Jak ktoś chce się pozbyć takiej ilości akcji (też neizbyt dużej;))) - takiej spółki i w takim systemie notowań, robi to w inny sposób:))))) Powodzenia fantaści - spółka mocno niedowartościowana i ktoś pewne rzeczy robi celowo:)
Coś spore zainteresowanie tak "beznadziejną" (hahaha) spółką. Po co komentować jej kurs, skoro to taaaaaki "śmieć";)
Wyniki,wynikami. W poprzednim kwartale były znacznie lepsze od wcześniejszego kwartału a kurs spadał każdego dnia. Scenariusz przynosi samo życie i dopóty nie drgnie cała branża budowlano- deweloperska nasza malutka spółeczka nie obliże żadnych większych wzrostów. Jedynym ważnym plusem jest postępowanie prezesa. Nasz prezes próbuje przeciwstawiać się trudnym czasom Rozbudował sieć hurtowni, podejmuje działania marketingowe (w celu pozyskania nowych klientów) i wreszcie jest wiarygodnym przedstawicielem dla banku ( spłacił wszystkie swoje zobowiązania). Jestem przekonany,że po stagnacji w tej branży właśnie m. in. ta spółka pierwsza urośnie jak najszybciej. A sprzedawanie na siłę dużych ilości akcji ( sztuczne obniżanie kursu) uznałbym za dużym nieporozumieniem! Pozdrawiam wszystkich wytrwałych.
Więc czekam nadal, bo pieprzysz nie podając NIC:))) Jakich liczb uzyłeś??? I jak ci wyszło te 59 groszy chłoptasiu????? :)))) Proszę podaj gimnazjalisto.
Liczba akcji:
3 282 000
Wartość księgowa:
12,40 mln zł
Zysk operacyjny:
1,19 mln zł
Przychody:
87,56 mln zł
Podaj chłopie KONKRETNIE jak obliczyłeś te śmieszne 59gr za akcję?????? :)))))) ALe gimnazjalista topotrafi prawda? Ty chyba nie. CZEKAM.
Może też podasz wartości wskaźników c/wk i innych??? Proszę. CZEKAM. Podaj jakich liczb użyłeś. Jeśłi potrafisz gimnazjalisto. Hahahahahahaha.
Gościu.... najmniejsza wartość to ok 3 zł. Czy tego chcesz, czy nie. A ten, co wystawia sprzedarz poniżej tej wartości... mhm.... i to JAWNIE. Hahahahaha. Nie chce mi się gadać. Ale jak ktoś chciałby to faktycznie sprzedać - zrobiłby to inaczej.
Pozdrawiam i ... CZEKAM na konkretna odpowiedź.
JAKICH liczb uzyłeś??? Proszę o wyliczenia - swoje mogę ci podać:))))))) TO potrafi każdy GIMNAZJALISTA. Hahahahahahaha.
A potrafisz ocenić jka sie mają akcje spółki na tle szerokiego rynku ?????? (podobnych firm?) Tiaaaaaaa.... .
Gimnazjaliści wiedzą, a ... ty NIE. Hahahahahahahahaha. CZEKAM na konkrety. Bo gimnazjaliści cię ośmieszą:)))) Potrafisz podać ten prosty rachunek i to proste obliczenie z którego wyszło ci 59 gr????????
Podaj, albo sie nie osmieszaj. :)
Na razie widzę, że spekulujesz i chrzanisz bez sensu.
Ale niestety wywołany do tablicy nie podał jak mu wyszło te 59 groszy. I z tego powodu mu nie wierzę niestety. Chyba, że poda tę informację i jka przykłądny gimnazjalista powie które z liczb, które podał ktoś powyżej podzielił. Wg mnie także spółka jest bardzo mocno niedowartościowana i nie zmieni tego beznadziejna pisanina o 59 gr:)
nawet na poziomie szkoły podstawowej, a nie tylko gimnazjum:) Pozdrawiam chłodno. Nie warto zabierać głosu jak rozmówca nie ma nic do powiedzenia. Bawcie się dalej dzieciaczki może wyjdzie wam niedługo 10 groszy:))) A świstak siedzi i robi swoje. Hahaha.
Ja piernicze, ale akcjonariat. Ale nowatorska metoda obliczania wartości akcji motodą dzieleniem kursu na miarę nagrody Nobla. Opatentuj to. POdał Ci ktoś konkretne liczby, a widzę bredzisz. Nie ważne. Ja nie sprzedaję bo handlu akcjami po prostu nie ma:) Zakopać, poczekać aż wartośc się urealni.