Znalazłem w internecie rozmowę z forum dotyczącą Paula Crowthera - facet, który zrezygnował z Członka Rady Dyrektorów. Na końcu piszą także o Avtechu. Nie znam angielskiego, może ktoś z Was przeczyta i wyjaśni pozostałym o co biega.
Z góry dziękuję
Umoczony
Z tego co przetłumaczył mój translator wynika, że możemy się pożegnać z kasą umoczoną w Avtech.
Wstawiam dosłowne tłumaczenie z translatora (jeden fragment):
Teraz zrozumiał, by być napędową siłą za Lotnictwem AvTech w Wzgórzu Biggin, przewidywalnym wzorze pojawiającym niezapłaconych rachunków, sztabu odchodzącego, małych żądań sądu dla pieniędzy będących winnym.
Jeżeli jesteś dostawcą materiałów albo usług, albo rozważając mające utrzymanie przeprowadziło tam być bardzo carefull, przedsiębiorstwo popłynęło na polskiej giełdzie papierów wartościowych, jeżeli zdarzasz się, by czytać to w Polsce jesteś doradzony, by dostać się twój zlotys z upadkiem to co nieuniknione szybko.
AvTech have called in the liquidators on 2 November 2011, if you are owed money by this Company contact;
AvTech wezwał likwidatorów na 2 listopadzie 2011, jeżeli jesteś były winien pieniędzmi przez ten kontakt Przedsiębiorstwa;
GPW albo GOA,
dla mnie to nie pojęte, przecież spółka z dnia na dzień nie może zostać bankrutem, Ci co zajmowali się wprowadzeniem jej na NC widzieli jak ta spółka wygląda, od tego kq...a są
A mnie chodzi o to, ze ta emisja co niby byla, powinna dac gotowki wiecej niz wynosily wszystkie zobowiazania na polowe roku. Wiec jak bankructwo wytlumaczyc inaczej niz szwindlem???