• PrawoPoboru Autor: ~lenox [31.41.146.*]
    Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi?

"Spółka oferować będzie 54.096.010 akcji serii H o wartości nominalnej 0,10 zł każda z uwzględnieniem prawa poboru."

Jesli mam 2000 akcji cersanitu to ile mogę nabyć pp i po ile, czy to się opłaca?
  • Re: PrawoPoboru Autor: ~autor [194.29.134.*]
    Możesz nabyć PP po 3,50PLN biorąc pod uwagę to że w czwartek było już po 3.4x to na pytanie czy się opłaca odpowiedz sobie sam...
  • Re: PrawoPoboru Autor: ~ghost [89.230.78.*]
    a to oznacza kompletne fiasko tej emisji dla cersanitu
  • Re: PrawoPoboru Autor: ~rakp [79.184.185.*]
    Pytanie, czy pozwolą sobie na to.
  • Re: PrawoPoboru Autor: ~max [195.137.161.*]
    Zastanawia mnie jedno. A może tak miało być, by posiadaczy praw poboru zniechęcić co obejmowania akcji i łyknąć je w milionach przy dodatkowym zapisie ?
  • Re: PrawoPoboru harmonogram Autor: ~juras [78.133.198.*]
    - 28 listopada - Dzień Prawa Poboru;

- 29 listopada - Rozpoczęcie przyjmowania zapisów w wykonaniu Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych;

- 29 listopada-6 grudnia - Notowanie Jednostkowych Praw Poboru na GPW;

- 9 grudnia 2011 r. - Zakończenie przyjmowania zapisów w wykonaniu Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych;

- 20 grudnia - Przydział Akcji Oferowanych w wykonaniu Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych

- 21-22 grudnia - Przyjmowanie zapisów w odniesieniu do Akcji Oferowanych, na które nie złożono zapisów w wykonaniu Prawa Poboru lub w Zapisach Dodatkowych;

- do 23 grudnia 2011 r. - Przydział Akcji Oferowanych, na które nie złożono zapisów w wykonaniu Prawa Poboru lub w Zapisach Dodatkowych.
  • Re: PrawoPoboru Autor: ~ghost [89.230.78.*]
    Pewnie animator gra sam ze sobą. Podniesie kurs o parę groszy powyżej ceny emisji - aby uniknąć kompromitacji.
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.