• Dziwne Autor: ~Boguś [89.231.247.*]
    Chyba coś wisi ciekawego bo zaprawdę trudno zrozumieć kupujących powyżej 3.50.
    Mogą kupić po takiej cenie poza PP . Chyba że jednak kurs odbije .Gdyby spadł to kupią taniej. A może już czas ......
  • Re: Dziwne Autor: ~leszcz [195.205.220.*]
    oj Boguś Boguś ... kręcisz i kręcisz, dobrze wiesz co będzie :-)

Ludzie !!! Kurs pójdzie w górę pytanie tylko kiedy ... czy teraz, czy na notowaniach pp, pda, czy po asymilacji

jak już pisałem siedząc w domu przez 3 miesiące, ucząć się do egzaminu, śledziłem kurs Cersanitu codziennie i dokładnie ... te wszystkie rajdy przed zamknięciem sesji, te oferty o 1 grosz, te dołowanie na dzieńdobry, a potem spokojne kiszenie i ściąganie papieru, odbicie, dołowanie , rekomendacje ... zwalenie kursu do ceny nowej emisji

jak dla mnie to nie jest przypadek

wszyscy analitycy chwalą kierunek wschód, ja akurat znam ten kierunek i to z róznych branż ... na pytanie czy tam da się zarobić ??? lepiej niż w starej Europie nasyconej towarami po brzegi ...

tam żyją ludzie tacy jak my i też chcą mieć kibelki jak w katalogu, a ceny Cersanitu będą niższe od konkurencji, a my Słowianie mamy to we krwi, jeśli chociaż złotówkę taniej ... KUPUJEMY nawet cały karton śmietany, chociaż po drodze część się zmarnuje

więć wydaje mi się że rozwój firmy nie jest zagrożony

i tu podejrzewam jedno ... Michał S. jak najtaniej chce zainwestować w "siebie", może ktoś jeszcze jest wciągnięty w ten plan, się okaże ... ja również uważam że to nie drobnica tak manipulowała kursem

a podejrzenia że ktoś chce sabotować nową emisję, by się zemścić za Opoczno ... ludzie w biznesie nie ma sentymentów, zarobek liczy się bardziej niż satysfakcja z zemsty, nie wierzę że ktoś miałby umoczyć własną kasę na dołowanie kursu, starcić tylko po to by się zemścić

oczywiście jest wersja wydarzeń, ze to wpływ słabego rynku, kryzysu itd itd ... pożyjemy zobaczymy
  • Re: Dziwne Autor: ~Marek [83.151.36.*]
    A ja odwrotnie niż TY w rynkach wschodnich upatruję źródło problemów Cersanitu. Wielu amerykańskich gigantów (w tej chwili nie pamiętam nazw) wycofało się z rynku wschodniego. Niewyobrażalna korupcja, brak sumiennych pracowników zniechęciły je. Ciekawy jestem - być może takowy jest - raportu Cersanitu w rozbiciu na poszczególne kraje. Czy nie jest przypadkiem tak, że wschód jest generatorem strat.
  • Re: Dziwne Autor: ~leszcz [195.205.220.*]
    jeśli byłby źródłem strat to chcieliby rozwijać sieć dystrybucyjną? korupcja ... taaaa a u nas jej niby nie ma .... system nagród, wycieczek itp dla dystrybutorów. Zgadza się że Niemcom czy Amerykanom trudniej jest się tam odnaleźć ... ale też bym chętnie zobaczył rozbicie wyników
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.