• Sytuacja na teliani. Autor: ~MIchaś [79.187.245.*]
    Spoglądając na tą spekulacyjną sytuację to spokojnie można robić zakupy i skupować akcje. Firma po świętach znów wystrzeli w górę. Spoglądając na AT spółki można spać spokojnie. pozdrawiam i czekam na jakieś info!!!
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~Adaś [83.238.5.*]
    Żadnych wystrzałów nie będzie...Ta spółka fundamentalnie nie jest warta więcej niż 10 groszy-będzie powrót do cen po których te akcje były obejmowane-z przedziału-0-10 groszy...
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~toldo00 [46.151.23.*]
    10 gr zobazysz jak sobie namalujesz i tyle w temacie
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~AHA [217.98.20.*]
    Dnia 2011-11-28 o godz. 11:33 ~Adaś napisał(a):
    > Żadnych wystrzałów nie będzie...Ta spółka fundamentalnie
    > nie jest warta więcej niż 10 groszy-będzie powrót do cen po
    > których te akcje były obejmowane-z przedziału-0-10
    > groszy...

za zero zł to obejmowała cie matka jak jej przypadkiem z miednicy wyleciałeś, coś mi się tak wydaje
    To sobie zobacz za ile były obejmowane emisje, chyba że nie umiesz czytać...Ile matka musiała śniegu się najeść,że takiego bałwana urodziła...
    imbecylu, jak Ci w gazecie napiszą ze kiełbasa w przyszłym roku będzie po zero złotych bo pogłowie bydła będzie rekordowo wysokie to ty oczywiście to łykniesz. Zanim coś uznasz za pewnik to najpierw to zweryfikuj, a potem się podniecaj. na początek zalecam dowiedzieć się co to jest cena nominalna i emisyjna i co się dzieje z różnica pomiędzy tymi dwiema cenami, jak już się dowiesz to zrób sobie kanapkę i być może coś ci zabłyśnie w twym pustostanie

OFERTA PRYWATNA AKCJI SERII C

Oferta prywatna została przeprowadzona na podstawie uchwały NWZ Emitenta o podwyższeniu kapitału zakładowego o kwotę nie większą niż 72 000 zł w drodze emisji nie więcej niż 720 000 akcji serii C. Cena emisyjna akcji serii C ustalona została na 0,7 zł. Objęcie akcji serii C: w wyniku emisji spółka pozyskała 504 000 zł.

Papiery wartościowe debiutujące na NewConnect to 720.000 praw do akcji zwykłych na okaziciela serii C.

Kurs odniesienia: 0,70 zł.
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~kl [31.63.157.*]
    to jest tylko papier!! Jesteś za niego dać 70gr? to będzie 70gr kosztował, pytanie nasuwa się tylko jedno czy inni będą wstanie za niego zapłacić taką samą cene?!!! lub wyższą
    nastepny widze k.wa czytać ze zrozumieniem nie potrafi, czy ja gdzies napisalem ze on jest warty 70 gr ?

