• Weedo infoooooo!! Autor: ~kola [89.75.164.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=24021&ncc_index=WDOA&id_tr=1
    ciekawe muszę powiedzieć, tylko co to znaczy dla nas??
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~mm [178.36.94.*]
    to jest MEGA INFO !

WEEDO już w raporcie Q3 zdradziło zamiary wchłonięcia Petry ale nie sądziłem że zadziałają tak szybko !! ;D

akcji w obrocie już prawie nie ma, wszystko skupione . Przyszły tydzień będzie dwucyfrowy ;)
    Apel do obecnych akcjonariuszy:

Trzymać akcje!

njn może podzielisz się z nami swoimi przeczuciami ;PP
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~kola [89.75.164.*]
    jak dla mnie to pon widły i około 7zł, myślę przy dobrych wiatrach 10-12zł do końca tyg nawet, sądząc po arkuszu z obrocie jest w c...j mało akcji, widać po to arkuszu na S dużo ponad 40zł:)
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~Olek [194.146.217.*]
    Jest gruuubo:)!!!!
    No to 3 dni zbieranka do 10 zeta a potem przystanek 45 i docelowo 99 złociszy:) Czyż to nie piękne :D a się troszku akcji udało zebrać;]
    Jeszcze takie info było:)

Montrilo

* inforoom
    * Kim jesteśmy
    * Co robimy
    * Jak działamy
    * W czym się specjalizujemy
    * Doświadczenie
    * Praca
    * Kontakt

Bilety lotnicze w smartfonie lista artykułów

3 listopada 2011

Czołowa polska firma tworząca oprogramowanie na urządzenia mobilne – Petra Systems, przygotowała aplikację do zakupu biletów lotniczych przez telefony nowej generacji. Korzystać z niej mogą użytkownicy smartfonów z systemem Android oraz iOS.

Aplikacja umożliwiająca rezerwację oraz zakup biletów lotniczych za pomocą smartfonów przygotowana została w wyniku współpracy pomiędzy Petra Systems, a firmą Sonata Travel. Sonata Travel jest właścicielem portalu do internetowej rezerwacji biletów www.lataj.pl. Do końca roku aplikacja zostanie udostępniona użytkownikom smartfonów z systemem Android oraz iOS.

Obecnie kończymy tworzenie aplikacji dla Sonata Travel. Wierzymy, że to rozwiązanie znacznie poszerzy oraz ułatwi możliwość zakupu biletów lotniczych. Dzięki opracowanemu algorytmowi, możliwe jest bowiem wyszukiwanie lotów bez konieczności połącznia z Internetem. Opcja ta jest szczególnie praktyczna gdy musimy wyszukać połączenie, a nie mamy dostępu do sieci, np. w samolocie – mówi Mirosław Fabryczny – Prezes Zarządu Petra Systems Sp. z o.o.

http://montrilo.pl/2011/11/03/bilety-lotnicze-w-smartfonie/
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~Uv* [80.239.242.*]
    "Po przejęciu działalności operacyjnej Petra Systems Sp. z o.o. w zakresie tworzenia aplikacji mobilnych pod marką "petra: mobile systems", Weedo SA stanie się jednym z największych developerów aplikacji mobilnych w Europie Środkowo-Wschodniej."

Haha powyżej moje ulubione zdanie :D Panowie 21 listopada 2011 powinien być początkiem pięknej jazdy w góre a ja że jestem zapakowany po same uszy ze srednia w okolicach 4.70 to cholernie się z tego powodu ciesze :D
    Pozdrawiam akcjonariuszy tych obecnych i pszyszłych SeBa.
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~xxx [94.240.22.*]
    Uwazaj aby gdzie indziej cię nie zapakowali:))
    Stronka im przybyła:

http://store.apple.com/pl/

masakra!!
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~WIEDZA ABSOLUTNA [46.134.188.*]
    ale tu będzie jazda, lecimy na 50
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~WIEDZA ABSOLUTNA [31.60.227.*]
    jednak będzie ostra jazda bez trzymanki
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~stabilnie w górę! [91.212.223.*]
    Spokojnie i w górę... przy małych obrotach... wszystko wskazuje , że akcji jest naprawdę bardzo mało!!!!!!!!!
    Dzisiaj może być na close 9 - 10 pln!!!!
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~pg [83.18.214.*]
    Ciekawe czy zrobią jakiś zrzut jeszcze :) pozdro.
  • Re: Weedo infoooooo!! Autor: ~WEEDO [178.56.67.*]
    bravo dla WIEDZA ABSOLUTNA , wyglada ze jutro bedzie powtorka z rozrywki tylko na poziomie 8-9
    Dnia 2011-11-21 o godz. 22:29 ~WEEDO napisał(a):
    > bravo dla WIEDZA ABSOLUTNA , wyglada ze jutro bedzie
    > powtorka z rozrywki tylko na poziomie 8-9

Z tą powtórką to nie byłbym taki pewny... raczej najpierw pomielimy 6-7, niestety.
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.