• Goldstone-kancelaria finansowa Autor: ~aneta [194.247.0.*]
    Goldstone

Czy może ktoś z was słyszał o tej firmie? Jakieś opinie odnośnie pracy w tej kancelarii?
    Proszę o pomoc...
  • Re: Goldstone-kancelaria finansowa Autor: ~Andi [94.251.228.*]
    Podczepię się pod ten wątek. Zostałem zaproszony do nich na rozmowę kwalifikacyjną. Chciałbym się dowiedzieć czy warto tam iść do pracy, nie chodzi mi nawet o zarobki, bo wiadomo, że praca doradcy finansowego to głównie prowizja ale o to, co to za firma, czy jest uczciwa, czy są możliwości rozwoju, jak wyglądają szkolenia, itd. W internecie w ogóle nie ma żadnych opinii.
    A może ktoś z Was korzystał z ich usług i mógłby się też wypowiedzieć?
    Każda prawdziwa opinie jest dla mnie cenna.
  • Re: Goldstone-kancelaria finansowa Autor: ~wiola [77.113.101.*]
    i jak z ta firma? ktos cos wie?
  • Re: Goldstone-kancelaria finansowa Autor: ~niemy [37.30.51.*]
    Miałam do czynienia z ludźmi tam pracującymi. Również z szefostwem. Traktują ludzi jak śmieci. Zero kultury.
  • Re: Goldstone-kancelaria finansowa Autor: ~Grzegorz [95.49.107.*]
    Doświadczenie pokazuje, że z anonimami nie ma co długo dyskutować, jednak raz napiszę swoją opinię. Tacy zawsze oplują korzystając z bezimienności Internetu. Widocznie po tym poznaje się kulturalnych ludzi. Nie wiedziałem.
    Na takich forach jak to, z reguły mało jest pozytywnych wpisów o różnych firmach, bo ludziom zadowolonym nie chce się tracić czasu na pisanie. Często opinie piszą malkontenci i frustraci którzy muszą w ten sposób odreagować własną nieudolność czy lenistwo w pracy w jakiejś firmie. Jeśli ktoś inteligentny kieruje się przy swoim wyborze miejsca pracy (czasem to decyzja na lata, wpływająca na dalszą karierę) opinią jakiegoś anonima, zamiast samemu sprawdzić, to jego sprawa. Ma takie prawo.
    Grzegorz Tański
    GOLDSTONE

PS. Chciałbym odpowiedzieć bezpośrednio anonimowi „niemy”, ale nawet nie wiem jak się zwracać. Pani czy pan? Co innego wynika z nicka a co innego z treści wpisu. Może pani/pana problem z tożsamością nie ogranicza się do braku imienia i nazwiska, ale także do kłopotu z określeniem własnej płci? Anonimowość często kończy się niemiło po identyfikacji IP komputera (a to nie jest niemożliwe), dlatego każde szkalowanie nie oparte na faktach też ma swoje granice. Życzę równie kulturalnych szefów w innych firmach jak pani/pan.