• Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: sabina11 [83.25.252.*]
    Polecam KDF-podatki. Firma bardzo rzetelna i solidna!
    Po trzech miesiącach odzyskałam swoj podatek!
    Bardzo miła oraz sprawna obsługa.
    Nie wierzyłam, że to takie proste!
    Przekonajcie sie sami!
    Polecam!

• Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: martadolna [89.75.52.*]
    Ja właśnie szukam firmy, która ktoś mógłby z czystym sumieniem polecić!
  • Euro-Tax.pl w czołówce najszybciej rozwijających się firm w Europie Środ Autor: doradca_euro-tax.pl [90.156.25.*]
    Firma Euro-Tax.pl znalazła się w czołówce najszybciej rozwijających się przedsiębiorstw w Europie. W XII edycji Rankingu Deloitte Technology Fast 50 wrocławska firma zajęła 8 miejsce w Polsce i 17 w Europie Środkowej.

Firma Euro-Tax.pl wykazała 950% wzrostu przychodu w latach 2006-2010. „Średni wzrost przedsiębiorstw w zestawieniu wyniósł 1 068% (przychody 2006 r. versus 2010 r.), i jest to trzeci najlepszy wynik w 12-letniej historii konkursu, który znacznie przewyższa ubiegłoroczny rezultat - 967%” – czytamy na stronie organizatora.

Euro-Tax.pl Sp. z o.o., będąca częścią Grupy Euro-Tax.pl, już po raz trzeci została doceniona w rankingu Technology Fast50: w roku 2008 spółka zajęła 3 miejsce w rankingu Rising Stars, a w 2009 uplasowała się na 7 pozycji tego rankingu.

--
    Marcin
    Doradca online Euro-Tax.pl

Zwrot podatku za pracę za granicą
  • Re: Euro-Tax.pl w czołówce najszybciej rozwijających się firm w Europie Autor: ~Marta [89.75.52.*]
    A oprócz tego? Chciałabym mieć jakiś wybór ;)
  • Euro-Tax.pl S.A. "Regionalnym Liderem Innowacji i Rozwoju - 2011&qu Autor: doradca_euro-tax.pl [78.9.38.*]
    Witam,

Z przyjemnością chciałbym poinformować Państwa, że w roku 2011 po raz drugi Grupa Kapitałowa Euro-tax.pl S.A. otrzymała tytuł "Regionalnego Lidera Innowacji i Rozwoju" w kategorii: dynamicznie rozwijająca się firma, w podkategorii: firma średnia.

Pozdrawiam,
    --
    Marcin

• Rozlicz się samodzielnie z podatku w 10 minut !! Autor: doradca_euro-tax.pl [90.156.25.*]
    Rozlicz się samodzielnie z podatku w 10 minut !!

Wydaje Ci się, że ostatnie zeznanie podatkowe złożyłeś ledwie wczoraj a znów trzeba się rozliczyć z dochodów w urzędzie? Odkładasz tą niezbyt przyjemną czynność wciąż na później?
    A to wszystko dlatego że nie znasz się na podatkach lub nie znasz odpowiednio dobrze języka, uważasz to za zbyt czasochłonne i skomplikowane?

Rozliczenie podatku z urzędem skarbowym można przecież zrobić sprawnie i bezboleśnie, a przede wszystkim samodzielnie – czyli bez płacenia wygórowanych prowizji doradcy podatkowemu.

Wystarczy skorzystać z absolutnej nowości na rynku – aplikacji Multi-Tax, która błyskawicznie przeprowadzi się przez cały proces wypełniania kwestionariusza, aż do wysłania wniosku drogą elektroniczną do brytyjskiego lub holenderskiego urzędu. Po wykonaniu kilku klików przestaniesz negatywnie myśleć o podatkach i pozostanie Ci czekać aż zwrot podatku trafi na Twoje konto.
    Aplikacja Multi-Tax to bardzo wygodny sposób na wypełnienie zobowiązań podatkowych, wypełniając formularz za jej pomocą zaoszczędzisz sporo czasu i załatwisz swoje sprawy podatkowe nie wychodząc nawet z domu. Wypełnienie kwestionariusza jest bardzo proste. Automatyczny kreator krok po kroku przeprowadzi Cię przez każdy punkt procesu.

