Chamstwem by było już jak byśmy czekali jeszcze 2 czy 3 tyg bez żadnej informacji a nagle by się aneks pojawił.Niezła by to była olewka akcjonariuszy .
Zawsze podawana wiadomość w dniu którym kończył się poprzedni aneks a teraz nie ma nic.
Mam nadzieję że niem z powodu że prezes ma to w poważaniu i wyskoczy za 2 czy 3 tyg. a aneksem tylko że nie m a bo na dniach pojawi się dobra informacja.
Jak dla mnie umowa przedwstępna na zakup żwirowni wygasła w dniu 25.11 , kredytu nie ma , bo by poinformowali niezwłocznie / no chyba , ze ma być wał , jak na CER / , a obligi , info w ciągu 14 dni od zamknioęcia subskrypcji , a co do zakupu akcji /udziałów w spółce niezwłocznie To o co właściwie Wam chodzi???/ Po tylu mailach od zdesperowanych akcjonariuszy nieumiejących czytać i analizować komów oraz nieznających prawa ujkawnień publicznych , trzymałbym to info do ostatniego mozliwegop dnia!!!
Jak już tak zwracasz czasami na ortografię innych to zwrócę na twoją bełkotliwą wymowę.
Pisze się zamknięcia a nie zamknioęcia .
Pisze się ujawnień a nie ujkawnień.
Pisze możliwego a nie mozliwegop
Ale nie martw się misiu ,tak jak piszesz może będzie wał może trzymają do ostatniego możliwego dnia. Wkrótce się dowiemy i albo będzie zysk albo lincz.
Widzisz Misiu , to o czym piszesz to nie jest ortografia , u mnie bez zarzutu , ale pisownia i szybkie palce na klawirze. Napisz coś merytorycznego o ortografii czy o spółce zamiast mruczeć jak Pudzianowski w toalecie.
To ciekawe bo też szybko piszę i nie mam z tym problemu.Za bardzo się stresujesz i dlatego plątają ci się literki :)
A jak ie potrafisz szybko pisać to zwolnij .
Merytorycznie jesteś tu umoczony od miesięcy, już ujadałeś wcześniej .
Napaliłeś się na żwirek po suchych obietnicach to teraz sobie filozofuj.
Wał albo lincz oto jest pytanie.
Moze tak, a moze nie, a moze bedzie w piatek, a moze we wtorek.
Jak jestes nieupowazniony to bys wczesniej postu nie walnal bo po co, wiec tak jak kazdy moze pewnie masz swoje przypuszczenia, ale to ciagle tylko przewidywania.
Niestety ja juz sie w tym pogubilem i dopoki nie zobacze nie uwierze, wiec zostawie wrozby andrzejkowe na przyszly rok. Mysle ze dla akcjonariuszy fakt opozniania tak dawno wyczekiwanej informacji nie dziala na ich korzysc, wiec szkoda ze znowu jest tak forma. a nie inna. Licze tylko ze juz zadnej przykrej niespodzianki nie bedzie.
Jak przeciągną to jeszcze kilka dni i oznajmią o aneksie to będzie śmiech i drwiny z akcjonariuszy.
Ale patrząc na ich podejście do tej sprawy przez tyle czasu bym się nie zdziwił.
A pisanie wiem ,nie wiem ,to już teraz mija się z celem.
Jasne w mailu powie że sprawa dopięta ale infa nie poda, więc zakładanie postów typu:
Siedzą miesiącami takie osoby i próbują pokazać że coś wiedzą zakładając ciągle nic nie znaczące posty .
Wielu miało zbierać akcje jak dopną sprawę wiec skoro uzyskali tak dobre informacje poprzez maila to dlaczego nie uprzedzą pozostałych i nie zbiorą .
Napiszcie maila i sprzątajcie akcje przecież wam odpowie i uprzedzicie wszystkich.
Sam pisałem i wiem jak odpisuje więc niech niektórzy nie piszą głupot.
Nikt nie zna konkretów i wszyscy czekamy w ciemno.
Pozdrawiam normalnych a nie forumowych naganiaczy.
A może właściciel żwirowni nie podpisał kolejnego aneksu i dał im ultimatom że kupują albo kupują sprzedaje komu innemu i teraz kombinują co zrobić na szybko.
Może tak zrobić po tylu aneksach ,jak to jest ,wie ktoś ???