• NA ŚWIĘTA Autor: ~ADX [194.29.175.*]
    na święta niektórzy zostaną bez akcji i będą mogli sobie pooglądać Miraculum jedynie na półkach pewnej dużej sieci handlowej. Myślę,że logicznym by było podpisać ten kontrakt tak aby przed Mikołajkami towar był już na półkach.
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~ADX [194.29.175.*]
    Dla jasniści: dikuoiłem już dzisiaj 25k po .47
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~moi [79.186.125.*]
    ze tak zapytam: ktore swieta masz na mysli?
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~ADX [194.29.175.*]
    Chyba oczywiste,ż e Bożego Narodzenia a nie Jom Kippur. Zresztą w wywiadzie dla Parkietu
    pani prezes jasno się wyraziła.
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~kasta [89.73.151.*]
    Wielu się już jasno wyrażało..moje zdanie jest takie, że jeszcze zobaczymy 0,36...i to na Święta właśnie.
    Mam tych akcji dość dużo..udupiłem jak wielu..coż nie sprzedam.
    Widzę co dzieje się na świecie..jest coraz gorzej, a nikt nie ma pomysłu jak temu zaradzić. Coraz więcej konfliktów społecznych...jakiś polityk stwierdził nawet ,że z tego może byc wojna w Europie...

Ps . A jak by tego było mało...konkurencja jest dla naszej miry chyba bez litosci.
    Kolega prowadzi dużą drogerie ( juz prawie 15 lat ) na zachodzie Polski..I powiedział mi tylko.." w co Ty inwestujesz chłopie"
    Może konfabulował..może..
    Ja nie sprzedam zbyt dużo byłbym "realnie" w plecy :(
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~ADX [77.114.44.*]
    Coś Ci się roi .- 0.36. Właśnie docinamy leszczy na Święta zanim zajmiemy się karpiami.
    Dzisiaj też było dobrze gdyby nie jakiś cymbał , który w końcówce nie wywalił PCRO cvzyli taki wice PKC(efekt jest ten sam.Kontrakt lada dzień, potem inwestor strategiczny a wy: "ale na świecie" a co to produkcja tanich kosmetyków zależy od ceny miedzi na światowych rynkach? zresztą -8% bo nasdaq idzie do dołu to lepsze kryterium? Nie ważne jak zaczyna nasdaq ważne jak kończy niczem premier Miller.
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~arczito [89.75.80.*]
    dzisiaj wszystko na podobnej padaczce sie pokonczylo. nie dzieje sie nic strasznego. ktos trzyma kurs i z tego sie mozna cieszyc. jak juz mowilem, nie masz nerwow do miry to wyjdz albo zamilcz. a jak masz, to w koncu sie odwaz i z zimna krwia zacznij grac na dt. gdybys wyszedl po 49-50 to za 2-3 dni bys mial 6-8% zysku...
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~ADX [77.114.44.*]
    Drogi Arczito. Jak to mówią nie ucz ojca dzieci robić. Zdaje się , że jako jedyny upchnąłem po50gr 4k ,a po 48 i po 49 po 20k (na ruchu wzrostowym . nie dziw się że teraz odkupuję. Tak więc ostatni okres jak na razie mam na tej samej liczbie akcji. Poprzednio udało mi się do 53gr wypchnąć 70k po czym je też odkupiłem (głównie po 45gr). Zazwyczaj kupuję trochę za wcześnie ale i tak wychodzę na swoje .Tą technikę obćwiczyłem w zeszłym roku z dobrym skutkiem . Dziś bym kupił trochę więcej (po 46) ale w końcówce zaangażowałem się trochę w KOV .
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~arczito [89.75.80.*]
    to bylo do Kasty, nie do Ciebie...
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~kris [94.125.16.*]
    stracilem duzo kasy ale jakos lubie ta spolke:):):)zachowuje sie tak przewidywalnie:)szkoda ze jak spadala ze zlotowki nie bylem taki madry:)
  • Re: NA ŚWIĘTA Autor: ~ADX [77.114.245.*]
    @kasta: twój kolega ma to w drogerii co zamówił. Jak mira była w kłopotach to nie zamawiał a droższe kosmetyki mu pewnie nie schodzą i stąd uważa , że kiepsko
    z całą branżą > Kontrakt z dużą siecią domów towarowych prawie pewny i powinien być zawarty w tym lub przyszłym tygodniu,żeby towar trafił na mikołajki. Na same Święta to raczej zbyt "zgrzebny "prezent.
[x]
MIRACULUM -1,47% 0,54 2026-06-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.