człowieku co Ty piszesz przecież jak wejdą PDA to zjazd będzie do 0,30gr jak nie niżej i dopiero wtedy należy kupować PBS. Sprawdź co mówi Antoni. On ma rację.
Dnia 2011-12-02 o godz. 20:15 ~kecaj napisał(a):
> człowieku co Ty piszesz przecież jak wejdą PDA to
> zjazd będzie do 0,30gr jak nie niżej i dopiero
> wtedy należy kupować PBS. Sprawdź co mówi Antoni. On
> ma rację.
Czas pokaże nie znam żadnej spółki w której po wprowadzeniu akcji na rynek kurs nie poszybował w trakcie albo przed.
Pomyśl kto odda poniżej ceny nominalnej.
Na początku wyszczelają sie tacy jak ty a później góra PBS na pewno wywinduje kurs żeby zarobić na nowej emisji.
To jest tylko moje zdanie.
by windowac kurs trzeba dwoch elementow , pieniedzy i checi ,
pbs to pierwsze ma ale nie wiem dlaczego ma miec to drugie ?
myslisz i piszesz co bys chcial , ja tez i popieram ale tak nie bedzie
Dnia 2011-12-04 o godz. 15:41 ~antoni009 napisał(a):
> by windowac kurs trzeba dwoch elementow , pieniedzy i checi
> ,
pbs to pierwsze ma ale nie wiem dlaczego ma miec to
> drugie ?
myslisz i piszesz co bys chcial , ja tez i
> popieram ale tak nie bedzie
Moim zdaniem bedzie ale to jest tylko moje zdanie.
Dnia 2011-12-05 o godz. 10:42 ~mm napisał(a):
> tez o tym słyszałem
Niech tak bedzie:)
Dzisiaj dziwne zlecenia na początku pojawia sie 5k na sprzedaż po 0,50
osrance sprzedają po 0,49 5k ze sprzedaży 5k znika teraz dali 9,5 kilo bo tamte 5k ktoś zabrał i 20 k na kupno po 0,49 jeżeli ktos teraz by sprzedał 20 k to daję sobie głowę uciąć że te 9,5k na sprzedaży zniknie.
zobacze co bedzie jutro ale chyba tak bym chcial ,
nie chce miec zainwestowanych pieniedzy przy takim zarzadzie , ( pisalem o tym wiele ),
ale wszystkim zycze przy mikolaju dzis by kosztowala 10 zl
i co tadek miałem racię z tymi spadkami podobnie jak Antoni za długo juz jestem na giełdzie żeby nie przewidzieć tak oczywistych ruchów.Teraz wszyscy widzą jaki to z Ciebie wielki gracz.
jak takis jasnowidz to powroz na najblizsza przyszlosc... :) przetestujemy Twoje jasnowidztwo, tylko ma byc dokladnie a nie tekst ze odbije kiedys tam :D
marre twoje teksty czytam już od dłuższego czasu i powiem że mają jakiś sens. Gdybym wiedział dokładnie kiedy i po ile to dziś leżałbym na pięknych plażach i miałbym w nosie giełdę.Jednak ten spadek łatwo było przewidzieć więc sprzedałem wszystko tak jak Antoni.Teraz muszę wyczaić dobry moment na zakup,myślę że niedługo Antoni też tu wróci.Powodzenia!