Z aplikacji Multi-Tax może skorzystać każda osoba, która w latach 2010-2011 lub 2011-2012 pracowała w Wielkiej Brytanii jako osoba samozatrudniona (self assessment) lub zarejestrowana w programie CIS w branży budowlanej (self employment).
    Do wypełnienia formularza przydatne będą dokumenty od pracodawcy, takie jak P45, P60, invoice'y czy payslipy - na tych dokumentach znajdują się dane dotyczące zarobku i podatku. Równie pomocne mogą być pisma otrzymane z urzędu - na nich widoczne są numery identyfikacyjne, takie jak UTR czy National Insurance Number. Warto przygotować też rachunki za zakupione do pracy narzędzia czy materiały, a także bilety wykorzystane przy dojazdach do pracy oraz rachunki za paliwo.
    Mając tego typu dokumenty pod ręką należy zarezerwować sobie 10 minut czasu, wejść na stronę www.multi-tax.com/uk i rozpocząć korzystanie z aplikacji.

Z aplikacji Multi-Tax może skorzystać także każda osoba, 2007-2011 pracowała w Holandii i otrzymała od swojego pracodawcy dokumenty z podsumowaniem zarobku oraz odprowadzonymi składkami ubezpieczeniowymi do urzędów holenderskich (Jaaropgaaf).
    Mając tego typu dokumenty pod ręką należy zarezerwować sobie 10 minut czasu, wejść na stronę www.multi-tax.com/nl i rozpocząć korzystanie z aplikacji.

Pozdrawiamy,
    Zespół Euro-Tax.pl

------------------------
    Marcin

Euro-tax.pl na Facebooku
  • Weź udział w Narodowym Badaniu Emigrantów. Autor: doradca_euro-tax.pl [90.156.25.*]
    Prosimy o wzięcie udziału w Narodowym Badaniu Emigrantów

Zmierzamy ku lepszemu. Euro-Tax.pl się zmienia - dla naszych klientów.

Zmiany, nad którymi pracujemy mają być przede wszystkim usprawnieniem dla naszych obecnych oraz przyszłych klientów. Dlatego prosimy wszystkich, mających jakiekolwiek doświadczenie w migracji zarobkowej, aby przyczynili się do tych zmian, pomogli nam poprzez wypełnienie krótkiej ankiety. Nie zajmie to Państwu więcej jak 3 minuty.

Zapraszamy do ankiety pod tym linkiem:
    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEI3UFAzSWoyeDBSWW5WanA1UzkyeWc6MQ

Pozdrawiamy,
    Zespół Euro-Tax.pl
    ------------------------------------------
    Marcin

Euro-tax.pl na Facebooku
  • Ponad 1700 opinii - Euro-tax.pl na opineo.pl - Sprawdź ! Autor: doradca_euro-tax.pl [90.156.25.*]
    Witam,

pragnę zaprosić Państwa do zapoznania się z opiniami dot. Euro-tax.pl na portalu opineo.pl Od października 2010 r. na serwisie zamieszczono ponad 1700 opinii nt. Euro-tax.pl. Jednocześnie uzyskaliśmy pozytywną ocenę na poziomie ponad 9 punktów na 10 możliwych.

Dziękujemy!!

Opineo.pl daje możliwość podzielenia się z innymi internautami swoją opinią, i doświadczeniem, w sposób ujednolicony i wygodny do porównania, w przeciwieństwie do for internetowych gdzie są przeważnie opinie w formie zwięzłych lub rozwlekłych wpisów.

Oczywiście zdarzają się zamieszczone nam także opinie negatywne, staramy się aby wskazane nam błędy i uchybienia szybko naprawiać i nie dopuścić do nich ponownie.

Zapraszamy Państwa do podzielenia się z innymi internautami swoją opinią o współpracy z Euro-tax.pl. Każda opinia ma dla nas znaczenie w ciągłym podnoszeniu jakości świadczonych usług.

Pozdrawiam
    -------------------------
    Marcin
    http://www.euro-tax.pl
  • Re: Rozlicz się samodzielnie z podatku w 10 minut !! Autor: doradca_euro-tax.pl [90.156.25.*]
    Witam,

Korzystając z aplikacji http://www.multi-tax.com rozliczenie holenderskiego podatku jest darmowe, a w przypadku Wielkiej Brytanii koszt wysłania wniosku do urzędu wynosi 39 funtów.

