Chcąc kupić więcej akcji podbiliby cenę znacznie powyżej 3,7, więcej lepiej utrzymać cenę skupić PP a następnie pozwolić akcjom na uzyskanie rynkowych cen.
Zgadzam sie z Jurkiem. Wygląda to obiecująco. Grunt to nie ulegac emocją i nie sugerowac sie opiniami ludzi na tym forum. Zal wsciekłość nieumiejetnosc zamkniecią pozycji w odpowiednim momencie powoduje nagonke na spółke. Do tego naganiacze na spadki ludzzi z malymi portfelami w celu osiągniecia jak najwyzszej stopy wzrostu bo kapitał mały. Sami oceńcie spółke. Zapraszam na forum stockwatch aby porównac poziom wiedzy uczestników forum. Portal bankier powinien sie tego wstydzic ze pozwala na takie nagonki. To nie ma nic wspólnego z wolnością słowa. Prosba do początkujących, nie dajcie sie zwiesc sugestią graczy z małym doswiadczeniem ok 3 lat ich wiedza jest zbyt mała aby opierac sie na ich opiniach.
@ snake
Widzę że reklamujesz płaty ( abonament ) Tockwatch.
A co w nim takiego ciekawego.
Ostatni wpis to 23 XI . Bardzo na czasie.
Ocena sprawozdania - chcesz przeczytać - zapłać
Mało śmieszne. ]
Za opinie kogoś mam płacić.
Koń by się uśmiał.
Zgadzam się że na "stockwatch" jest poziom dyskusji lepszy, bardziej merytoryczny. Zauważ jednak, że na temat Cersanitu na stockwatch nie ma dyskusji. Z czego to wynika ? Odpowiedz sobie sam.
Sami fachowcy a nie potrafili utrzymać kursu na właściwym poziomie tylko sugerowali się że jak leci to niech leci. Sprzedamy potem kupimy i znów sprzedamy a potem kupimy tak po parę groszy na plusie.
Podobno na akcjach zarabia się długoterminowo.
A nie jak sugeruje tu reklamując tockwatch jeden uczestnik pisząc o nieumiejętności ....
Cersanit to spółka tak obarczona mentalnością Polaków ,że szkoda nawet słów.
Kulczyk sprzedał TPSA bankrutowi państwowemu FT za 1/3 wartości majątku.
Wiem bo pracowałem tam 15 lat.
Nic nie reklamuje tylko chce pokazac róznice poziomu dyskusji. Owszem wpis dawno temu na cersanicie ale o czym teraz mozna pisac. Lepiej ze nie ma wpisu niz pisanie bzdur swoich przemyslen nie potywierdzonych niczym poza zalem i zwątpieniem. Nie jest wazne co wy pisdzecie bo wasz wpływ na rynek jest znikomy a kurs i tak bedzie po mysli tych co inwestują a nie grają za marne grosze. Nie pasuje to sprzedac i po problemie jest dosc spółek na gpw a zalic to sie mozecie koledze z placu.