• FORMULA8 Autor: ~SPEKULANT [93.105.233.*]
    JAK MYSLICIE

PDA

FF 200K

BEDZIE JAZDA JAK NA ACREO ?

OBSEROWAC I REAGOWAC

SZANSE SA DUZE
  • Re: FORMULA8 Autor: ~kubica [77.45.13.*]
    zbierają dzisiaj, cos bedzie się chyba działo
  • Re: FORMULA8 Autor: ~kl [31.63.160.*]
    z takimi wynikami? zadroga spółka zwłaszcza że osoba powiązana z prezesem pozbywa się 45tyś akcji po 1.45 a kupuje raptem 3tyś po 0.93, śmiechu warte:)
  • Re: FORMULA8 Autor: ~oloo [86.63.112.*]
    ~kl,
    nie spamuj koles :) spóleczka jest startupem, wiec czego oczekujesz ?
    kolega napisał ci wyżej, ze 200k w obrocie, nikt nie sprzedaje , ani RN ani prezes, wiec nie mieszaj :)
    i poczytaj DI i infa na stronie :)
    twoja decyzja twoj zysk :) lub strata
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/FORMULA-8-S-A-Zbycie-akcji-przez-osobe-blisko-zwiazana-z-czlonkiem-Zarzadu-2425304.html
    sprzedaje 45tyś

https://www.bankier.pl/wiadomosc/FORMULA-8-S-A-Kupno-akcji-przez-osobe-blisko-zwiazana-z-czlonkiem-Zarzadu-2427453.html
    i

https://www.bankier.pl/wiadomosc/FORMULA-8-S-A-Kupno-akcji-przez-osobe-blisko-zwiazana-z-czlonkiem-Zarzadu-2434951.html

kupuje 4tyś po cenie 0.93 1.08

w dodatku niepokojące jest że bilans wychodzi na minus w ciągu roku zobowiązania krótkoterminowe wzrosły dziesięciokrotnie pasywa przerosły aktywa, papier jest tyle warty
    ile skłonni są zapłacić potencjalni akcjonariusze a dla mnie jest warta ok.60gr ale może się myle;)
    ~kl,
    kolego przeczysz sobie raz za razem, jak sprzedaja źle, jak kupują źl, i przeczytaj uwaznie nikt z RN i zarządu akcji nie sprzedał, a jakby ta osoba akcji nie sprzedała to nie mialbyś czymhandlowac bo ff to tylko 200k...:)
    na gieldzie kupujesz przyszlośc, wiec co z tego co maja teraz, zobacz jakie od lat przychody ma skotan karkosika i co z tego, i tu i tam czeka sie na przyszłość :)
    powodzenia
    osoba powiązana z prezesem dokonała transakcji, nie uchwytasz tu taniego chwytu poniżej kieszeni;) naszej kieszeni!!! 200k to powinno rozhuśtać papier do nieba!!! dlaczego się tak nie dzieje? dotego ten kiepski raport kwartalny według niego wynika że potrzebują pieniędzy z naszej kieszeni i to szybko!!!
    aaaa, juz rozumiem, masz zal, że kupiles drogo a nie odpaliło, no wybacz chciałes się stac milionerem za szybko, za szybko kolego....
    ja i kolega MAT na Astarcie prawie rok czekalismy na potezny odpal, wtedy nikt tej społki nie znał, jak kupowałm ja po 9 zł a Mat trochę drozej, a potem doszla i do 50 zł i do 100 zł, ale trzeba było cierpliwie czekac
    więc nie płacz i nie zal się, ze ktos coś chce od ciebie, ja tu widze, ze na walnym prezes wklada swoja kasę i emituje akcje dla sibie po 1 zł, poczytaj ze zrozumieniem
    poza tym po co tutaj siedzisz jak nie wierzysz w spółke ?
    każdy sam podejmuje decyzje i sam za nie odpowiada
    a i co do raportów to popatrz sobie na Petrolinvest i ich zobowiazania...
    cos sie chyba pod kotłem dzieje...
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.