• Tup Autor: ~antek [83.5.45.*]
    {roszę mi powiedzieć ,dlaczego to tak spada.
  • Re: Tup Autor: ~kolo [77.253.191.*]
    Bo nie powodów by rosnąć proste. Prezes i spółka nic robią i przepuszczają kasę z emisji.
  • Re: Tup Autor: ~ol [83.5.10.*]
    Jak nie jest wstyd p. prezesa ,ze takie małe obroty i nikt już nie jest zainteresowany tą spółką. On powinien odejść .Bo za co się chwyci to plajtuje.
  • Re: Tup Autor: ~kolo [87.205.212.*]
    Właśnie nic nie plajtuje, a byłoby lepijej gdyby splajtowało może wtedy dostalibyście 5-6 zł na akcję. Tak to prezio wyssie ze spółki ostatnią kasę ale nie pozwoli jej splajtować tylko zrobi kolejną emisję. Nikt nie zarzyna kury znoszącej złote jajka, której nawet nie trzeba karmić.
  • Re: Tup Autor: ~kolo [87.205.212.*]
    Wy mu tą kurę karmicie.
  • Re: Tup Autor: ~mentalista [83.11.48.*]
    A otwarcie x-store w hotelu europejskim to chyba jakaś kpina z was akcjonariuszy.Kto w hotelu nadaje paczke nie wiem ale wiem kto płci za wynajem.Wygląda mi to na jakiś układzik biznesowy lub rodzinny.Ładne golenie jeleni.
  • Re: Tup Autor: ~Lysander [188.146.114.*]
    Sprawdzcie sobie moze zarzad xpress i przedwojennych wlascicieli Europejskiego, a potem dlaczego nie ma tam juz Orbisu, to sie wam troche wyjasni w glowach. Chociaz moze uklad rodzinny dziala w druga strone i maja ten lokal tak tanio, ze sie oplaca? A firma kurierska nie musi miec punktu po to, zeby ktos przychodzil i paczki nadawal, ale np kurier rowerowy mial gdzie zawiezc i pojechac po nastepne w centrum zamiast zjedzac do centrali na przedmiesciach? Ma to sens? Od zanoszenia paczek to jest poczta polska i widac jak dziala, staly spadek przeslanych paczek.
  • Re: Tup Autor: ~Lysander [178.180.14.*]
    Emisji nie zrobi, bo nawet bankowe tluste koty po raz kolejny nie nabiora sie na ten sam numer. Obiecywal zlote gory, venture capital, sprzedaz spolek z zyskiem, a kazda firma ktora przejal upada, nawet jezeli wczesniej niezle lub chocby jako-tako funkcjnowala. Poza po ruchu milosciwie nam panujacego JE Premiera z OFE fundusze nie bardzo maja juz co inwestowac w takie wynalazki jak TUP.
[x]
ALTA 2,21% 1,62 2025-11-10 11:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.