GOA kłamie, pisząc , że nie wykluczają pozwu wobec Awtechu . Przecież nie podali ,że mają akcje, najpierw upchnęli to co mieli, a następnie zawiadomili gpw o rezygnacji z pełnienia funkcji animatora. Moim skromnym zdaniem - czterech winowajców zaistniałej sytuacji to
1.złodzieje w zarządzie Awtechu - kłamstwa w prospekcie i raportach
2.GPW -dopuszczanie do obrotu wszelkich śmieci , już bankrutów zanim nastąpi debiut
3.KNF-już w sierpniu trąbili na forum angole,żeby spiepszać ze spółki
4.GOA- podaje w swoich komunikatach, że od dłuższego czasu mimo ich starać Awtech nie przejawiał chęci współpracy, sprawdzili co w trawie piszczy , wysypali to co mieli a teraz głupa udają!
"GoAdvisers SA, poza egzekwowaniem praw przysługujących mu jako akcjonariuszowi, nie wyklucza wystąpienia z pozwem przeciwko Emitentowi i jego władzom. " a to to niby o czym świadczy jak o tym ze ciagle mają?
No to będzie odbijanie'' piłeczki jam niewinny on jest winny '' ; pełna '' kupa''
Tak jak przypuszczałem ; angolom możemy ''nadmuchać'' sprawa na parę lat
Pozostaje wywieranie presji na goa ,knf ,gpw ,niekończące się telefony, maile,i.td.
Konieczne nagłaśnianie gdzie się da ? muszą określić co zamierzają z tym zrobić i w jakim terminie ,oczywiście zaczynac przgotowywać pozwy to będzie konieczne!
pozdr.
A ja myślę,że powinna się znależć obeznana osoba w prawie i jednocześnie akcjonariusz i zrobić wniosek do prokuratury w Warszawie o możliwości popełnienia przestępstwa przez GOA.To co było sypanie od samego debiutu a szczególnie kilka dni od debiutu,to tylko sprawka moim zdaniem GOA.
po pierwsze, nie wierzę iż GOA zostawiła sobie akcje AVTECHu, jak już wiedziała co się święci, to opchnęła w rynek, pisać to sobie może, Avtech pokazał, że papier przyjmie wszystko, powinien to ktoś zweryfikować, najlepiej sąd na wniosek oskarżyciela
jutro się okaże
powiem jedno, nie daruje im, z natury nie daje za wygraną, jak trzeba będzie to i do Jaworowicz się pójdzie
nawet jeżeli sprzedali akcje no to co ?
Dostęp do prasy angoli jest równy
trzeba czytać i podejmować decyzje (wiarygodna lub nie)
argument taki sobie , ale mogą wysupłać inne
Jeżeli akcje posiadają są również poszkodowani ..(?)
wystąpią z pozwem ; zobaczymy ?
nie wiem, być może się nie znam, ale chyba autoryzowany doradca jest od tego, żeby informować akcjonariuszy o tym co w spółce piszczy, więc jeśli powzięli informację, nawet jeśli nie pewną, to są od tego żeby sprawdzić i przekazać dalej
więc chyba coś z ich strony nie zadziałało
poza tym wiedzą o co chodzi, ale jeszcze nie powiedzieli tego oficjalnie, więc znając fakt i przekazując go GPW, nie poinformowała akcjonariuszy
gdzie i na której spółce masz równy dostęp do informacji?
takiej opcji nie było i nie będzie nigdy ,
Nikt tez nie będzie Ci podawał na tacy co masz kupić lub sprzedac bo w imię czego
Jak myślisz tam są bezmózgowcy ?, szykując taki numer wszystko mieli na plus ,bo nawet w tym kasynie debiutu by nie było
pozdr.