• CHYBA JUŻ CZAS NA INFO Autor: ~ANDREW [77.115.141.*]
    O szczelinowaniu następnego otworu na Ukrainie.
  • Re: CHYBA JUŻ CZAS NA INFO Autor: ~arczito [89.75.80.*]
    jeszcze chwila. zobaczymy co z aim ;)
  • Re: CHYBA JUŻ CZAS NA INFO Autor: ~moi [83.8.6.*]
    nie po*ebales z forum kov?
  • Re: CHYBA JUŻ CZAS NA INFO Autor: ~rafal [188.33.41.*]
    po co takie wrozenie wspolce wszystko poukladane najlepiej w historii spolki cena niedlugo odzwierciedli te zmiany kontrakty przejecia ale doczekaja tego wytrwali ci co teraz sprzedaja juz po tych cenach moga juz nigdy nie odkupic
  • Re: CHYBA JUŻ CZAS NA INFO Autor: ~grzesiek1515 [178.183.128.*]
    Dobrze że mam mało tego gł..a tylko wspólczuć wiecej ubranym i czekającym na cud odbicia tego kosmetycznego smierdz...a
  • Re: CHYBA JUŻ CZAS NA INFO Autor: ~ADX [194.29.175.*]
    Uważaj,żeby ci firma nie kazała sprostowań na wszystkich forach pisać.
    Chcesz kupić to kup. nie chcesz kupić to nie , ale nie musisz smrodzić na tym forum.
  • Re: CHYBA JUŻ CZAS NA INFO Autor: ~grzesiek1515 [178.183.128.*]
    Ciekawe ADX zostałem przez puste obietnice ubrany w akcje tej Mirki i jeszcze mam przepraszać za to tylko że ostrzegam innych przed zakupem tego papiera .Lepiej mogłem kupić ziemniaków są w podobnej cenie niż dać sie omamic obiecankami pani prezes. Popatrz dzisiaj na notowania ile dzisiaj poszło do góry na GPW ,a ta co w dól trzeba mieć honor jak sie samemu wdepneło to nie ciągnąć innych.Potrzeba lat swietlnych zeby niektórzy odrobili to po ile kupowali nie na tym papierze
  • Re: CHYBA JUŻ CZAS NA INFO Autor: ~ADX [95.41.169.*]
    Tu każdy powinien mieć swój rozum. O ile wiem to pani prezes nie obiecywała żadnego konkretnego kursu bo nie jest od tego a obiecywała konkretne posunięcia , które będą prowadzić do oddłużenia firmy i wyprowadzenia jej z upadłości.Do tej pory wypełniła wszystkie obietnice i spółka z upadłości wyszła i to co zasługuje na podkreślenie - wyszła na prostą w okresie powszechnego kryzysu. Nie wiem po ile kupowałeś i kiedy. Ja kupuję prawie codziennie (wyznaczyłem sobie limit do 30k i na ogół w ciągu miesiąca przynajmniej połowa mi "schodzi".. Nie wydaje mi się aby ktoś kto kupował dzisiaj nie wziął do konca grudnia przynajmniej 20% .Być może kupowałeś po 1zł no to rzeczywiście musisz sią uzbroić w cierpliwość. Natomiast cena dzisiejsza to była raczej okazja.
  • Re: CHYBA JUŻ CZAS NA INFO Autor: ~rafal [46.112.165.*]
    juz blisko infa
[x]
MIRACULUM 1,45% 0,56 2026-07-01 11:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.