oni po prostu nie wiedza co ich czeka.moze uda nam sie pare groszy zarobic na tym bankrucie ale jeszcze nie teraz, Krol to jak krol, zawsze bral daniny.utopi "tanie akcyjki" owszem ktos u zarobi ale tylko Krol.ha.ha
Już jutro powinniście się zorientować co jest zaplanowane na piątek :) A jeżeli chodzi o zabawę to: "na pronku trzeba mieć jaja ze stali" , "cierpliwi zostaną hojnie wynagrodzeni"
spójrzcie na wskaźnik AD,dystrybucja śmiecia w rynek od dwóch tygodni,wpuszczone już 46 mln w tak krótkim czasie,taki ciężar przy nic wartościowym papierze ugnie go najmniej do 6 groszy w przeciągu dwóch miesięcy.Ktoś wysypał za dużo tego,cel jakiś musi mieć,albo dodruk po 1 groszu lub zejście z giełdy wkrótce.
Wykres głośno mówi - uciekać póki czas !
chłopie, nie rób mi tego , trzymaj fason i rób dalej robote która ci świetnie wychodzi, broń cie boże z takimi wypowiedziami że to tylko zagrywka bo dajesz do myślenia a co najważniejsze " nadzieję ". Co o tobie pomysla jak bedziesz sygnalizował własna niepewnośc:).
"Sesja odwrotu Zamkniecie na 16gr", "Kumulacja i wybicie górą ! Na to wskazuje wskaźnik A/D. Taniej już nie będzie ! Kupować i akumulować !", "mozna brac...nizej juz nie bedzie..."
"i niedługo będzie tu jak na wikanie 800 procent do przodu,wcale bym się nie zdziwił jak to padło reaktywowali by w połowie grudnia ,dojdą do porozumienia i pompka... "
i odpowiedź na to:
"na Wikanie było scalenie akcji, moronie, a nie żadne 800%. Układ ma służyć jedynie drukowaniu kolejnych akcji i karmieniu leszcza łajnem."
"Info od zaufanego maklera mówi, że fundy ostro pakują się w Pronox, przede wszystkim zagraniczne to one walą zlecenia kupna po 500tys szt. Podobno szacowana stopa zwrotu liczona jest tutaj w tysiącach %. To jest pewniak brać puki dają!!! "
"Wiecie co jest najdziwniejsze w tym wszystkim, to że jak za chwilę zacznie rosnąć to nikt nie będzie wierzył, że to się dzieje naprawdę :)) i nikt gó..na nie dotknie i tak poszybuje sobie bez pasażerów na pokładzie w niebiosa ejmen. "
Robert31, to są cytaty, a nie moje zdanie. Poczytaj topic tego wątku. Tu wklejamy dowcipne teksty tych, co uważają, że coś tu się jeszcze dobrego wydarzy.
A że mają oni często BARDZO wybujałą fantazję - efekty są, jak wyzej.
Dnia 2011-12-09 o godz. 15:27 ~rycho napisał(a):
> robert 31
to taka kostucha forowa
Tu nawet nie chodzi o cene 1zł...........bo spekuła już nie raz udowodniała,że mażna pograć ostro papierem,jak chemkiem dwa lata temu..........
Ale przed pisaniem o funduszach można najpierw poczytać jakie walor musi spełniać warunki,bo jak ktoś myśli,że przyklepanie układu wystarcza to jest w bardzo głębokim błędzie........:):):)
Autor | ~zbycho- [83.24.86.*] 2011-12-04 13:26 Zobacz wątki dotyczące Pronox Technology
Zobacz profil Pronox Technology
0,30zł to przebijemy w przyszłym TYGODNIU.
CZEKAM NA PEWNE IFO
14.12.2011 JEST ZATWIERDZENIE PRZEZ SĄD -- PO BĘDZIE ok 0,50
TY MASZ ZADANIE DŁAWIC POPYT BY TWOJA GRUPA ZEBRAŁA TERAZ DO GORY
JA MAM MAGOCZNĄ LICZBĘ 0,60zł tu dodam coś do niej bo sadzę że bedzie wyżej w krutkim OKRESIE CZASU i wówczas wam sprzedam
NA FORUM SAME KLAKIERY I AKTORZY
Autor | ~zbycho- [83.24.85.*] 2011-12-01 13:53 Zobacz wątki dotyczące Pronox Technology
Zobacz profil Pronox Technology
BAWCIE SIE A JA SOBIE TROSZKE DOKUPIĘ====TANIEJ PROSZĘ
OBECNIE ŚREDNIĄ MAM 0,21 zł a jak dokupie po 015 zł drugą połowę to srednia cenę będę miał 0,18 zł
Skąd on wczoraj wiedział, że będzie jeszcze jedno info o wywaleniu akcji?!?!
Obseruję człowieka od dawna, i powiem wam, że on za dużo wie. MUSI być przy korycie, jak nic.
jak ktos wali w rynek to jeszcze pewnie 2 infa beda - mowie do was .krol
Cieszę się, że nie tylko ja się tu dobrze bawię. Uważam, iż obecnie jest to jedno z najzabawniejszych miejsc na bankierze. Ileż to ludzie potrafią wymyśleć bzdur, aby tylko usprawiedliwić swoje pomysły i marzenia... :)))
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do wklejania kolejnych postów.
Jak będzie już poniżej 10 groszy, pokażemy się te wpisy np. takiemu Zbychowi czy innemu naganiaczowi, aby uświadomić mu, gdzie się obecnie znajdujemy, a gdzie mieliśmy być, według ich marzeń...
Ludzie Ludzie nie widzicie!!!???
Tak tu ewidentnie wchodzi wielki inwestor jak już nie dostaje z rynku od leszcza to mu sypią insiderzy. Jak już nazbiera na różnych rachunkach w sumie 66% akcji wtedy się ujawni i zrobi wezwanie po 4 złote. Gdzie bowiem znajdzie taką perłę z cygarami i majtkami to przecież towar deficytowy teraz w kryzysie i ludzie będą to brali jak małpa kit. Bo jak już nikt nie ma na chleb to tylko się upalić cygarem.
Pakować akcje do wora, zakopać w ogródku i cierpliwie czekać na 4 zeta!!!
BARDZO DOBRE INFO NA STRASZAKA!!! NIE SPRZEDAWAC!!! DOBIERAC!!! BEDZIE GRUBO TERAZ WLASNIE SIE ZDRADZILI!!! CHCA ODEBRAC I POTYM UP UP UP ZEBY SPRZEDAC I POTYM TO JUZ DOWN!!! ALE NIE TEROSSSSSSSS!!! Ps. Jeszcze mógł coś napisać o KORBIE :D)))))... Rewelacyjna zabawa i ubaw po pachy.