Zaraz pęknie ci żyła. Kup sobie Pronox i zobacz jak prowadzi się spółki zajmujące się tylko i wyłącznie handlem akcjami własnymi z kieszeni do kieszeni (Pronox i centrozap). Tam dopiero prezes ma łeb na karku!
Ty BONIEK idz ty się zgłoś do psychologa to może ci troszkę poprzestawia we łbie. Myslisz, że prezes nie ma co robic, tylko czytac te twoje pierdołowate teksty???!!! Co ma ci niby prezes powiedzieć???!!! W spółce dzieje się coraz lepiej, a jak ty i podobni tobie idioci tego jeszcz nie widzą to prezes nic to nie poradzi!
Nic nie będzie. Parę procent na minusie i to wszystko. Chyba nikt rozsądny nie spodziewał się wezwania po 18-20 zł, To jest przymusowe wezwanie wymagane przez przepisy. Formalność, która nawet w krótkim terminie jest bez znaczenia.
będą spadki, bo ludzie myśleli, że dadzą wezwanie po dużo większej cenie.
Czeka nas okazja do tańszych zakupów. Tu się inwestuje w fundamenty a nie spekulacyjnie.
hehe ja dawcą? hehehe ale się uśmiałem ja tu jestem koleżko od poziomu 8 zł więc zastanów się co piszesz a wczorajszy i dzisiejszy kurs świadczy że mam rację kto oddaje po tej cenie ? pajace!
kompleksy to chyba Ty masz ja nie mam powodów hehe śmieszą mnie tacy jak Ty nie musisz być skromny chwal się że kupowałeś po 50 gr hehe wypij kawę dobra jest
Z TYMI PANAMI DALEKO NIE ZAJEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKT IM JUZ NIE UFA,NIE DOSC ZE NIEWIELE MOWIA TO JESZCZE MNIEJ ROBIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do tego piczaka wcale nie mozna sie dodzwonic ,a kobieta ktora jest odpowiedzialna za kontakt z inwestorami jest na macierzynskim,jaka cena ropczyc taka jakosc RELACJI INWESTORSKICH!!!!!!!!!!!!!!!
panie siwiec piczak macie szanse tanio kupic akcje wartosc godziwa na pewno jest duzo wyzej,akcjonariusze czekaja na ruch z waszej strony,teraz allbo nigdy
czytasz to panie leszek a potem sie dziwisz ze niby to-glupoty wypisuja-na forum,pisza ci prawde z ktora nie mozesz sie pogodzic,co robisz dla akcjonariuszy?dodzwonic sie nie mozna na maile nie odpisujesz,co to jest za komunikacja z akcjonariuszami?totalna kompromitacja!nie dziwie sie ze nikt powazny nie chce wejsc w akcjonariat
W przypadku zapytań inwestorskich prosimy o kontakt mailowy na adres ropczyce@ccgroup.com.pl
Taka forma kontaktu będzie najbardziej optymalna i najszybsza dla obu stron.
olo zadzwon do pana piczaka i pogadaj z nim,numer znajdziesz na stronie internetowej w relacjach inwestorskich,nie spodziewaj sie konkretow,maslo maslane,duzo optymizmu lecz sa to puste slowa!