• SKOK: analiza techniczna, D1 Autor: ~sytz [178.36.30.*]
    http://www.fxone.pl/analizy/102-analizy-bezplatne/28501-skok-analiza-techniczna-d1
  • Re: SKOK: analiza techniczna, D1 Autor: ~japa [79.175.246.*]
    SUper, a co to oznacza? bedzie spadac czy pojdzie w gore wedlug Ciebie??? bo ja raczej tak mniej znam sie technicznie? widze ,ze po dlugim wykresie spadkowym wygenerowal sie sygnał kupna i jest szansa ,ze kurs bedzie sie utrzymywal na podobnym poziomie choc mozliwe tez solidne wzrosty:))))wedlug mnie
  • Re: SKOK: analiza techniczna, D1 Autor: ~jeans [46.112.100.*]
    na moj gust na skoku At sie nie sprawdza-powod?zbyt mala plynnosc i podatnosc na manipulacje ceny ja skubie skoka od kilku tygodni i obserwuje kurs gra tu cwany makler i ona tworzy szum i sprawia wrazenie distro -ale on papier zbiera wystarczy policzyc ile akcji sie przemielilo i ile doszlo do karnetu skok idzie na dwucyfrowke moim zdaniem pokazal super wyniki idzie dobrym torem inwestorom sie to podoba szkoda ze tu tylko 1% ff bo moze jakies fundy by tu weszly a tak to dupa blada
  • Re: SKOK: analiza techniczna, D1 Autor: ~skok [188.33.232.*]
    3,18 macie ukryte kupno!!!!!
    znowu ktos cos wie i skupuje pamietam ze identycznie bylo w 2009 r przed wybiciem na 21 pln wor byl bez dna
  • Re: SKOK: analiza techniczna, D1 Autor: ~rob [46.112.144.*]
    Chcialbym zdementowac plotke o ukrytym kupnie na 3,18 -nic takiego tam nie ma.

Wystarczy zerknac w wolumen, jest na bardzo niskim poziomie

Co do analizy AT - nie ma tu zadnego odniesienia przy takich teoretycznie zerowych obrotach i przy tak niskim ff, do tego dochodza gierki jakiegos cwaniaka z podciaganiem kursu.

Przykro mi, ze Was rozczarowalem

Przed zakupem, szczegolnie nowym zalecam dokladna analize skok

rob
  • Re: SKOK: analiza techniczna, D1 Autor: ~jaca [188.33.232.*]
    Dnia 2011-11-18 o godz. 21:52 ~rob napisał(a):
    > Chcialbym zdementowac plotke o ukrytym kupnie na 3,18 -nic
    > takiego tam nie ma.

Wystarczy zerknac w wolumen, jest na
    > bardzo niskim poziomie

Co do analizy AT - nie ma tu
    > zadnego odniesienia przy takich teoretycznie zerowych
    > obrotach i przy tak niskim ff, do tego dochodza gierki
    > jakiegos cwaniaka z podciaganiem kursu.

Przykro mi, ze Was
    > rozczarowalem

Przed zakupem, szczegolnie nowym zalecam
    > dokladna analize skok

rob

ale ja tez widzialem ze bylo ukryte kupno na 3,18 pozniej na 3,16
    dlaczego tak ordynarnie naganiasz na spadki?
    czy to ty jestes tym cwaniakiem co sprzedaje po 10 sztuka akcji zeby zanizyc kurs?kazdy to widzi to raz a dwa jesli ten skok tak ci sie nie podoba to po co tu piszesz?
  • Re: SKOK: analiza techniczna, D1 Autor: ~rob [85.222.90.*]
    Witam,

jestem tu po to aby uświadomić nowym inwestorom, fakt manipulacji mój drogi i ostrzec przed ewentualnym zagrożeniem ze strony manipulantów.

rob
  • Re: SKOK: analiza techniczna, D1 Autor: ~prawnik [188.33.245.*]
    a jak nazwiesz to co wypisujesz na forum bankiera nt Skoka?nie manpulacja?jakim prawem nazywasz skoka go..nem?zostalo ci zadane pytanie nt raportu i tego wlasnie okreslania a ty nadal milczysz nawolujesz zeby skoka nie kupowac piszesz cos o jakies manipulacji wiesz ze moze ktos cie zapytac bardziej oficjalnie o co ci chodzi?dlaczego publicznie piszesz zle o gieldowej spolce?

Autor | ~Rob [85.222.90.*] 2011-06-29 13:56 Zobacz wątki dotyczące Towarzystwo Finansowe SKOK
    Zobacz profil Towarzystwo Finansowe SKOK
    Przyglądam się codziennie w koszyk zleceń, w którym znajduje się także skok.
    Zastanawia mnie najbardziej kto tak usilnie za każdym razem, każdego dnia kupuje po najwyższej cenie po kilka szt. akcji tak aby kurs był na maksymalnych wyżynach ???

Może em-k ... przyznaj się chłopaczku niedobry :-)

Nie to żeby chciał przypadkiem nabyć te gó..., lecz lubię czytać tych naganiaczy, którzy tak od 2 lat opowiadają o odpale, trójkątach, ramionach, wybiciach itp. oczywiście bez żadnych podstaw do wzrostu.

A swoją drogą ciekawe co u naszego super analityka subgeniusza - mistrza teorii wzrostowej kursu tej super spółki ;-))

Zapraszam do dyskusji drodzy koledzy.
  • Re: SKOK: analiza techniczna, D1 Autor: ~rob [85.222.90.*]
    Kolego, nie wiem jak mam się do Ciebie zwracać ponieważ ciągle się inaczej podpisujesz, więc wyrażam swoją opinię na temat Spółki na forum ponieważ do tego właśnie forum służy.

Nie komentuję raportu kwartalnego, poczekam na roczny za 2011, w ten czas będę mógł go porównać z innymi spókami z sektora.

rob
[x]
APLITT 0,00% 0,87 2017-01-31 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.