skąd wy się bierzecie dzieci?
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~ed [46.134.192.*]
    piasek ukradli z piaskownicy
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~kl [31.63.157.*]
    a ty nie umiesz czytać? wart jest tyle ile jesteście wstanie zapłacić. WY!!!!:)
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~stady [83.14.141.*]
    Ktoś tu nie pozwala na wzrosty i wyrzuca troszkę większy pakiecik coraz niżej by zatrzymać drobnicę. Pytanie, dlaczego to robi.
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~ozu [178.212.161.*]
    PEWNIE MIAŁ KACA GIGANTA PO TYM ICH WINIE I PEWNIE SIE MŚCI A TAK NA POWAŻNIE TO JUŻ ZA NIEDŁUGO POWINNIŚMY SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKI BĘDZIE DALSZY LOS FIRMY CZY MERA DOGADA SIĘ Z GRUZINAMI
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~ed [46.134.214.*]
    Jestem na małym kacu ,to też krótko,ale poważnie napiszę.Na 55% jestem pewny,że gdzie gra idzie o dużą kasę do układu z gruzinami dojdzie ,a to dlatego że w przyszłym roku do Polski jako współgospodarza przyjedzie DUŻO gości .Nie jestem naganiaczem,kto kumaty wie o co chodzi.pozdro
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~Michas [79.187.245.*]
    Jak sadzicie jak z kursem do świąt bo mi zaraz puszczą nerwy i zwale ten kurs na maksa!!!!
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~ed [46.134.226.*]
    To poco czekasz syp
    Michaś przeczytaj raport mery udziałowca TLV w którym pisze że prowadzi ona intensywne rozmowy z gruzinami w celu odsprzedaży akcji TLVP Ja wiem że każdy by chciał po tygodniu z każdej inwestycji wyciągać co najmniej 100% ale tak sie nie zawsze udaje Czasami na konkretne zyski trzeba po prostu poczekać
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~MIchaś [79.187.245.*]
    Ed a czy Ty odkupisz odemnie???
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~ed [46.134.226.*]
    Jak będziesz sypał niżej to na pewno,daję słowo
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~Michaś [79.187.245.*]
    Pozdrawiam wszystkich i zobaczymy co bedzie!!!!
  • Dokupiłem jeszcze troche tego winka.... Autor: ~Michaś [79.187.245.*]
    Dokupiłem jeszcze troche tego winka....
  • Re: Dokupiłem jeszcze troche tego winka.... Autor: ~WAC [79.187.245.*]
    Jest szansa dla tej spółki wtedy jeśli wyleszczymy z akcji maluchów i do gry wejdą grubasy... zaczynamy wiec akcje i dajemy zlecenia po 1 pln... Co Wy na to??????
  • Re: Dokupiłem jeszcze troche tego winka.... Autor: ~Adaś [83.238.5.*]
    Nikt się na to nie da już nabrać..Spadek na 10 groszy a może i niżej pewny..Wskaźniki oderwane od rzeczywistości-ogromny potencjał spadkowy.
  • Re: Dokupiłem jeszcze troche tego winka.... Autor: ~bankierowy dyskutant [217.98.20.*]
    Dnia 2011-12-05 o godz. 13:54 ~Adaś napisał(a):
    > Nikt się na to nie da już nabrać..Spadek na 10 groszy a
    > może i niżej pewny..Wskaźniki oderwane od
    > rzeczywistości-ogromny potencjał spadkowy.

