co tu tu w ogóle jest? czemu ciongle dół? po co tu pisać rze pompka, czy cuś? dołowanko, sranko, dobieranko, skubanko a kursik sru tu tu...
lubita kiszonke to ogury kisic i kapuche a nie piniondze w to bagno ladowac bo na puszkach bysta wiecej zarobili i butelkach.
bedzieta tu miec pompe szambonurke bo na njukonekt to teraz nikt normalny nie wchodzi z kapucha tylko na wig20, bo tam to jeszcze sie cos rusza a tu to mozna ogora kisic do usranej...
bedzie osiadanko i obudzita sie z reka w nocniku jak bedzie po 12 groli makulatura chodzic
ludzie nie kupuja i nie sprzedaja za bardzo a jak tompnie porzadnie na szerokim to zobaczyta jak ta perelka pojedzie na dno chociaz ma umowy i takie tam
pewnie mnie nie bedzieta sluchac ale uciekajta z tego ssi bo tu na emeryture nie zarobita.
trzymajta sie cieplo w tych waszych zimowych futrach
Zeniu podaj przykład co najmniej dwóch dobrych spółek ( wskażniki, fundamenty, perspektywy ), wtedy przekonasz nas o swojej minimalnej wiedzy, skoro takowej nawet z ortografii nie posiadasz.
tera to nie ma znaczenia czy cyferki som dobre, bo ludzie panikują tak czy siak. dobre spułki też lecom na łeb i co poradzić. ale tutej nic sie nie działo nawet jak na rynku było dobrze to co tera ma być?
nic sie kurs nie rusza a napewno nie do gury i tak bedzie dalej dlatego mówie rze nie ma poco tu czekać.
jakby miało być do gury to poco ktoś ciongle sprzedaje po te 24 grole?
ale jak tam sobie chceta, wasze piniondze.
aha, słabo pisze bom nieuczony troche ino internet potrafie urzywać ale myśle rze sie doczytata co pisze
Autor: ~limon [195.13.38.*], 2013-01-11 00:22
w 5 lat spadli z 58 na 12 gr
przy 5-6 gr warto brać .a Max to 8-10 do zakupów,
myślę że warto poczekać tak na..... 2-3 gronie. a najlepiej to poczekać na 1 grosz, wiadomo że z tego pułapu ciężko spaść i stracić. siadać i czekać...
mylisz się z 1 gr jest albo 2 gr albo resplit albo upadłość
a tu mi sie widzi kreatywna księgowosć
firma ma wskażniki jak wig 20 czy midwig przy c/z pon 4
a tylko spada.Czy bez powodu?
Z tego co wiem od samej spółki nic tam złego się nie dzieje,
przy okazji raportu rocznego będzie prognoza na 2013 rok,
dywidenda za rok ubiegły jeszcze niepewna,
pzdr.
przy 1 gr kapitalizacja stanowiła by wartość przyzwoitego apartamentu w Warszawie więc teorie science fiction lepiej odłożyć na bok
myślę, że wszystkich akcjonariuszy ta sytuacja irytuje
pewnie ludzie im suszą głowę i stąd ten pomysł dywidendy ale mówiąc szczerze to tylko spowolni rozwój spółki niech lepiej redukują zadłużenie i pracują nad kapitalizacją trzeba znikać z Newconnect bo za dużo tu już spółek, za dużo ilości za mało jakości
no niekoniecznie zobacz ile było warte pbg dziś ponizej 100 mln kapitalizacji
a kiedys wig 20 i warty 100 rayz wiecej czyli kapitizacja wynosiła 10 mld pln
nikt nie przypuszczał ze kurs runie 100 razy w doł/
ssi tylko spadło 8-9 razy w doł wszystko przed nimi.
prosze niech ktos wytłumaczy rzeczowo
wskazniki bardzo dobre jak na gpw a na nc to powinna być perła a czemu nie jest?
zadłuzenie , branża i co jeszcze?
jak firma wpada w klopoty leci w przepasc
bomi z 30 zl na 18 gr .Przykładów są dziesiątki.