• Kupuję Autor: ostry- [83.4.158.*]
    Cena wreszcie zrobiła się atrakcyjna.
  • Re: Kupuję Autor: ~DrW [194.237.142.*]
    Ładnie wytrzymałeś na CEDC i dobrze wyszedłeś. Barlinek nie głupi, ale branża siedzi nisko. Na długo fajny, na krótko może nie być tak spektakularny. Ja na razie nie odpuszczam KOV, ale może zawitam tu w styczniu. Pozdro.
  • Re: Kupuję Autor: ~ktos [93.176.219.*]
    ostry spółka ok tez mam chęć zakupu ale niestety znam tą spółkę trochę pracuje w firmie która sprzedaje jej produkty w hurcie no i niestety ta branża kuleje i to bardzo a w dodatku konkurencja się zrobiła ogromna .Barlinek ma renomę ale tez niestety jest bardzo drogi opinie coraz gorsze ,ktoś kto potrafi wydać 200-300zł za metr kwadratowy podłogi decyduje się na naturalny parkiet drzew egzotycznych,Barlinek się stara wyróżnia się na sklepach ale niestety zainteresowanie maleje.Nie wiem jak sytuacja ma się do pelety opałowego bo tym się nie zajmuje a sezon grzewczy przed nami .Obserwuję od dobrych kilku dni i widzę jak kurs dołuje duzymi jak na obroty pakietami, ktoś wychodzi tak więc zalecam palec na enterze i nie za bliski stop loss bo możliwy powrót do 1,06 mają jedyne 50k zł jak będzie paliwo to może pójść ładnie do góry wielu na to poluje ale boi się wejść potem może być za późno i pociąg odjedzie
  • Re: Kupuję Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    0,95 -1,05 to dobry przedzial na zakupy, tak uwazam
  • Re: Kupuję Autor: ostry- [83.27.113.*]
    Zobaczymy jak się sprawy ułożą , ale ja też uważam że cena w okolicach złotówki jest atrakcyjna do kupna a ryzyko straty minimalne.
    Co do konkurencji - ona jest w każdej branzy, natomiast przy tej cenie waluty produkty z importu mogą juz niedługo zrobic się całkiem niekonkurencyjne dla tych krajowych.
  • Re: Kupuję Autor: ~CV [83.16.150.*]
    Mam pytanie o Barlinek, kiedyś dawno temu interesowałem się tą spółką, ostatecznie nie kupiłem, ale firma wydawała się atrakcyjna (choćby przez to że sporo znajomych kupuje ich podłogi i chwali). W każdym razie - wtedy cena akcji była jeśli pamiętam ponad 8 zł. Dziś piszecie o cenie rzędu 1 zł!
    Pytanie: był jakiś podział akcji, czy samo tak spadło?? Jakie fundamenty ma Barlinek na dziś?
  • Re: Kupuję Autor: ~ktos [93.176.219.*]
    do poczytania dodam ze nie mam papiera tylko obserwuję cena w okolicach 1zł jest rzeczywiście ciekawa ale branża niestety kuleje http://biznes.onet.pl/ceny-drewna-szaleja,18572,4946807,1,prasa-detal
  • Re: Kupuję Autor: ~KRÓL PATELNI [87.207.235.*]
    WRESZCIE JUTRO STANIE SIĘ GROSZOWĄ SPÓŁKĄ heeee... heeeeee... czyli smieciową bo już nie da rady się chyba na tym poziomie utrzymac hiii... hiiii...
  • Re: Kupuję Autor: ostry- [178.235.110.*]
    Jeśli spadnie poniżej złotówki to co najwyżej na chwilę.
    To nie Pronox, Atlantis czy jakiś śmieć z NC tylko normalna spółka która ma owszem problemy, ale ma też produkt, markę i bądź co bądź zarabia pieniądze.
  • Re: Kupuję Autor: bar1003 [80.55.17.*]
    ostry - no i kiedy tu zarobimy?
  • Re: Kupuję Autor: ostry- [83.7.121.*]
    Trzeba być cierpliwym.
  • Re: Kupuję Autor: ostry- [83.27.112.*]
    Dnia 2011-12-07 o godz. 09:58 bar1003 napisał(a):
    > ostry - no i kiedy tu zarobimy?
    Dzisiaj jest fajny dzień na zarabianie.
