chociaz sam jestem akcjonariuszem relpola./swoja droga wyjatkowy mol/ i wielu zalezy na tym by te akcje zyskiwaly-to napisz dlacvzego te pulapy cenowe maja byc osiagniete na relpolu.pisanie 1 zdania lub 1 wyrazu-typu kosmosa hura hura bez merytoryki jest bez sensu.niech technicy lepiej zobacza jakie sa dalsze opory po przebiiciu ostatniego szczytu na 6.5 zl-bardzo ciekawe wnioski
zasięg o którym pisałem wynika z AT a przedewszystkim z dobrej coraz lepszej kondycji fundamentalnej o czym świadczy systematyczne skupowanie przez p Ambroziaka
to dlaczego mimo ogromnej poprawy przychodow i wyniku netto-sracaja sie po tych cenach tfi skarbiec/dzis bnp paribas a o maklerach z supernovy nie wspominajac.prezes gulka w piekny sposob uzdrowil spolke ktora staje sie w koncu maszynka do zarabiania pieniedzy i to moze byc apator 2.to ze a.abroziak kupuje to rozumiemy ale czemu sypia ci ktorych wymienilem na poczatku.czy wiedza co maja-oto jest pytanie
... Popatrz na historyczne wyniki Relpola (przychody, zyski netto i kursy akcji przy uwzględnieniu ich ilości - bo to się zmieniało). Przy obecnej ilości akcji, przychodach i zyskach kurs akcji powinien być na poziomie min. 10 zł !!!
Moim zdaniem.
Dlaczego sypia po niskich cenach to nie jest dobre pytanie. Dlaczego sa niskie ceny, bo sypia oto jest prawidlowa odpowiedz.
...Ale w koncu skoncza sypac. Temat nie raz odgrzewany w przypadku wielu spolek, zwykle komunikaty o zejsciu ponizej progu przy duzych obrotach (swiadczacych ze jest juz duzo ponizej 5%) jest poczatkiem wzrostow. Nie pytaj dlaczego, po prostu korzystaj.
Patrz wyjscie Falendy z IDM po 1,26 parenascie dni temu, patrz tez na DSS obecnie -2 dni temu komunikat, ING juz prawdopodobnie nie ma DSSu. Patrz tez Makrum -tam jeszcze odbicia nie bylo, a bedzie. I sie okaze ze tam tez wychodzili w samym dolku.
nastepne potezne zakupy przwedniczacego rn-a.ambroziaka-idzie w strone 33 pr.i wie co kupuje.nie przeplaca dzieki sypaczom-pol-mozgom.przyjdzie dzien ze im akcjii zabraknie bo sa prawie pozbierane-a wtedy ta zapomniana spolka bedzie na ustach wszystkich-wg mnie ostatnie tygodnie tego mordowania/pozdro