Dla mnie brak aneksu to brak wzrostu. Pojawienie się kolejnego aneksu dalszy brak wzrostu. Tak widzę sprawę z aneksami .
Dopóki nie pojawi się info o podpisywaniu umowy i nie pojawi się chętny co to zbierze to nic się nie wydarzy.Być może ten co łyknie obligacje skorzysta z wymęczenia akcjonariuszy i skasuje coś z rynku.
Ale po co ma zbierać z wyższych poziomów jak mu się wszyscy cisną z akcjami grosz czy dwa wyżej ?
Podejrzewam że najpierw zrzuci to niżej korzystając z tego że popyt jest tak słaby i zbierze od tych co spanikują i oddadzą mu za bezcen ,po czym zbierze część z prawej i tyle.
Kto się dołączy to do tego zbierania zarobi kilkadziesiąt procent i będzie zadowolony .
Dlatego warto się ustawić na 4 czy 5 groszach a możliwe że coś dodatkowo wpadnie.
A czy zobaczymy taki scenariusz to czas pokaże.
Maja kilka dni na opublikowanie informacji a 30 się kończy subskrypcja ,chętny jest więc kasa będzie.
Zaraz zapewne jakiś zaślepiony nie wiadomo jakimi wzrostami gbur skomentuje w nerwach moją wypowiedz bo na spokojną wypowiedz mało kogo tu stać .
Chyba cię nie uraziłem ,przedstawiłem jak to widzę w najbliższym czasie a czy tak będzie to czas pokaże.
Więc skoro zabierasz głos to może byś już przedstawił jak ty to widzisz ,jak oceniasz ostatnie zachowanie kursu ,przebieg wydarzeń w najbliższym czasie ???
Pozdrawiam.
Cześć, spoko nie wiem dlaczego miałbym czuć się urażony. Jeśli masz chęć to poczytaj kilkanaście postów wstecz to znajdziesz moje zdanie na wiele tematów.
Ani be , ani me ani kukuryku , nie ma aneksiku. ruchuhu.
Będzie do końca tygodnia informacja ?
Jutro 30 to koniec tej subskrypcji a aneks wygasł 25 .Do ilu mogą przeciągać z podaniem infa wie ktoś ,jest jakiś termin czy jak?
Obserwuje i obserwuje i czkam żeby wskoczyć jak się pojawi.Kusi.