• oddłuzanie Autor: ~baba [89.77.175.*]
    Czy ktoś korzystał z usługi oddłużania z CentrumInwestycyjno-Oddłużeniowego w Stargardzie ?
    Czy to nie jakiś przekręt?
  • Re: oddłuzanie Autor: ~adrian [81.219.245.*]
    Nigdy nie spotkałem się z tą firmą, nie znam również ludzi, którzy korzystali z jej usług. Proszę jednak sprawdzić, zanim dokona Pan wyboru, czy Pana sprawę poprowadzi prawnik. W tych sprawach liczy się doświadczenie.

BTW. Jestem właścicielem podobnej firmy w Krakowie. Obsługiwałem już setki Klientów. Nie wszystkie sprawy zakończyły się sukcesem, ale w większość- tak. Nie podejmuję się niemożliwego. Proszę o kontakt.

www.kcpz.com.pl
    124431553
  • Re: oddłuzanie Autor: ~lucas3333 [94.254.145.*]
    Aktualnie jestem w rękach firmy Protektorzy. Prowadzą całe działania układowe i jak na razie jestem zadowolony. Przede wszystkim zawiesili egzekucje, także dostałem przynajmniej trochę więcej czasu. Dobry kontakt z biurem, zawsze ktoś jest pod telefonem, mam informację na bieżąco co do moich spraw i sytuacji. Wygląda na to, że uda się wyjść z firmą na prostą, bo zmniejszyli zadłużenie i rozlozyli raty
  • Re: oddłuzanie Autor: ~Paweł12 [188.33.115.*]
    Czym jest oddłużanie ??
    A wiec w imieniu klienta wystapienie do wierzycieli i ustaleniu planu spłaty dogadania się co do odstpienia od windykacji czy tez egzekucji komorniczej. Jest to prawnicza pomoc.
    Czym nie jest oddłużanie !!
    Na pewno nie jest czyszczeniem BIK bo negatywna chistoriia kredytowa wpływa na nasz obraz kklienta w raporcie nawet 10 lat srednio minimum 5 i zadna firma nie ma na to wpływu !!!
    A wiec jak usłysza państwo slogan wyczyścimy ci BIK to zwykła bzdura i naciąganie.

Co do czyszczenia baz firma oddłużająca może wpłynąć na administratora bazy dłuzników o szybsze wykreślenie dłużnika oczywiście po spłacie wierzyciela lub w winku negocjacji przekonać wierzyciela by wykreślił dłużnika z bazy .
    Czy warto korzystać z oddłużania
    Co przypadek to inne rozwiązanie może byc pomocne ale czesto jest naciagane , wiele kroków możemy przeprowadzic sami za darmo.
  • Re: oddłuzanie Autor: ~niedługom [83.10.54.*]
    Korzystanie za jakiś słupów, pseudo kancelarii z jakiś Stargardowi Szczecińskich to jakiś kosmiczny pomysł. Kieruj swoje kroki do tych co mają markę, są zaufani, uczciwi i rzeczywiście skuteczni. Nie chce tu nikogo polecać ale porównaj sobie takiego finansistę blogera Rekina Finansów, który każdy człowiek interesujący się finansami zna. Porównaj sobie jego darmową pomoc w oddłużaniu link z tym co mają ci do zaoferowania jacyś anionowymi prawnicy.
  • Re: oddłuzanie Autor: ~pola87 [83.6.84.*]
    Polecam link artykuł dotyczący oddłużania itd
  • Re: oddłuzanie Autor: ~LiberoUno [79.191.254.*]
    Witajcie,
    Rekin Finansów dużo oferuje na stronie ale w praktyce, z własnego doświadczenia wiem, że jest to pomoc dla osób, które mają raczej dobrą sytuacje . Nie poleciłbym ich dla osób które mają trudniejszą sytuację. w moim przypadki narobili mi tylko niepotrzebnych zapytań kredytowych bez żadnego efektu. Skupiaja sie nie na pomocy a jedynie pośrednictwie. Nie poprawiają sytuacji
  • Re: oddłuzanie Autor: ~fonder [176.221.123.*]
    Nie korzystałem jeszcze z usług tego typu firm. Polecam jednak zastanowioć się czy warto I jeśli korzystać z takich usług to jedynie kiedy płatność jest za rezultay. Nie płać takim firmom zanim czegoś nie zrobią. bo może się okazać,że ich działanie będzie ograniczało się jedyne do wysłania podania czy dwoch podań. Które możesz przecież wysłać samodzielnie.

W przypadku zadłużenia warto jest kredyt restrukturyzować:
    link 
    Bank często idzie na rękę i godzi się na to.
  • Re: oddłuzanie Autor: ~Fallmere [176.221.123.*]
    Wyjść z długów można na wiele różnych sposobów co jest opisane na tej stronie
    link 
    Może być to
    restrukturyzacja kredytu ( o ile firma kredytowa sie na to zgodzi)
    konsolidacja
    wzięcie kredytu gotówkowego w banku
    rezygnacja z niepotrzebnych wydatkow oraz zwiększenie ilosci oszczędzanych pieniędzy
    O ostateczności upadłość osobista niemniej w tym przypadku wychodzimy z sądu w tym co mamy na sobie......
  • Re: oddłuzanie Autor: ~Downtown [37.28.159.*]
    Nie korzystałem jeszcze z usług tego typu firm. Polecam jednak zastanowioć się czy warto I jeśli korzystać z takich usług to jedynie kiedy płatność jest za rezultay. Nie płać takim firmom zanim czegoś nie zrobią. bo może się okazać,że ich działanie będzie ograniczało się jedyne do wysłania podania czy dwoch podań. Które możesz przecież wysłać samodzielnie.

W przypadku zadłużenia warto jest kredyt restrukturyzować.

Bank często idzie na rękę i godzi się na to. Podobnie jest z firma pozyczkową. Wielu osobom wydaje się,ze firmy pożyczkowe nie chca dyskutować.Ale jeśli zaproponujemy im sensowny sposób spłaty pozyczki, to taka firma pójdzie nam na rękę!

Ze swojej strony polecam kontakt z nimi:
    link
    Specjalizują sie w restrukturyzacji firm, które znalazly sie w kryzysie finansowym.