• S4H vs SOFTECH Autor: ~Serwisant [83.14.50.*]
    Nie sposób nie zgodzić się z przedmówcą. Jest oczywiście wielu klientów którzy nie chcą nic zmieniać bo nie potrzebują lub po prostu mają stary sprzęt i szkoda im pieniędzy. Tacy byli ,są i będą. Ale ci co chcą i przede wszystkim potrzebują używać nowoczesnego narzędzia nie muszą się chyba długo się zastanawiać nad tym czy produkt z 2009 roku jest lepszy niż produkt z 1998.
  • Re: S4H vs SOFTECH Autor: ~klient [95.50.199.*]
    na wiejska dyskotekę z tym s4h syfem !!!! mozecie sobie spamowac i tak nie macie szansy z LSI, za pozno!

Tegoroczna – 19 edycja Międzynarodowych Targów Wyposażenia Hoteli
    i Gastronomii HORECA okazała się dla nas bardzo owocna. W organizowanym przez krakowskie targi Konkursie na Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa
    i Gastronomii jury targowe przyznało główną nagrodę firmie LSI Software za system POSitive Restaurant wersja 2012.

Jest to kolejna ulepszona wersja sprawdzonego i docenianego przez użytkowników oprogramowania do zarządzania lokalem gastronomicznym. Rozwiązanie to dedykowane jest wszystkim obiektom gastronomicznym począwszy od małych barów, kawiarni, pizzerii poprzez puby i restauracje a kończąc na stołówkach czy punktach zbiorowego żywienia. Dzięki zastosowanej innowacyjnej technologii system ten można dowolnie dostosowywać do potrzeb indywidualnych klientów, dlatego tez POSitive Restaurant znakomicie sprawdza się w obsłudze małych lokali jak również rozbudowanych sieciach gastronomicznych.

Oprócz otrzymanej nagrody przez wszystkie dni targowe stoisko LSI Software było tłumnie odwiedzane przez zainteresowanych nowościami inwestorów. Branża gastronomiczna w ciągu kilku lat przyzwyczaiła się bowiem, iż to właśnie firma LSI Software jako prawdziwy lider branży na targach prezentuje swoje nowe, innowacyjne rozwiązania.

Podsumowując jesienny sezon targowy LSI Software dziękuje wszystkim gościom odwiedzającym firmowe stoiska targowe za zainteresowanie proponowanymi rozwiązaniami a jury konkursu za docenienie naszych produktów.
  • Re: S4H vs SOFTECH Autor: ~XXX [83.25.140.*]
    a kurs zaczarowany....Jak długo jeszcze..................
  • Re: S4H vs SOFTECH Autor: ~Akcjonariusz (były) [83.14.50.*]
    Jeżeli porównać rozwój S4H czy FoodSoftu i LSI w ostatnich latach to chyba najbardziej nieobiektywny obserwator stwierdzi ,że LSI stoi w miejscu. Przyrost klientów oponentów LSI jest ogromny (przypomnijmy ,że startują z niczego). Porównując potencjał grupy LSI - SOFTECH w roku 2007 i dzisiaj widać ,że grupa nie robi nic . Przez cztery lata nie powstał ani jeden nowy produkt . Nawet reklamy LSI czy SOFTECHu o tym nie piszą.
  • Re: S4H vs SOFTECH Autor: ~Zainteresowany [83.14.50.*]
    Sprawa zakończyła się definitywnym umorzeniem. Więc chyba jednak nic nie było na rzeczy.
  • Re: S4H vs SOFTECH Autor: ~ubawiony [202.117.35.*]
    Bardzo lubię takie informacje :)) Ktoś, kto nigdy nie używał tego systemu przyznał mu nagrodę właściwie za co? Bo na pewno nie za to że go sprawdził w praktyce :))

Poproszę przedmówcę o pochwalenie się wiedzą, ile czasu jury użytkowało ten program w praktyce przed przyznaniem nagrody :)

Bo jeżeli nagrodę przyznali na podstawie słów handlowców, to przykro słuchać o takiej nagrodzie...
  • Re: S4H vs SOFTECH Autor: ~Jowisz [109.197.173.*]
    Czyli Akcjinariusz (były) to jeden ze starych udziałowców Softecha który ukradł kody i założył S4H a teraz z żalu spamuje forum bankiera.
  • Re: S4H vs SOFTECH Autor: ~Piotr żychski [178.73.50.*]
    Ponieważ to ja jestem oskarżany wielokronie o kradzież kodów
    żródłowych należąych rzekomo do SOFTECHU wyjaśniam co następuje :
    1. Prawa autoarskie do GASTRO 8 rzekomo ukradzionego przez S4H należą do mnie
    nie do SOFTECHU poieważ tworzyłem je w oparciu o umowę o dzieło i nie przekazałem SOFTECHOWI żadnych praw do mojego dzieła.
    2. Program S4H nie ma nic wspólnego z programem GASTRO 8 (SOFTECHU) ze strony treści programu , a więc i praw autorskich.
    3. Zamierzam wytoczyć proces wszystkim którzy oskarżają mnie o kradzież czegokolowiek z SOFTECH sp. z o.oo.
    4. Proszę wszystkich wątpiących w prawdziwość moich słów o konktakt tel .502 572 512 lub email softech@onet.pl
  • Re: S4H vs SOFTECH Autor: ~Akcjnariusz (były) [178.73.50.*]
    Nie neguję ,że jestem byłym ukacjonariuszem oszukanym przez głównwego udziałowca spółki (p.G.S.) Moje straty na inwestycji w lsi wynoszą 700.000 złotych)(nie licząc straconych marzeń !!!). Co do reszty moich roszeszczeń to sprawa rozwikła się przed sądem.
  • Re: S4H vs SOFTECH Autor: ~Buti [213.134.165.*]
    Dobre. Mocne nawet. Oszukali mnie, banda decydentów.
[x]
LSISOFT 0,00% 29,60 2025-12-17 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.