Pozdrawiam,

--------------------------------- ----
    Marcin
    Euro-tax.pl na Facebooku
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: karlito55 [46.113.216.*]
    JA NIE POLECAM KDF LIPA!!!1
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: karlito55 [46.113.216.*]
    NIE POLECAM KDF !!!JEDNA WIELKA LIPA!!! PRACOWNICY NIE WIEDZĄ CO SIĘ DZIEJE,W NICZYM CI NIE POMOGĄ !!!!! A DO TEGO KŁAMIĄ ŻE NIBY SZYBKO DOSTANIESZ ZWROT,JEDNA WIELKA LIPA!!!!
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - nigdy więcej KDF-podatki Autor: ~łukasz [89.231.180.*]
    Witam to najgorsza firma ,współpracując z kancelariom wiśniewski mimo ze US przelał im pieniądze twierdz ze ich nie maja raz dostałem śmieszną odpowiedz jakoś na początku miesiąca ze ich księgowa jest chora i nie mogą zrobić przelewu do końca miesiąca :):):) rozliczać profesjonalnie morze nie potrafią ale rozbawić 100%
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: seba76 [79.184.64.*]
    Zdecydowanie jest to najlepsza firma odzyskująca nadplacony podatek!
    Polecam!!:)
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: ~Mikołaj Zielonka [89.75.52.*]
    Dokładnie. Ja swoje pieniądze już odzyskałem. Wy też możecie. Nie trzeba martwić się niczym tylko czekać. Luksus kosztuje, w tym wypadku niecałe sto złotych. Opłata stała, a Ty masz pewność.
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: ~luis [193.16.229.*]
    witam
    Jeżeli nie są wam potrzebne od razu pieniądze ( zwrot podatku z Anglii) to się wstrzymajcie. Ja przepracowałem może z 3 max 4 miesiące i nie udawałem się do żadnej firmy bo uznałem ze nie ma sensu. Po 4 latach dokładnie przychodzi mi pisemko z Anglii zaglądam a tam czek na kwotę powyżej 500 f, ze mam odebrać kasę zamurowało mnie ludzie w jakim kraju by wam zwrócili pieniądze. Dziś udaje się do banku czy uda mi się tu je wypłacić o efekcie napisze później
    gg 2772808
    pozdro
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.231.180.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.31.252.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: wojna_w_europie [37.31.252.*]
    http://www.uni-tax.pl/

Najtańsze rozliczenia podatku z Holandii, bez ukrytych kosztów, profesjonalne podejście. Nie daj się nabrać na dużą

reklamę konkurencji, większość ma ukryte koszta, u nas widzisz za co płacisz!

Nie daj się nabrać na wyjątkowo tanie opłaty za rozliczenia, oznaczają one ograniczony zakres pracy nad Twoją sprawą podatkową. My zajmujemy się wszystkim od początku do końca.

Ponad 5-letnie doświadczenie w zakresie odzyskiwania podatku, pozwala na szybki zwrot podatku.

Ty decydujesz!

http://www.uni-tax.pl/
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: ~Myszka [193.239.37.*]
    dla mnie to było proste i tanie tylko jak powierzyłam to w ręce specjalistów z TAX Consulting www.zwrotpodatku.pl a zwrto podatku za jedyne 19 zł dzięki http://www.realizacja-czeku.pl/ Ja polecam!
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: ~Luis [193.16.229.*]
    witam
    Jeżeli nie są wam potrzebne od razu pieniądze ( zwrot podatku z Anglii) to się wstrzymajcie. Ja przepracowałem może z 3 max 4 miesiące i nie udawałem się do żadnej firmy bo uznałem ze nie ma sensu. Po 4 latach dokładnie przychodzi mi pisemko z Anglii zaglądam a tam czek na kwotę powyżej 500 f, ze mam odebrać kasę zamurowało mnie ludzie w jakim kraju by wam zwrócili pieniądze. Dziś udaje się do banku czy uda mi się tu je wypłacić o efekcie napisze później.
    gg 2772808
    Pozdro
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: ~monisia_3030 [188.33.171.*]
    Ja pracowałam w Niemczech i rozliczałam się przez stronkę twojpodatekPL. Naprawdę zdziwiłam się,że jest to takie proste. Na stronce wypełniłam formularze , wydrukowałam podatek był mój...świetna sprawa
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: ~monisia_3030 [188.33.171.*]
    Ja pracowałam w Niemczech i rozliczałam się przez stronkę twojpodatek . Naprawdę zdziwiłam się,że jest to takie proste. Na stronce wypełniłam formularze , wydrukowałam podatek był mój...świetna sprawa
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: ~Asik [46.113.126.*]
    Ja akurat tak jak monisia_3030 polecam twojpodatekPL. Naprawdę szybko odzyskałam pieniądze i niewiele zapłaciłam za usługę
  • Re: Zwrot podatku z zagranicy - KDF-podatki !!! Autor: ~luk [195.74.91.*]
    Firma ,po otrzymaniu zwrotu z US trzyma pieniądze około 2 miesięcy ,kontakty dobry w monecie skala dania wniosku potem już nie FIRMA NIE POLECAM!!!!

• Re: Zwrot podatku z zagranicy - Polecam KDF-podatki Autor: ~Rob [89.228.97.*]
    Ja polecam Euro-tax, otrzymałem ponad 4 tys. zwrotu podatku za pracę

http://QzQ.euro-tax.pl