po co takie wrozenie wspolce wszystko poukladane najlepiej w historii spolki cena niedlugo odzwierciedli te zmiany kontrakty przejecia ale doczekaja tego wytrwali ci co teraz sprzedaja juz po tych cenach moga juz nigdy nie odkupic
Uważaj,żeby ci firma nie kazała sprostowań na wszystkich forach pisać.
Chcesz kupić to kup. nie chcesz kupić to nie , ale nie musisz smrodzić na tym forum.
Ciekawe ADX zostałem przez puste obietnice ubrany w akcje tej Mirki i jeszcze mam przepraszać za to tylko że ostrzegam innych przed zakupem tego papiera .Lepiej mogłem kupić ziemniaków są w podobnej cenie niż dać sie omamic obiecankami pani prezes. Popatrz dzisiaj na notowania ile dzisiaj poszło do góry na GPW ,a ta co w dól trzeba mieć honor jak sie samemu wdepneło to nie ciągnąć innych.Potrzeba lat swietlnych zeby niektórzy odrobili to po ile kupowali nie na tym papierze
Tu każdy powinien mieć swój rozum. O ile wiem to pani prezes nie obiecywała żadnego konkretnego kursu bo nie jest od tego a obiecywała konkretne posunięcia , które będą prowadzić do oddłużenia firmy i wyprowadzenia jej z upadłości.Do tej pory wypełniła wszystkie obietnice i spółka z upadłości wyszła i to co zasługuje na podkreślenie - wyszła na prostą w okresie powszechnego kryzysu. Nie wiem po ile kupowałeś i kiedy. Ja kupuję prawie codziennie (wyznaczyłem sobie limit do 30k i na ogół w ciągu miesiąca przynajmniej połowa mi "schodzi".. Nie wydaje mi się aby ktoś kto kupował dzisiaj nie wziął do konca grudnia przynajmniej 20% .Być może kupowałeś po 1zł no to rzeczywiście musisz sią uzbroić w cierpliwość. Natomiast cena dzisiejsza to była raczej okazja.