  • Re: Kupuję Autor: ~x3 [212.160.172.*]
    Ostry kup jeszcze ze 100 tyś akcji i zabujaj trochę kursem ;))
    Dokupię jeśli spadnie poniżej zeta , kto wie może nawet więcej niż sto kilo.
  • Re: Kupuję Autor: ~qwe [83.18.75.*]
    Barlinek -emisja prawdopodobnie po 1 zł.Po emisji będzie wielka pompa ,nawet do 5.Sołowiow kupił ok.60mln pp Cersanitu.Obejmie 75% emisji.Podobnie będzie z Barlinkiem.Tak tanio akcji tych 2 spółek nie kupicie taniej przez najbliższe 20 lat.Ja idę w ślady grubego.
    1 zł to cena minimalna.
    Za jakiś czas ci co teraz nie kupili będą sobie pluć w brodę.
  • Re: Kupuję Autor: ~Buc [95.40.139.*]
    Coś się mi zdaje że was czyszczo delikatnie z akcji >>>>>> Może mają jakiegoś poważnego inwestora >>> Ta emisja co zarząd jest upowarzniony odpowiada głównemu z wielkich tej firmy może to tyko zbieg okoliczności tego sam nie wiem może wy macie więcej wiedzy to rzucie coś wiadomości chyba że ja jestem w błędzie????????
  • Re: Kupuję Autor: ~ale79 [164.126.237.*]
    Ktoś dzisiaj nieźle zbiera, jak już ruszy w strone 2zł , to nikt tego nie zatrzyma
  • Re: Kupuję Autor: ~Alex [89.229.135.*]
    To jest niemożliwe/chyba/.
  • Re: Kupuję Autor: ostry- [178.235.110.*]
    Kiedyś 2 złote będzie na pewno. Pytanie kiedy.
    Moim zdaniem jeśli kurs euro utrzyma się dłużej na poziomie około 4,50 zł to 2 zł zobaczymy szybciej niz się tu niektórym wydaje.
  • Re: Kupuję Autor: ~prawdomówca [79.188.224.*]
    2 zł na Barlinku, to jest cały ch..., przyjacielu. Wy wywali spokojnie na 4 zyka
  • Re: Kupuję Autor: ~Bogdan [83.28.235.*]
    Sprawa jest pewna ,przed chwilą ktoś kupił 22 sztuki
  • Re: Kupuję Autor: ~ZIUTEK [89.229.135.*]
    JAK BY KUPILI KGHM TO AKCJE MOGĄ KOSZTOWAĆ PONAD 100 ZŁ
  • Re: Kupuję Autor: ostry- [83.7.239.*]
    Ładnie idzie. Już 9% znienacka.
  • Re: Kupuję Autor: ~Ziutek [89.229.135.*]
    Ta,a potem spadnie 20% Spekuła winduje ,pewnie będą słabe wyniki
  • Re: Kupuję Autor: ~wq [46.151.78.*]
    zamiast pisać debilizmy to poczytaj trochę o spółce, popatrz na wykres i dopiero się wysilaj. Pełno na tym forum matołów, co umieją tylko pisać - albo +20 bez jakiegokolwiek uzasadnienia.
    A prawda jest taka, że wycena nadal jest atrakcyjna.
  • Atrakcyjna cena Barlinka to pomiędzy 1zł-1.10zł, taki jest trend. Autor: ~konik [83.17.121.*]
    Obecnie jest ona mocno zawyżona, przed drobnych inwestorów- jeśli jutro zobaczymy spadki na giełdach to każdy będzie uciekał i można się spodziewać mocnych spadków.
  • Re: Atrakcyjna cena Barlinka to pomiędzy 1zł-1.10zł, taki jest trend. Autor: ~wq [46.151.78.*]
    chciałoby się kupić, co? Przez 2 miesiące była taka cena i teraz długo się nie powtórzy. C/WK 0.55, czyli przy obecnej cenie za półdarmo. A trend się właśnie zmienił. Wystarczy popatrzeć na wykres.
  • Re: Atrakcyjna cena Barlinka to pomiędzy 1zł-1.10zł, taki jest trend. Autor: ~geko [213.134.180.*]
    słusznie , ja już pakuję do wora
  • Re: Atrakcyjna cena Barlinka to pomiędzy 1zł-1.10zł, taki jest trend. Autor: ostry- [178.235.110.*]
    Świetnie. Ja właśnie wypakowywuję.
[x]
BARLINEK 0,00% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.