Wszyscy się czają i liczą,że uda się dokupić taniej. Byłoby to zgodne z tendencją na tej spółce gdyby nie jedno małe "ale". Spółka wychodzi na całkiem inne poziomy. Paczkomaty i nowe usługi i coś jeszcze... zrobią z Integera Apple? Zakładam,że 200 zł będzie szybciej niż zakładałam.
Oby jak najszybciej. Mnie bardzo boli pass w ostatnim czasie. Nie jestem wytrawnym graczem i nie mam czasu na zabawę na giełdzie cały dzień co dzień. Miałem nadzieję, że oprócz inwestycji na dłużej, będę w stanie "na szybko" dorobić na tej spółce. Kupiłem akcje po niecałe 90, później w euforii dokupiłem po 105, przespałem czas na sprzedaż gdy były po 120 no a później nie pozostało mi nic innego jak dokupić jeszcze po 80 :D Teraz wyszedłbym na 0 ale nie po to w to wchodziłem ^^. Mam nadzieję, że nie dojdzie do jakiegoś dużego 'boom', które sprawi, że tylko na tym stracę.
Pamiętasz, że Firma kilka miesięcy temu, własnym menadżerom w nagrodę zaoferowała akcje po min. 95 zł. Na tej spółce się zarabia. Spokojnie i bezpiecznie, ale w długim horyzoncie. Daj sobie kilka lat. Ja tak zrobiłam.
No z takim zamiarem w tą spółkę wchodziłem :) Liczyłem tylko jeszcze na fuksa z pierwszym zarobionym 1k w kieszeni na dobry początek ale wszystkiego mieć nie można :)