• Ile komu wisi TVN?? Autor: ~Autor [79.185.186.*]
    Powszechnie wiadomo, że spółka jest zadłużona. Dla mnie osobiście wisi 2400 plus opłaty maklerskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proponuję podliczyć ile komu są dłużni i złożyć zbiorowe wezwanie o spłatę zadłużenia lub sprzedać ich dług jakiejś firmie windykacyjnej :):):):):):):):)

Piszczcie ile komu są dłużni przynajmniej jak do tej pory :):):):)
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~jkr [83.28.37.*]
    ku*wy pie*dolone! tysiak w plecy jestem, no i nie wiem czy sprzedac i odrobic na czym innym czy moze to badziewie sie jeszcze podniesie;/ ahh ciezki kawalek chleba...
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~adikeatake [46.205.48.*]
    jkr trzymaj, już niedługo :) nie dawaj innym zarobić, sprzedaż zostaw amatorom, błehehe :)
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~Mike [109.125.0.*]
    13k. straty , nie sprzedaje i czekam na korekte spadków! a z reguły wcześniej czy pózniej nastąpi. Pozdrowienia dla wytrwałych
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~makos [91.145.184.*]
    oszusty ludzie sie spodziewali ze bedzie jakas sprzedaz ratunek a tu jak pamietam w ostatniej chwili oznajmil o canal + i zadowolony przespali to co mieli zrobic pamietam ze tamtego dnia 10% w dol go wycenili masakra masakra nie dosc ze nas topi to jeszcze tak dalej to siebie same utopi
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: tedi67 [212.122.223.*]
    Najlepiej to było gówna nie tykac jak babcia mówiła!!!!!!!
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~gruby! [83.10.133.*]
    około 23 000zł na plus:) Jak ja kocham spadki:) Ubrałem się po 15zł w soczyste S
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~SNL [77.79.229.*]
    Oj gruby, gruby podniecasz się jak dziecko, a prostego pytania nie potrafisz zrozumieć... W pytaniu ile komu wisi TVN? Autor miał na myśli ile ktoś stracił na TVN, nie ile zyskał. Może ogranicz trochę serdelki w diecie - dzięki temu schudniesz, a i z logicznym myśleniem może będzie lepiej :)

Wracając do tematu, ja kupowałem po 10 - ciesząc się z takiej promocji, ale widząc co się dzieje ustawiłem stopa na 8,90... mam nadzieję, że nie będzie musiał się zrealizować - liczę na rajd świętego mikołaja. No, ale cóż SL ustawiony - niech się dzieje wola nieba, z nią zawsze zgadzać trzeba :)

Pozdrowienia dla miłośników TVN.
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~gruby! [83.29.27.*]
    To masz jak w banku że tam pojedziemy.. Ile tego masz?
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~Lord [91.150.143.*]
    Kupowałem po 10,40 i drugi pakiet po 9,40 dokupiłem.
    Obecnie tracę 1300zł ale wiem że już nie długo będzie korekta w trendzie spadkowym w okolice 11.20.
    Myślę że na obecnym poziomie nie ma co sprzedawać tylko powinno się dokupić i uśrednić.
    Pomyślcie! gdybyście nie mieli akcji TVN-u to czy obecny kurs nie jest atrakcyjny do zakupów??
    Pozdrawiam i życzę odrobienia strat , oraz tym co teraz wchodzą dużych zysków które już nie długo nadejdą.
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~TVN [83.5.220.*]
    Atrakcyjny będzie poziom w okolicach ~8zł~.

Tam będzie wielki popyt i podaż! będziemy "walczyć" o dno grubasy skutecznie zablokują tam kurs i będzie zabawa:)

Gdybym miał dużą ilość akcji to bym sprzedał, ale mam mały pakiecik, który się powiększy niebawem.

• Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~resztę przemilczę :) [46.113.165.*]
    Obserwując fora internetowe dot. TVN stwierdzić można że całkiem spora grupa poszła na krótką sprzedaż i liczy kasę wieszcząc nowe minima, a co niektórzy i bankructwo. 8,00zł powiadasz? a ja ci mowię, że tam nie dojdzie
    - po pierwsze wszystko wskazuje na to, że po zatwierdzeniu budżetu UE giełdy uspokoją się na krótki czas.
    - W tym czasie czekamy na info dot. canal+
    - AT (zarówno krótko jak i długoterminowa) wskazuje raczej na wsparcie w okolicach 9zł
    - RSI i MACD szorują po dnie.
    - Spada wolumen - pewnie dlatego że większość puściła papier w okolicach 10zł i tam też rozegrała się ta twoja bitwa którą przegrał popyt ze względu na spadki na szerokim rynku :)
    - Zeby dobić do 8zł musiałby spaść jeszcze 13% (do tego czasu nie było jeszcze wyraźnej korekty, nie mówiąc już o odbiciu)
    Dlatego spodziewam się raczej powrotu w tym tygodniu na 10zł :)
  • Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~TVN [83.5.220.*]
    A ja Ci mówię że spadnie do 8zł. Po pierwsze giełda się cechuje chciwością i strachem. Dlatego powinien ze względu na ten czynnik spaść w okolice 8zł . Popyt wygra i można liczyć na solidne 60-80% w innym przypadku tak jak mówisz może odbić i pojedzie na 10zł i co dalej? kiszonka? czy ponowny zjazd?

Więc po takich spadkach łatwo jest uaktywnić podaż i na to się szykują.... wielu spanikuje nawet jak sobie mówią że nie sprzedadzą na tą chwilę... Sprzedadzą... jak odbije od 8zł i wyjedziemy na 9zł... a kurs się nie będzie zatrzymywać... Tak będzie bo wahania kursu złamią każdego kto się nie trzyma zasad.

• Re: Ile komu wisi TVN?? Autor: ~szatan [79.110.10.*]
    tak i piszecie ludziom zeby stopy na8,9 poustawiali.. zenada..
[x]
TVN 0,00% 19,92 2015-09-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.