTYD!!!!
------------------------------------------------
>
Właśnie taka patowa sytuacja jaką obecnie mamy nie ma nic
> wspólnego z wolnym rynkiem. Jest wiele osób, które kupiły
> papier a teraz nie mogą go sprzedać, ponieważ jakiś palant
> z GPW postanowił wstrzymać notowania. Sądzisz, że w ten
> sposób ukarał Patrowicza? NIE! Ukarał drobnych inwestorów,
> którzy kupowali ten papier po od 6 złoty w górę. Patrowicz
> ma w dup... wstrzymane notowania a dla nas to problem.
Ten
> baton na K to nie jest żaden problem dla nas, którzy mamy
> ten papier, ten baton to problem dla Was, którzy
> chcielibyście wyrwać nam ten papier za darmo... Niestety
> taka jest prawda, gdy nie wiadomo o co chodzi to zawsze
> chodzi o jedno, o... Ten milion na K odcina Was od papieru
> za bezcen, na który zapewne mieliście nadzieję.
tan baton na kupnie miliona sztuk jest picem na wodę i fotomontażem,nikt patrowiczowi nie da się nabrać na jego sztuczki,stoi po to by zeszło PP,zobacz co jest pod tym sztucznym zleceniem?,widać 50 groszy w ilości 100szt.,jak wykupicie PP wtedy się zabijecie na kilku groszach w oddawaniu.
juz po zapisach, 9.12 sie skonczyły, kto miał kupić ten kupił i vice vesa. Teraz sie okaże czy mega wtopa, czy do przodu - objeli/nie objeli/dopuszczą/nie dopuszczą etc
Kochani na spółkach Dona można stracić niemal całą kasę zainwestowaną w jego społkę przykladów jest sporo drukarni czynna całą dobę itd.,ale można i zarobić krocie .
Concept ma rację
Wielokt=rotnie pisałem i opisywałem nieprawidlowości na GPW do KNF,KG i nawet odpowiedzi nie dostalem.!
Dziwi mnie fakt,że spółki Krauzego w jedną sesję lecą o 130% przyklad Petrola i puszcza GPW widly po kilku minutach koledzy z Zopotu?
Elektrim czasowe wycofanie na pól roku przez GPW i co? sam posiadam 6500 akcji ełka i czekam i piszę do prokuratury,KNF,Sobola i cisza.!
Dnia 2011-12-03 o godz. 21:14 ~smok wawelski napisał(a):
> Kochani na spółkach Dona można stracić niemal całą kasę
> zainwestowaną w jego społkę przykladów jest sporo drukarni
> czynna całą dobę itd.,ale można i zarobić krocie .
Concept
> ma rację
Wielokt=rotnie pisałem i opisywałem
> nieprawidlowości na GPW do KNF,KG i nawet odpowiedzi nie
> dostalem.!
Dziwi mnie fakt,że spółki Krauzego w jedną
> sesję lecą o 130% przyklad Petrola i puszcza GPW widly po
> kilku minutach koledzy z Zopotu?
Elektrim czasowe
> wycofanie na pól roku przez GPW i co? sam posiadam 6500
> akcji ełka i czekam i piszę do prokuratury,KNF,Sobola i
> cisza.!
Skandalem to jest twoje naganianie na tego śmiecia. Latasz jak ze sraczką po wszystkich forach i wklejasz cały czas to samo. Rozumiem że rodzice ci opłacają mieszkanie i obiadki a ty biedny się nudzisz i piszesz bzdety na forach ale można sobie znaleźć bardziej pożyteczne zajęcie.
Dnia 2011-12-05 o godz. 18:42 ~sroneko napisał(a):
> Skandalem to jest twoje naganianie na tego śmiecia. Latasz
> jak ze sraczką po wszystkich forach i wklejasz cały czas to
> samo. Rozumiem że rodzice ci opłacają mieszkanie i obiadki
> a ty biedny się nudzisz i piszesz bzdety na forach ale
> można sobie znaleźć bardziej pożyteczne zajęcie.