Ponoć pewne to jest tylko to, ze wszyscy kiedyś umrzemy...ale to
    tak abstrahując od tematu wskaźników oderwanych od rzeczywistości,
    które jakbyś mógł drogi forumowiczu porównać ze średnią dla tego rynku
    i napisać kilka słów komentarza, to było by bardzo miło z twej strony
    Bo ze lubisz obejmować emisje za 0 (słownie zero) złotych to już wiemy
    No i jak juz porównasz te wskaźniki ze średnią to trochę więcej o tych fundamentach oderwanych od rzeczywistości jakbyś mógł, bo przecież na tym rynku wszyscy dobierają papiery fundamentalnie, bo inaczej się nie da
    A moze Gruzini mają chrapkę na wszystkie akcje nie tylko te od mery i po dogadaniu sie z głównym udziałowcem będą chcieli ogłosić wezwanie na całość akcji a wówczas ceną na wezwanie byłaby średnia z ostatnich trzech miesięcy co wy na to Za takim obrotem sprawy przemawiało by to ciągłe udupianie kursu no bo patrząc na wykres to chwilę juz to trwa
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~Michaś [94.40.84.*]
    Ale zjazd robią...tylko po co???
    Niestety na tej spółce przy takim wolumenie można nieźle lawirować!!!! ta spółka może za moment podskoczyć o 20% ale w którą stronę>>>????
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~Marek [94.40.84.*]
    Ja dzisiaj dokupiłem i uśredniłem swój portfel... i sądzę iż to był dobry deel....
    Mój kolega jest przedstwicielem tej spólki w terenie i mówi, że obrót mają spory... więc i dochody takie byc powinny....
    Nie wiem jak bedzie nie jestem wrózką ale mam przeczucie i nie zawiodło mnie nigdy tak jak zresztą rok temu - zwrot 500% a zapewniam ze byli ode mnie lepsi!!!
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~jawnie [217.98.20.*]
    pińcet sto dzieńset
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~miki [212.191.130.*]
    Witam akcjonariuszy jak i potencjalnych nabywców tej naprawde dobrej firmy ,ktora zanotuje olbrzymi skok obrotow i zyskow po tym kwartale ,a wiem to od mojego znajomego ktory w niej pracuje jako handlowiec.zainteresowanie tymi winami wzrasta lawinowo i o tym juz niektorzy wiedza ,takze kto ma troche pieniedzy pomalu radze dobierac bo wyskok taki jak w roku ubieglym nie jest wykluczony przy tym FF.pozdrawiam
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~Mikua [82.145.209.*]
    Kto tak sypie jeżeli spółka taKa dobra to powinna lecieć w stronę bieguna północnego
    odpowiedz jest jana sypią Ci, którym braklo na pampersy.... a po za tym tu nie ma obrotu więc nie można mówić o sypaniu tylko o prószeniu.....
    Pozdrawiam
    Też mam info od kolegi który tam pracuje, pyt, do kolegi z postu wcześniej czy możemy sie skontaktować aby wymienić i sprawdzić nasze info!!!
    powiem tylko ze beda wchodzic do kolejnych bardzo duzych sieci handlowych w tym kraju,a co za tym idzie pieniadze ogromne ,powtorka z poprzedniego roku jest przygotowywana .pozdrawiam tych co maja troche sprytu i chciwości.akcji nie jest duzo a ci co maja ich sporo ani mysla ich oddawac na tych smiesznych poziomach
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~al_i [94.251.140.*]
    To jest dobra inwestycja. Trochę czasu i będziemy liczyć zyski. Warto się także zainteresować TPH
    widac ze ktos ewidentnie wychodzi z papieru ale kazda wieksza ilosc ma swojego odbiorce,tak jak wczesniej napisalem tu bedzie ostro do gory powtorka z przed roku
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~ed [46.134.222.*]
    Co do wychodzenia z papiera to mam inne zdanie ,ale powtórka z przed roku mile widziana
  • Re: Sytuacja na teliani. -- proszę o poradę Autor: ~A&A [79.163.228.*]
    witam , mam na obecną chwilę 30.000 akcji , ze średnią 1,56zł , co robić ???
    czekać ??? będzie jaką zmiana na lepsze ??? chce tylko odzyskać to co włożyłem i wyjść na zero , ... co myślicie ???
  • Re: Sytuacja na teliani. -- proszę o poradę Autor: ~ed [46.134.240.*]
    Prosisz o poradę to dam Ci radę,, NIGDY NIE PYTAJ O TO NA FORUM, to jest twoja kasa i Ty decydujesz ,ale jeśli już to trzymaj i uśrednij jeśli się uda niżej, pozdro .
  • Re: Sytuacja na teliani Autor: ~migel t [212.244.23.*]
    W końcu musi iść bo wyniki coraz lepsze, rozwijają sieć sprzedaży. Życzę wszystkim cierpliwym aby w najbliższym czasie było przynajmniej 5 zł
    Sytuacja jest jasna i klarowna: kolesie kupują sobie papier po 10 groszy i wciskają go naiwnym na GPW inkasując kilkukrotne zyski...Lepiej tego nie tykać powyżej 10 groszy..
    Adasiu dziecino idz sie pobaw wacusiem a pieniążki zostaw dorosłym,za kilka sesji zobaczysz co sie tu bedzie działo ,tylko sobie skórki nie zatrzyj
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~ed [46.134.233.*]
    Na miętkim skórki nie zetrze
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~miki [195.13.38.*]
    mietkim to on jest robiony
    Miałem jednak rację0 nikt tego śmiecia nie chce zwłaszcza,że cena jest kilkukrotnie wyższa od emisyjnej...
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~waldus1974 [82.139.164.*]
    hm
    to kosztowało 12zł .a teraz jak zaczynają się rozwijać i widać ich winka sklepach to jest bee dziwna ta giełda .Moim zdaniem trzeba obserwować z myślą o odkupieniu papiera .
    pozdrawiam
    Chłopie - 12 zeta to była zabawa animatora jak nikt nie miał tych akcji- po to właśnie by zwrócić uwagę i ubrać w niego jak najwięcej naiwbych , którzy mysleli ,że kupują po okazyjnej cenie...Tymczasem akcje te kolesie sobie wydrukowali i objeli za nie wiecej niż 10 groszy...Nie dajcie się na to nabrać!!!!!!!
    Adasiu, chłopie jak sądzisz czy ktoś da za akcje 1,54 skoro są warte 0,10???
    sądze iż nie!!!! Ta spółka już wkrótce znów ruszy poczekajmy na raport i kolegów z kasą którzy chcą zarobić.... jeśli leszczyki wypuszczają swoje akcje a ktos je skupuje to kurs leci....jeśli po stronie kupna zacznie się ruch to kolejne 50% upppp!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.199.34.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Sytuacja na teliani. Autor: ~waldus1974 [82.139.164.*]
    Moim zdaniem od poniedziałku będzie up.przez ostatnie dni frajerstwo sprzedało i już brak chętnych do sprzedaży poniżej 0,7zł .Wystarczy sygnał w formie mocniejszego kupna a ...Mam akcje teliani i nie widze powodu dlaczego miało by spadać .Pozdrawiam
[x]
GHYDROGEN -1,52% 1,94 2026-04-13 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.