https://www.bankier.pl/forum/nowa-wiadomosc.html?parent_id=9928287
Dnia 2011-05-29 o godz. 09:31 ~bary napisał(a):
> No to jazda!!!Tym razem zachamowanie przy 0,13
--------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.bankier.pl/forum/nowa-wiadomosc.html?parent_id=9849196
Dnia 2011-05-11 o godz. 21:48 ~bary napisał(a):
> drodzy akcjonariusze
o czym wy piszecie?czy pierwszy dzien
> jestescie na giełdzie?To ze ktos sprzedał na fixie po 8gr
> to bardzo dobrze.Wystarczy ze jutro wskoczy o 1gr do góry i
> mamy zajebisty plus.a leszczyna jak zobaczy to rozbierze
> papier w moment.Musicie tez pamietac ze wczoraj mielismy
> 50%up.Dajcie troszke dychnac i sie skorekcic.
musimy
> przebic 10gr a potem...hohoho.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja tylko uświadamiam wszystkich jak naganiasz ludzi ,wprowadzasz w błąd i nie potrafisz nawet swoich pseudo wzrostów poprzeć rzeczowo.
Zwyczajnie kupiłeś akcje w ciemno i nie wiesz sam kiedy to ruszy,dlatego od ponad pół roku wypisujesz bzdety .
Przypomnę ci:
W maju pisałeś o 13 i 20gr ,nie ośmieszaj się, miała być jazda według ciebie ,nie ma.
"> No to jazda!!!Tym razem zachamowanie przy 0,13 "
"20gr to tutaj min.Takze nie astanawiac sie i łykac ile wlezie. "
I do dziś nie ma 13gr ani 20gr więc po co ta nagonka .
Bary napisał: "moje analizy zawsze sie sprawdzaja. " -faktycznie do dziś nie ma 20gr ani 50gr.
Takie analizy każdy może wymyślać i przez rok czasu pisać o odpałach i 50gr.
W sierpniu zakładasz post "już niebawem 50gr" - post wyssany z palca.
Zwyczajnie próbujesz robić pod publikę,niby chcesz pokazać że coś wiesz a tak na prawdę poza zakładaniem durnych postów nic nie wiesz.
Takie posty tylko pokazują twój niski poziom wiedzy,ani razu nic rzeczowo nie napisałeś
więc nie wprowadzaj ludzi w bad,skoro nic nie wiesz.
Może przedstaw coś poparte argumentami bo pisanie przez kilka miesięcy o 50gr ,odpałach itp. to naprawdę ośmieszanie.
Przed nami kolejny aneks na 100% ,nie ma kredytu, subskrypcja a ty piszesz zaczynamy jadę, no weź się nie ośmieszaj.
Więc daruj sobie i skończ te posty typu "zaczynamy zabawę", "już niebawem 50gr" skoro nie potrafisz poprzeć tego konkretnymi argumentami.
Jeśli się dziś zacznie branie to jak zwykle zamiast się przyłączyć to znajdą się durnie co ustawią się po lewej stronie
Jest to idealna spółka do spekulacyjnego zagrania ,niewiele trzeba by zyskać dużo .
Akcjonariat musi być zgrany to wtedy jest szansa na wysokie loty
Jeśli do 12 gdz nie przyłączą się ci z lewej to kiszonki ciąg dalszy
Ostatnie zagrania na blutaxe i viktori nie powiodły się bo idioci uważali że 4gr ,6gr to za drogo
Nie wahajcie się tu brak ryzyka .
nie wiem co Ty chcesz od gościa. według mnie facet ma nosa. podobnie jak i on, uważam iż tu będzie można zarobić. pytanie tylko kiedy to ruszy. być może już by ruszyło gdyby nie sytuacja na rynkach. z drugiej strony popatrz na inne spółki. wszystko od sierpnia dołuje a tu ani drgnęło. inni stracili my nie. prawda, gdzie indziej można było zarobić a tu nie. jakie wnioski? silny akcjonariat i brak spekuły.
także tu jestem od długiego czasu i też się wkurzam na tą sytuację. chciałbym aby kurs był wyżej, gdyż w grudniu muszę pozbyć się papiera. i ufam, że z zyskiem to zrobię ;]
tak więc wszyscy czekamy na info o żwirowni a tymczasem, już od dłuższego czasu ktoś wciąga w kilka minut poziomy 6gr a wcześniej 7gr. czy nie daje Ci to do myślenia?
Jeśli będzie info o żwirowni to zarobią nieliczni bo to będzie czas sprzedawania a nie kupowania
Cza być dobrej myśli i czasami zaryzykować najwyżej utrata prowizji dla biura
Przewiduje dobry scenariusz i czekam
Pesymiści nie mają racji bytu na giełdzie
Na giełdzie ważny jest refleks.
Spóźnialscy finansują zyski tych ,którzy byli pierwsi
Niby takie oczywiste , a cykor siedzi i boi się
Jeśli uważacie że tu jest ryzyko to mi go pokarzcie ( 7gr to śmieszne bo spadnie o 1gr ??)